Kaya93 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cola:loveu: czyżby to już tylko 3 dni :cool3:? :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ala56 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Wierzę, że się uda. Na forum collie wszystko zapięte na ostatni ... W tę podróż zaangażowanych jest kilka osób o wielkich sercach. Quote
ewatr Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 :smilecol:COLA POJECHAŁ DO DOMU !!!!!:smilecol: powodzenia sliczny :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='ewatr']:smilecol:COLA POJECHAŁ DO DOMU !!!!!:smilecol: powodzenia sliczny :loveu: Tak się cieszę, że się Mu udało :multi::multi::multi::multi: Quote
Kaya93 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='ewatr']:smilecol:COLA POJECHAŁ DO DOMU !!!!!:smilecol: powodzenia sliczny :loveu: Noooo wkońcu doczekał sie Colaczek:loveu::multi::multi::multi: najlepszego śliczny:loveu::multi::multi: Quote
ala56 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Cola już w nowym domku. Ze wstępnych informacji z forum collie wiemy ,że wszystko poszło dobrze. Więcej pewnie będzie jutro. To wielki i szczęśliwy dzień Coli. Quote
Mike i Morgan Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ala56 napisał(a):Cola już w nowym domku. Ze wstępnych informacji z forum collie wiemy ,że wszystko poszło dobrze. Więcej pewnie będzie jutro. To wielki i szczęśliwy dzień Coli. To dobrze czekamy na więcej info. z nowego domku:loveu: Quote
Ss Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 "Potwierdzam zakończenie misji pełnym powodzeniem. Lucynka robiła zdjęcia z nową Panią Colinka, więc jeszcze chwilę musicie poczeka na te piękne obrazki. Ja mogę tylko powiedziec, ze Coli całą drogę był nieziemsko spokojny. Jedyny kłopot mieliśmy taki, ze mój syn się śmiertelnie obraził, że to nie on siedzi z Colą z tyłu. Uległam oczywiście, jak na wzór matki wariatki przystało, i resztę drogi zasadniczym opiekunem Coli był mój syn. U Kasi, nowej właścicielki, Cola poczuł się od razu dobrze. Wyżarł z misek swojej nowej siostry Nowofunlandki najlepsze kąski, bez najmniejszego protestu ze strony suni. Pogonił koty biegające dookoła. Ciekawa jestem jak ułoży się współpraca psio-kocia. Prosiłyśmy z Lucynką, żeby Kasia zdawała relację na forum. Więcej szczegółów opisze pewnie Lucynka, bo ja byłam tak przejęta tą chwilą, że na pewno o czymś zapomniałam napisac. Lucynka, to Twoja zasługa, ze Cola ma dom Wielkie uściski. Dziękuję Danusi i Iwonce. Jesteście super Dziewczyny " Quote
Red Dingo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 powodzenia mordko !!! .. wiele miziania i spacerkow znalazles domek to zwolnie miejsce po twoim banerku dla innego psiaczka u nas w sklepie .. Quote
ewatr Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Tak bardzo sie ciesze i dziekuje Wam za pomoc w szukaniu i znalezieniu domu dla Colinia ....bardzo !!! bardzo !!!! bardzo !!!!:loveu: Tak miło jest wiedziec ze ten sliczny i eteryczny pies ma juz swoje miejsce na ziemi :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts