Jump to content
Dogomania

***Spod Tesco wprost na kanapę-czyli błyskawiczna kariera ogarowatej, bitej Ledy***

Recommended Posts

Posted

wisela1 napisał(a):

A Ty matka zamiast latać na odkurzaczu, pozwijaj te swoje kilimy, arrasy i inne perskie dywany,jak już tak baaardzo chcesz to połóż dywany z bambusa wzorem doświadczonej babci wiseli, a czas spędzany przy sprzątaniu spożytkuj bardziej efektywnie - na rozpieszczaniu i fotografowaniu futrzastych

No co racja to racja :p. Ciociu a co to takiego te bambusowe dywany ? :cool3: Bo mnie zaintrygowały- prawdę mówiąc ;)
A sniegu jeszcze troszkę nam zostało- Ledka chyba czuje, że to ostatnie podrygi zimy i panieruje się ze zdwojoną siłą :evil_lol:

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evita. napisał(a):
No co racja to racja :p. Ciociu a co to takiego te bambusowe dywany ? :cool3: Bo mnie zaintrygowały- prawdę mówiąc ;)
A sniegu jeszcze troszkę nam zostało- Ledka chyba czuje, że to ostatnie podrygi zimy i panieruje się ze zdwojoną siłą :evil_lol:

A moje - cała PIĄTKA wypanierowały się w granulacie styropianowym....
Ciemna matka zostawiąła całą płytę styropianu i poszła sobie z domu... Febe z Filem płytę przerobiły na granulat i wszyscy mieli radochę. A ja od tygodnia wymiatam styropian z najbardziej nieoczekiwanych miejsc no i rzecz jasna iskam do dziś wszystkie futra... Dobrze ze choć sie w tym nie rozsmakowały...

Posted

wisela1 napisał(a):
A moje - cała PIĄTKA wypanierowały się w granulacie styropianowym....
Ciemna matka zostawiąła całą płytę styropianu i poszła sobie z domu... Febe z Filem płytę przerobiły na granulat i wszyscy mieli radochę. A ja od tygodnia wymiatam styropian z najbardziej nieoczekiwanych miejsc no i rzecz jasna iskam do dziś wszystkie futra... Dobrze ze choć sie w tym nie rozsmakowały...

a zdjęcia styropianowe są?:lol::lol:

Posted

Właśnie nieeeeeeeee....
Siłą złego na jednego. Akumulatorki akurat musiały sie rozładować i już NIC nie mogłam z nich wycisnąć. Ani jednej fotki....
Ale przy moich zdolniachach to różne atrakcje są tak częste ze stały się normalnością. Nic straconego. Jak nie styropian to gąbka, jak nie gąbka to ręczniki papierowe, z braku laku chusteczki też potrafią wykorzystać....
Nowe zastosowanie papieru toaletowego też już kiedyś zaprezentowały....
Wszystkie powyżej 10 lat, wszystkie staruszki.... a potrafią, oj potrafią...
Żywe dowody na tezę, że na starość ssaki dziecinnieją

Posted

Drogie ciocie- niech Was nie zwiodą te słodkie minki Ledy i jej maslane spojrzenie. Żebyście widziały jej minę gdy strózuje i obszczekuje przechodniów- normalnie ma wtedy dzikośc w oczach :evil_lol: No, ale cóż- kobieta przecież zmienną jest :loveu:

Posted

[quote name='evita.']Drogie ciocie- niech Was nie zwiodą te słodkie minki Ledy i jej maslane spojrzenie. Żebyście widziały jej minę gdy strózuje i obszczekuje przechodniów- normalnie ma wtedy dzikośc w oczach :evil_lol: No, ale cóż- kobieta przecież zmienną jest :loveu:

Ma świadomość, że musi popracować na swoją miseczkę i już. :evil_lol:

Posted

enia napisał(a):
Z tego co wiem Leduszka ma nowe weekendowe foty:obrazic::ylsuper::ylsuper::Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Oj ciociu - Ty jak widzę zawsze dobrze poinformowana :p. No Ledek ma nowe foty i to nawet w miłym towarzystwie :loveu:. Wieczorkiem postaram się wstawic :cool3:

Posted

Słowo się rzekło- Ledka w wydaniu weekendowym ;) :

U fryzjera :p :

A koleżanka Filutka postanowiła się troszku poopalac i łapała pierwsze promyki słońca :lol::

Posted

tomcug napisał(a):
Cudne zdjątka, tylko coś tak jakby "malizną" czuć, czy co? :evil_lol:

Że tak sobie rzeknę...hmm...bardzo malizną czuć :evil_lol:

Posted

Bądźmy wyrozumiałe- ciotka zaganiana , sprzątanie, trzepanie, pranie, pieczenie mazurków, bab, żurki i te sprawy.........
ale w święta to jest duuuuuużo wolnego i można cykać foty!!!!:multi::razz:
to co czekamy?:loveu:
to już niedługo......:evil_lol::lol:
już za chwileczkę, już za momencik....Wilekanoc z Ledką zacznie sie kręcić.....:kiss_2::kiss_2::kiss_2::lol:

Posted

enia napisał(a):
Bądźmy wyrozumiałe- ciotka zaganiana , sprzątanie, trzepanie, pranie, pieczenie mazurków, bab, żurki i te sprawy.........

Żurki mazurki ważniejsze od Ledzi????:crazyeye:

Posted

Serdecznie dziękujemy za wszystkie życzonka :loveu::loveu::loveu:

Drogie Ciocie :
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia !
życzy Ledek i reszta ;)