Jump to content
Dogomania

"Patrzę na świat sercem". Niewidomy owczarek szkocki Cola. MA DOM! :D

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya93 napisał(a):
O kolejny plakacik ...szalejesz :loveu: :evil_lol:
Dziekujemy Ci bardzo w imieniu Coli :calus::Rose:
a w rozwieszaniu oczywiście moge pomóc ;)

A no zrobiłam, jak się Wam to spodoba i sprawdzi to mogę robić nawet każdemu psiakowi....
Jeśli tylko pomoże...;)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Plakacik mimo braku power pointa:cool1: zrobiony(TZ na szczęście mi pomógł:loveu:), wysłałam Ewie :cool3:

O kolejny plakacik ...szalejesz :loveu: :evil_lol:
Dziekujemy Ci bardzo w imieniu Coli :calus::Rose:
a w rozwieszaniu oczywiście moge pomóc ;)

Posted

Plakacik mimo braku power pointa:cool1: zrobiony(TZ na szczęście mi pomógł:loveu:), wysłałam Ewie :cool3:

Ewa dostała i jutro wydrukuje ;)

Podziękuj Paulinko TZ-owi za pomoc :loveu:
oczywiscie Ty masz cały pakiet podziekowań :calus: odemnie !

Kaya dostarcze do schroniska tak jak i Burcie ale najwczesniej koło piatku .... tak ze pytac prosze w recepcji o przesyłki odemnie ...

Posted

ewatr napisał(a):
Ewa dostała i jutro wydrukuje ;)

Podziękuj Paulinko TZ-owi za pomoc :loveu:
oczywiscie Ty masz cały pakiet podziekowań :calus: odemnie !

Kaya dostarcze do schroniska tak jak i Burcie ale najwczesniej koło piatku .... tak ze pytac prosze w recepcji o przesyłki odemnie ...

Ok :p
w piątek będę w schronisku. ;)

Posted

[quote name='Paulina_mickey']A no zrobiłam, jak się Wam to spodoba i sprawdzi to mogę robić nawet każdemu psiakowi....
Jeśli tylko pomoże...;)

Paulinko dobry pomysł z tymi plakatami tylko nie dla wszytskich naraz tylko sukcesywnie ...
a tak sobie pomyslałam jakby sie dało wydrukowac takie paski na dole do odrywania z numerem telefonu do opiekunów ?

Cola wydrukowany dzis lub jutro "go " zaniose do schroniska ;)

Cepelia i Cola :

Posted

ewatr napisał(a):
Paulinko dobry pomysł z tymi plakatami tylko nie dla wszytskich naraz tylko sukcesywnie ...
a tak sobie pomyslałam jakby sie dało wydrukowac takie paski na dole do odrywania z numerem telefonu do opiekunów ?

Cola wydrukowany dzis lub jutro "go " zaniose do schroniska ;)

No da się, to nawet wygodniejsze będzie, bo nie każdy ma pod ręką długopis...
Ja oczywiście służę pomocą, mogę robić, tylko powiedzcie, któremu następnemu. ;)
Moge też coś pozmieniać, nie wiem np tło jedno kolorowe albo tylko białe, co tam potrzeba, tylko mówcie. :cool3:

Posted

Bożka napisał(a):
Proszę mi podesłać plakacik, będę na wystawie w Katowicach to może kogoś zainteresuje

Jeśli chcesz to mogę Ci wysłać ten plik ,który wysyłałam Ewie na maila. To jest projekt, który dziewczyny będą rozklejać.
Tylko podaj maila ;)

Posted

No czekam ;)
Jak na razie nic mi nie przyszło...

Wysłałam ponownie.
Czy wiadomo dlaczego Collaczek nie widzi, czy był badany przez weterynarza-okulistę ?

Posted

Do tego ogłoszenia wykorzystałam zdjecia zawarte na wątku Coli i zdjecia ze strony schroniska ;)
Link do ogłoszenia podam później, ponieważ czeka ono na akceptacje przez admina tego poratlu.

Posted

ogłoszona miał porobione...

Ale miałam już dwie takie sytuacje, że ogłoszenia były w internecie od pół roku i dopiero po tym czasie zaczeły się zgłaszać domki. Nawet się biły o psy...
Cierpliwość niestety tutaj wskazana...

Na dodatek schronisko nie wyda Coli bez Cepeli. Psy muszą być adoptowane razem. Cepelia jest jego oczami, więc raczej nie mogą sie rozstać...