Jump to content
Dogomania

"Patrzę na świat sercem". Niewidomy owczarek szkocki Cola. MA DOM! :D

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spróbuję wyjaśnić :PROXY5:

- na wątku Coli (albo jakimś innym;)) trzeba wybrać banerek, kliknąć na niego prawym klawiszem myszki i wybrać 'Kopiuj adres obrazka'

- w 'Panelu Użytkownika' jest 'Twój Panel Kontrolny', a tam w Ustawieniach trzeba kliknąć 'Edytuj Sygnaturę'

- nad okienkiem, w którym wpisuje się tekst są ikonki- wybieramy tę z górami i słońcem ;) o nazwie 'Insert Image'

- po kliknięciu otwiera się okienko z paskiem, w który wklejamy skopiowany wcześniej adres obrazka- wtedy pojawi się banerek

-teraz wracamy na wątek Coli, najlepiej na pierwszą stronę( wtedy ona się otworzy kiedy ktoś kliknie na banerek w naszym podpisie) i kopiujemy adres strony (z paska w wyszukiwarce)

- wracamy do okienka z naszą sygnaturą i klikamy na obrazek, tak żeby pojawiła się wokół niego rameczka (taka z kwadracikami)

- jak już mamy ramkę, to klikamy na ikonkę 'Insert Link' (ziemia z owalem u dołu;)) i znowu otwiera się nam okienko z paskiem, w który wklejamy skopiowany wcześniej adres strony

- teraz można kliknąć na 'Podgląd Sygnatury' i kliknąć na banerek, żeby sprawdzić, czy wszystko poszło dobrze i czy link się otwiera; jeśli wszystko jest ok (a powinno :razz:) klikamy 'Zapisz Sygnaturę' i...

...GOTOWE :czytaj::wink:

Opisałam wszystko najlepiej jak umiałam, mam nadzieję, że dość jasno... :oops:

POWODZENIA!!! :thumbs:

Posted

ewatr napisał(a):
Aktywuje wszystko co sie da :eviltong: i co przychodzi mi na skrzynke ;)

Dziękuje serdecznie w imieniu Coli :Rose:

Aktywuj, aktywuj!! Koniecznie! A ja pięknie dziękuję wujkowi Romkowi:loveu: za pomoc w ogłoszeniach.

Posted

irenaka napisał(a):
Aktywuj, aktywuj!! Koniecznie! A ja pięknie dziękuję wujkowi Romkowi:loveu: za pomoc w ogłoszeniach.

Wujek się starał, ale w pewnej chwili to mnie już szlak trafiał :evil_lol: przez te aktywacje ogłoszeń no i zakładanie na niektórych portalach loginów i haseł....:eviltong:

Posted

Romi napisał(a):
Wujek się starał, ale w pewnej chwili to mnie już szlak trafiał :evil_lol: przez te aktywacje ogłoszeń no i zakładanie na niektórych portalach loginów i haseł....:eviltong:

W takim razie podziękowania tym bardziej się należą ;):lol:

Posted

Myślę, że Fundacja Dr Lucy nie odmówi Coli pomocy, jednak ta decyzja nie należy tylko do mnie. Wpisałam Colę do psów potrzebujących pomocy, czekam na dopowiedź Marty. Zamieściłam też apalel na FC o wpsarcie Fundacji choćby darami na bazarki, bo na dzień dzisiejszy Fundacja jest finansowo na minusie...

Posted

Kolia napisał(a):
Myślę, że Fundacja Dr Lucy nie odmówi Coli pomocy, jednak ta decyzja nie należy tylko do mnie. Wpisałam Colę do psów potrzebujących pomocy, czekam na dopowiedź Marty. Zamieściłam też apalel na FC o wpsarcie Fundacji choćby darami na bazarki, bo na dzień dzisiejszy Fundacja jest finansowo na minusie...

Będę czekać z niecierpliwością na efekty.
Dziękuję.

Posted

Jakiej dokładnie Cola potrzebuje pomocy finansowej?

Takie o to pytania padły na FC:
Gdzie miałby trafić? Jakie byłyby miesięczne koszty utrzymania?
Cola jest w Rzeszowie, a to schronisko, o ile mnie pamięć nie myli, psy wydaje tylko osobom adoptującym. Jak chcecie go zabrać?

Marta napisała także: "Otrzymałam propozycję domu dla Coli w Niemczech. Jeśli można zabrać go do hotelu (bo rozumiem, że takie jest założenie), to może lepiej byłoby rozważyć wyadoptowanie go niemieckiej rodzinie i zamiast płacić za wiele miesięcy hotelu - opłacić koszty przygotowania psa do wyjazdu i sam transport?"

Posted

myśle że wszelkie odpowiedzi beda już zbędne ponieważ COLA OD GODZINY GRZEJE SIĘ WE WŁASNYM DOMU PRZY NOWEJ WSPANIAŁĘJ RODZINIE:loveu:
Cola zamieszkał niedaleko rzeszowa... jutro będe wiecej wiedzieć niż wiem teraz:) więc na pewno skrobne :d wszkaże tyle osób się zaangażowałao w pomoc dla Dziuba :) Cola dziękuje Wam za ogłoszenia, kciuki i serce:loveu:

WSZYSTKIEGO NAJ UROCZY COLLACKU :buzi:

:bluepaw:

Posted

matinestka napisał(a):
COLA OD GODZINY GRZEJE SIĘ WE WŁASNYM DOMU PRZY NOWEJ WSPANIAŁĘJ RODZINIE:loveu:

Naprawdę ? :crazyeye:
Nie wierzę !!! :roll:
Ale super wiadomości !!! :multi: :loveu: :multi: