Jump to content
Dogomania

"Patrzę na świat sercem". Niewidomy owczarek szkocki Cola. MA DOM! :D

Recommended Posts

Posted

COLA
to 5 letni piesek w typie owczarka szkockiego collie, niewidomy, do schroniska trafił 5 grudnia br . Kontaktowy, serdeczny i grzeczny chociaź zdezorientowany i niesmiały. Pomału będzie musiał przystosowywac się do życia w schronisku i do jego codziennego rytmu. Początki na pewno nie będą łatwe dla niego ..... ale gdy sie odnajdzie i poczuje bezpiecznie na pewno będzie oddanym i wiernym Przyjacielem ...

"
Schronisko " Kundelek " 35-322 Rzeszów
ul. Ciepłownicza 3
tel. 0 510-170-787 opiekunowie zwierzat
0-510-170-788 szefowa schroniska
mail : [email protected]
mail do wolontariusza [email protected]

"Niedalej jak wczoraj byłam u niego w boksie to taki pies jak anioł tylko ewidentnie nie wie co sie wokół niego dzieje za duzo hałasu, za dużo zapachów , za dużo szczekania ...jak na niewidomego psa
Pytałam wczoraj pracownika to oni podejrzewaja ze colis mógł byc przetrzymywany na łancuchu bo trafił do schroniska z obroża -za przeproszeniem jak dla krowy a nie jak dla subtelnego psa :placz:
i ma wytarte futro i generalnie jest zapuszczony, zabiedzony ...same kości w grubym futrze :-(
Weterynarz go ogladał i nic mi nie przekazywano zeby był na cos chory :shake:
jest tylko ogromnie zabiedzony...
Teraz juz nie panikuje ale najbezpieczniej sie czuje wtulony w kat boksu na palecie ale jak tylko sie do niego wejdzie to wtula sie w człowieka nawet obcego i tez wyglada ze to mu daje poczucie bezpieczenstwa ...
Jego trzeba wyciagnac jak najszybciej bo to śliczny pies i baaaaardzo spokojny i grzeczny no ideał !!! Tylko potrzebuje przewodnika .

Pozwole sobie napisac od razu , że z Kundelka jest tylko odbór osobisty psa przez potencjalego własciciela bo szefowa sie na inne obcje nie zgadza - tak u nas jest i juz :oops:"

Wątek na FC:Forum Owczarka Szkockiego Collie :: Zobacz temat - Pies tricolor - Rzeszów

*

*

ogłoszenia:
darmobranie.pl
adopcjapsa.pl
adopcje.org
polskastrefa.eu
4lapy.pl
ogloszenia.tresura.pl
ludzie.aleokazja.pl
schronisko24.pl
dwukropek.pl
autogielda.pl
kotopies.webd.pl
alegratka.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl
aukcjezwierzat.pl
Niewidomy owczarek collie w schronisku (518597004) - Aukcje internetowe Allegro
aleokazja.pl
OG�OSZENIA ZWIERZ�TA: PSY, KOTY, KONIE.. SPRZEDAM
Krakowskie zwierzaki
ogłoszenia drobne > ojej.pl
Ogłoszenia Kupię Sprzedam
Og�oszenia bezp�atne. Gie�da og�osze� - kupi� , sprzedam, wynajm�.
Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Kraków
Cola - niewidomy owczarek collie - og�oszenie w Rozg�os.net - DODAJ OG�OSZENIE POPRZEZ 2 KLIKNI�CIA! - motoryzacja, nieruchomo�ci, praca, og�oszenia drobne i anonse
Ogłoszenia Najpewniej.pl - Cola - niewidomy owczarek collie - Owczarki
Cola - niewidomy owczarek collie - ogloszenia.e-gratka.info

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łaaa:d dziękujemy bardzo za założenie wątku COLEMU :buzi::buzi::buzi: i masssę ogłoszeń :) Ss , mgie , wielkie dzięki :Rose: :Rose: :Rose:

mam nadzieje że uda nam sie znaleźć Colemu Dom.... :( bo psisku ciężko się zaklimatyzować... :/ :(

a o allegro to musze szpenąc Mamaci na ucho :) więc nie ma co się martwic:)

jescze raz dzięki wielkie za pomoc i zaangażowanie:)

:bluepaw:

Posted

niestety nie widzi..

Cola to bardzo ciepły i serdeczny psiak, gdy wyczuje Ludzia ten swój długaśny nochal wpycha mu w dłonie ... a ogon lata na wszystkie strony świata... a sam w boksie jest bardzo zagubiony ... kto pokocha Cole??:(

p.s. wątek dodany na wątek zbiorowy rzeszowskich rasowiaków:roll:

Posted

Cola ma tez watek na Forum Collie
[url=http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3860&postdays=0&postorder=asc&start=0]Forum Owczarka Szkockiego Collie :: Zobacz temat - Pies tricolor - Rzesz

Posted

matinestka napisał(a):

a o allegro to musze szpenąc Mamaci na ucho :) więc nie ma co się martwic:)

Allegro bedzie zrobione po pracy ;)

Ja rowniez serdecznie dziekuje za pomoc w ogłoszeniach :loveu:

Posted

Ehh.... Biedaczek :-(
Nie wiecie czy coś ruszyło się z ustawą o obowiązkowej sterylizacji zwierzat? Mam już dość widoków "rasowych" piesków (i wszystkim innych też) upychanych w schronach...