Ss Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 COLA to 5 letni piesek w typie owczarka szkockiego collie, niewidomy, do schroniska trafił 5 grudnia br . Kontaktowy, serdeczny i grzeczny chociaź zdezorientowany i niesmiały. Pomału będzie musiał przystosowywac się do życia w schronisku i do jego codziennego rytmu. Początki na pewno nie będą łatwe dla niego ..... ale gdy sie odnajdzie i poczuje bezpiecznie na pewno będzie oddanym i wiernym Przyjacielem ... "Schronisko " Kundelek " 35-322 Rzeszów ul. Ciepłownicza 3 tel. 0 510-170-787 opiekunowie zwierzat 0-510-170-788 szefowa schroniska mail : [email protected] mail do wolontariusza [email protected] "Niedalej jak wczoraj byłam u niego w boksie to taki pies jak anioł tylko ewidentnie nie wie co sie wokół niego dzieje za duzo hałasu, za dużo zapachów , za dużo szczekania ...jak na niewidomego psa Pytałam wczoraj pracownika to oni podejrzewaja ze colis mógł byc przetrzymywany na łancuchu bo trafił do schroniska z obroża -za przeproszeniem jak dla krowy a nie jak dla subtelnego psa :placz: i ma wytarte futro i generalnie jest zapuszczony, zabiedzony ...same kości w grubym futrze :-( Weterynarz go ogladał i nic mi nie przekazywano zeby był na cos chory :shake: jest tylko ogromnie zabiedzony... Teraz juz nie panikuje ale najbezpieczniej sie czuje wtulony w kat boksu na palecie ale jak tylko sie do niego wejdzie to wtula sie w człowieka nawet obcego i tez wyglada ze to mu daje poczucie bezpieczenstwa ... Jego trzeba wyciagnac jak najszybciej bo to śliczny pies i baaaaardzo spokojny i grzeczny no ideał !!! Tylko potrzebuje przewodnika . Pozwole sobie napisac od razu , że z Kundelka jest tylko odbór osobisty psa przez potencjalego własciciela bo szefowa sie na inne obcje nie zgadza - tak u nas jest i juz :oops:" Wątek na FC:Forum Owczarka Szkockiego Collie :: Zobacz temat - Pies tricolor - Rzeszów * * ogłoszenia: darmobranie.pl adopcjapsa.pl adopcje.org polskastrefa.eu 4lapy.pl ogloszenia.tresura.pl ludzie.aleokazja.pl schronisko24.pl dwukropek.pl autogielda.pl kotopies.webd.pl alegratka.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl aukcjezwierzat.pl Niewidomy owczarek collie w schronisku (518597004) - Aukcje internetowe Allegro aleokazja.pl OG�OSZENIA ZWIERZ�TA: PSY, KOTY, KONIE.. SPRZEDAM Krakowskie zwierzaki ogłoszenia drobne > ojej.pl Ogłoszenia Kupię Sprzedam Og�oszenia bezp�atne. Gie�da og�osze� - kupi� , sprzedam, wynajm�. Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Kraków Cola - niewidomy owczarek collie - og�oszenie w Rozg�os.net - DODAJ OG�OSZENIE POPRZEZ 2 KLIKNI�CIA! - motoryzacja, nieruchomo�ci, praca, og�oszenia drobne i anonse Ogłoszenia Najpewniej.pl - Cola - niewidomy owczarek collie - Owczarki Cola - niewidomy owczarek collie - ogloszenia.e-gratka.info Quote
irenaka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Tłumów na wątku nie widzę:-(, ale zaznaczam aby dołączyć później ogłoszenia. Dziękuję SS:loveu:. Quote
Ss Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 pod fotkami jest lista stron gdzie zrobiłam mu ogłoszenia Quote
Lionees Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jaki piękny,delikatny i smutny pies:-( Quote
mgie Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ogłosiłam pieska na :alegratka.pl,kupsprzedaj.pl,eoferty.com.pl Dużo osób odwiedza te strony więc jest szansa ,że ktoś się zgłosi.:cool3: Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj . Niewidomy owczarek szkocki Szuka domu!!! / Psy > Owczarki Szkockie . Niewidomy owczarek szkocki Colaszuka domu! Quote
Ss Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 dziękujemy bardzo za ogłoszenia:multi::multi::loveu::loveu: a mógłby ktoś zrobić allegro? Quote
matinestka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 łaaa:d dziękujemy bardzo za założenie wątku COLEMU :buzi::buzi::buzi: i masssę ogłoszeń :) Ss , mgie , wielkie dzięki :Rose: :Rose: :Rose: mam nadzieje że uda nam sie znaleźć Colemu Dom.... :( bo psisku ciężko się zaklimatyzować... :/ :( a o allegro to musze szpenąc Mamaci na ucho :) więc nie ma co się martwic:) jescze raz dzięki wielkie za pomoc i zaangażowanie:) :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 niestety nie widzi.. Cola to bardzo ciepły i serdeczny psiak, gdy wyczuje Ludzia ten swój długaśny nochal wpycha mu w dłonie ... a ogon lata na wszystkie strony świata... a sam w boksie jest bardzo zagubiony ... kto pokocha Cole??:( p.s. wątek dodany na wątek zbiorowy rzeszowskich rasowiaków:roll: :bluepaw: Quote
Ss Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Cola ma tez watek na Forum Collie [url=http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3860&postdays=0&postorder=asc&start=0]Forum Owczarka Szkockiego Collie :: Zobacz temat - Pies tricolor - Rzesz Quote
ewatr Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 matinestka napisał(a): a o allegro to musze szpenąc Mamaci na ucho :) więc nie ma co się martwic:) :bluepaw: Allegro bedzie zrobione po pracy ;) Ja rowniez serdecznie dziekuje za pomoc w ogłoszeniach :loveu: Quote
mgie Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Dodatkowe ogłoszenie na :aukcjezwierzat.pl:cool3: "Patrzę na świat sercem". Niewidomy owczarek szkocki Cola. Rzeszów :: (S001188) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Quote
ewatr Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No stresciłam sie ;) allegro : Niewidomy owczarek collie w schronisku Quote
Kolia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ehh.... Biedaczek :-( Nie wiecie czy coś ruszyło się z ustawą o obowiązkowej sterylizacji zwierzat? Mam już dość widoków "rasowych" piesków (i wszystkim innych też) upychanych w schronach... Quote
Chikinchan Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Cola powodzenia!! :loveu: Oby dom się znalazł jak najprędzej! Quote
luka1 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 a juz chciałam zaproponować allegro - ale jakby coś.... Quote
nika28 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ona jest piękna... Trzymam kciuki za domek dla ślicznotki ;) Quote
ewatr Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 nika28 napisał(a):Ona jest piękna... Trzymam kciuki za domek dla ślicznotki ;) hihihi jakby co to facet ;) Quote
nika28 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ewatr napisał(a):hihihi jakby co to facet ;) To dlaczego ma "dziewczyńskie" imię :mad: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Jestem, podniosę coby go wszyscy zobaczyli!!:multi: Quote
ewatr Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Banerek:oops: Sliczny :loveu: dziękujemy :calus: Quote
Chikinchan Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Cześć Cola! :p Skoro masz taki śliczny banerek, to ja Cię biorę do podpisu :lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Podniosę przed północą jeszcze:multi: Fajnie, że się banerek podoba:buzi: Quote
Recommended Posts