Chikinchan Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 A pewnie, że się podoba :p Kto chce Colę do podpisu?? :razz: Quote
Ss Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 ja chcę tylko mi powiedzcie jak mam go tam umieścić:oops: Quote
Chikinchan Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Spróbuję wyjaśnić :PROXY5: - na wątku Coli (albo jakimś innym;)) trzeba wybrać banerek, kliknąć na niego prawym klawiszem myszki i wybrać 'Kopiuj adres obrazka' - w 'Panelu Użytkownika' jest 'Twój Panel Kontrolny', a tam w Ustawieniach trzeba kliknąć 'Edytuj Sygnaturę' - nad okienkiem, w którym wpisuje się tekst są ikonki- wybieramy tę z górami i słońcem ;) o nazwie 'Insert Image' - po kliknięciu otwiera się okienko z paskiem, w który wklejamy skopiowany wcześniej adres obrazka- wtedy pojawi się banerek -teraz wracamy na wątek Coli, najlepiej na pierwszą stronę( wtedy ona się otworzy kiedy ktoś kliknie na banerek w naszym podpisie) i kopiujemy adres strony (z paska w wyszukiwarce) - wracamy do okienka z naszą sygnaturą i klikamy na obrazek, tak żeby pojawiła się wokół niego rameczka (taka z kwadracikami) - jak już mamy ramkę, to klikamy na ikonkę 'Insert Link' (ziemia z owalem u dołu;)) i znowu otwiera się nam okienko z paskiem, w który wklejamy skopiowany wcześniej adres strony - teraz można kliknąć na 'Podgląd Sygnatury' i kliknąć na banerek, żeby sprawdzić, czy wszystko poszło dobrze i czy link się otwiera; jeśli wszystko jest ok (a powinno :razz:) klikamy 'Zapisz Sygnaturę' i... ...GOTOWE :czytaj::wink: Opisałam wszystko najlepiej jak umiałam, mam nadzieję, że dość jasno... :oops: POWODZENIA!!! :thumbs: Quote
Chikinchan Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :happy1::happy1::happy1: Nie ma za co ;) Cała przyjemność po mojej stronie 8-) Dodam jeszcze, że do podpisu można sobie wziąć kilka banerków, wystarczy wkleić je obok siebie :razz: Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Im więcej osób będzie miało jego banerek w podpisie tym większa szansa na to,że ktoś go wypatrzy... Quote
Romi Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dodałem ogłoszenia na: aleokazja.pl OG�OSZENIA ZWIERZ�TA: PSY, KOTY, KONIE.. SPRZEDAM Krakowskie zwierzaki ogłoszenia drobne > ojej.pl Ogłoszenia Kupię Sprzedam Og�oszenia bezp�atne. Gie�da og�osze� - kupi� , sprzedam, wynajm�. Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Kraków Cola - niewidomy owczarek collie - og�oszenie w Rozg�os.net - DODAJ OG�OSZENIE POPRZEZ 2 KLIKNI�CIA! - motoryzacja, nieruchomo�ci, praca, og�oszenia drobne i anonse Ogłoszenia Najpewniej.pl - Cola - niewidomy owczarek collie - Owczarki Cola - niewidomy owczarek collie - ogloszenia.e-gratka.info Niektóre ogłoszenia wymagają jeszcze autoryzacji więc chwilowo mogą być niewidoczne Quote
ewatr Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Aktywuje wszystko co sie da :eviltong: i co przychodzi mi na skrzynke ;) Dziękuje serdecznie w imieniu Coli :Rose: Quote
Kolia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Cezarkowi się udało, Lordkowi się udało to i Tobie się uda kochanieńki :loveu: Quote
irenaka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ewatr napisał(a):Aktywuje wszystko co sie da :eviltong: i co przychodzi mi na skrzynke ;) Dziękuje serdecznie w imieniu Coli :Rose: Aktywuj, aktywuj!! Koniecznie! A ja pięknie dziękuję wujkowi Romkowi:loveu: za pomoc w ogłoszeniach. Quote
Romi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 irenaka napisał(a):Aktywuj, aktywuj!! Koniecznie! A ja pięknie dziękuję wujkowi Romkowi:loveu: za pomoc w ogłoszeniach. Wujek się starał, ale w pewnej chwili to mnie już szlak trafiał :evil_lol: przez te aktywacje ogłoszeń no i zakładanie na niektórych portalach loginów i haseł....:eviltong: Quote
Chikinchan Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Romi napisał(a):Wujek się starał, ale w pewnej chwili to mnie już szlak trafiał :evil_lol: przez te aktywacje ogłoszeń no i zakładanie na niektórych portalach loginów i haseł....:eviltong: W takim razie podziękowania tym bardziej się należą ;):lol: Quote
luka1 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 wstawiłam go na stronę schroniska na Paluchu - w ogłoszeniach. www.psy.warszawa.pl pokaze sie po zweryfikowaniu Quote
Bożka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jaki on biedny. Dosyć, że nie widzi to jeszcze w schronisku.:placz: Quote
irenaka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kolia napisał(a):Jesteś jakiś odzew z ogłoszeń? Pewnie jeszcze za wcześnie na odzew. A jak tam Kolia moja propozycja o objęciu przez Fundację opieki nad Colą? Quote
Kolia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Myślę, że Fundacja Dr Lucy nie odmówi Coli pomocy, jednak ta decyzja nie należy tylko do mnie. Wpisałam Colę do psów potrzebujących pomocy, czekam na dopowiedź Marty. Zamieściłam też apalel na FC o wpsarcie Fundacji choćby darami na bazarki, bo na dzień dzisiejszy Fundacja jest finansowo na minusie... Quote
irenaka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kolia napisał(a):Myślę, że Fundacja Dr Lucy nie odmówi Coli pomocy, jednak ta decyzja nie należy tylko do mnie. Wpisałam Colę do psów potrzebujących pomocy, czekam na dopowiedź Marty. Zamieściłam też apalel na FC o wpsarcie Fundacji choćby darami na bazarki, bo na dzień dzisiejszy Fundacja jest finansowo na minusie... Będę czekać z niecierpliwością na efekty. Dziękuję. Quote
Kolia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jakiej dokładnie Cola potrzebuje pomocy finansowej? Takie o to pytania padły na FC: Gdzie miałby trafić? Jakie byłyby miesięczne koszty utrzymania? Cola jest w Rzeszowie, a to schronisko, o ile mnie pamięć nie myli, psy wydaje tylko osobom adoptującym. Jak chcecie go zabrać? Marta napisała także: "Otrzymałam propozycję domu dla Coli w Niemczech. Jeśli można zabrać go do hotelu (bo rozumiem, że takie jest założenie), to może lepiej byłoby rozważyć wyadoptowanie go niemieckiej rodzinie i zamiast płacić za wiele miesięcy hotelu - opłacić koszty przygotowania psa do wyjazdu i sam transport?" Quote
Kolia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Czy ktoś może udzielić odpowiedzi na te pytania? Quote
matinestka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 myśle że wszelkie odpowiedzi beda już zbędne ponieważ COLA OD GODZINY GRZEJE SIĘ WE WŁASNYM DOMU PRZY NOWEJ WSPANIAŁĘJ RODZINIE:loveu: Cola zamieszkał niedaleko rzeszowa... jutro będe wiecej wiedzieć niż wiem teraz:) więc na pewno skrobne :d wszkaże tyle osób się zaangażowałao w pomoc dla Dziuba :) Cola dziękuje Wam za ogłoszenia, kciuki i serce:loveu: WSZYSTKIEGO NAJ UROCZY COLLACKU :buzi: :bluepaw: Quote
Kolia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ale siĘ cieszĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Macie rĘkĘ do adopcji!!!!!!!!!! Quote
nika28 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 matinestka napisał(a):COLA OD GODZINY GRZEJE SIĘ WE WŁASNYM DOMU PRZY NOWEJ WSPANIAŁĘJ RODZINIE:loveu: Naprawdę ? :crazyeye: Nie wierzę !!! :roll: Ale super wiadomości !!! :multi: :loveu: :multi: Quote
luka1 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 to doskonała wiadomość :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts