Jump to content
Dogomania

"Patrzę na świat sercem". Niewidomy owczarek szkocki Cola. MA DOM! :D

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ivonka']Hej wszystkim,

Chciałabym odwiedzić pieska, zabrać go na spacer, wyczesać. Czy powinnam mieć własną szczotkę i smycz? Czy każdy może to zrobić? Czy pies wyjdzie z obcą osobą, czy powinien się trochę przyzwyczaić. A może lepiej zostawić go w spokoju?
Wy go odwiedzacie i znacie więc doradźcie. Z czego by się ucieszył. On i Cepelia?

Przeraziła mnie liczba ogłoszeń, na które nie ma żadnego odzewu, co się dzieje???:placz:

Pozdrawiam
Iwona

Jest u nas wolontariat i słuzy własnie temu aby psy miały kontakt z ludzmi ... własnie wyprowadzamy je na spacery , czeszemy , głaszczemy itp. Aby zostac wolontariuszem nalezy skontaktowac sie ze schroniskiem i umowic na pierwsze odwiedziny u zwierzat .
Psy nie wychodza na spacery poza schronisko gdyz nie jest to konieczne maja wybiegi i tam przebywaja z opiekunami .
/oczywiscie dorosli wolontariusze z długim stazem zabieraja je czasem na zewnatrz ale to juz inna sprawa bo trzeba dobrze znac psa itp. /
Smycze czy szczotki sa mile widziane ale jak sie ich nie ma ze soba to mozna tez skorzystac ze schroniskowych . Na dobry poczatek to wszytskie psy uwielbiaja smakołyki i to jest dobry sposób zeby wkupic sie niejako w ich łaski ;)

[email protected]
tel .0-510-170-787
jak wolisz mozesz tez napisac Pw do mnie :eviltong: i sie jakos umowimy ...

Posted

Cola, no i co z tym Twoim domkiem??? Przecież gdzieś ktoś musi czekać na Ciebie...
Tyle ogłoszeń i nic:niedowia:, aż wydaje się niemożliwe...

Posted

Szfankowałao dogo szfankowało ale w sumie to sie nie dziwie :roll::eviltong:;) ja też miała coś porobić, chodze na dogo a tu nie ma :cool1: dobrze, ze choć teraz jest to coś trzeba zawojowac ;)