evita. Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 wisela1 napisał(a): A Ty matka zamiast latać na odkurzaczu, pozwijaj te swoje kilimy, arrasy i inne perskie dywany,jak już tak baaardzo chcesz to połóż dywany z bambusa wzorem doświadczonej babci wiseli, a czas spędzany przy sprzątaniu spożytkuj bardziej efektywnie - na rozpieszczaniu i fotografowaniu futrzastych No co racja to racja :p. Ciociu a co to takiego te bambusowe dywany ? :cool3: Bo mnie zaintrygowały- prawdę mówiąc ;) A sniegu jeszcze troszkę nam zostało- Ledka chyba czuje, że to ostatnie podrygi zimy i panieruje się ze zdwojoną siłą :evil_lol: Quote
wisela1 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A to.... Kupiłam na Allegro za CAŁE 90 złociszy 170 X 2,30 http://img90.imageshack.us/img90/1998/tomy.jpg Quote
wisela1 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 evita. napisał(a):No co racja to racja :p. Ciociu a co to takiego te bambusowe dywany ? :cool3: Bo mnie zaintrygowały- prawdę mówiąc ;) A sniegu jeszcze troszkę nam zostało- Ledka chyba czuje, że to ostatnie podrygi zimy i panieruje się ze zdwojoną siłą :evil_lol: A moje - cała PIĄTKA wypanierowały się w granulacie styropianowym.... Ciemna matka zostawiąła całą płytę styropianu i poszła sobie z domu... Febe z Filem płytę przerobiły na granulat i wszyscy mieli radochę. A ja od tygodnia wymiatam styropian z najbardziej nieoczekiwanych miejsc no i rzecz jasna iskam do dziś wszystkie futra... Dobrze ze choć sie w tym nie rozsmakowały... Quote
enia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 wisela1 napisał(a):A moje - cała PIĄTKA wypanierowały się w granulacie styropianowym.... Ciemna matka zostawiąła całą płytę styropianu i poszła sobie z domu... Febe z Filem płytę przerobiły na granulat i wszyscy mieli radochę. A ja od tygodnia wymiatam styropian z najbardziej nieoczekiwanych miejsc no i rzecz jasna iskam do dziś wszystkie futra... Dobrze ze choć sie w tym nie rozsmakowały... a zdjęcia styropianowe są?:lol::lol: Quote
wisela1 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Właśnie nieeeeeeeee.... Siłą złego na jednego. Akumulatorki akurat musiały sie rozładować i już NIC nie mogłam z nich wycisnąć. Ani jednej fotki.... Ale przy moich zdolniachach to różne atrakcje są tak częste ze stały się normalnością. Nic straconego. Jak nie styropian to gąbka, jak nie gąbka to ręczniki papierowe, z braku laku chusteczki też potrafią wykorzystać.... Nowe zastosowanie papieru toaletowego też już kiedyś zaprezentowały.... Wszystkie powyżej 10 lat, wszystkie staruszki.... a potrafią, oj potrafią... Żywe dowody na tezę, że na starość ssaki dziecinnieją Quote
evita. Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Śpiący Ledek :p: A tu już troszeczkę obudzony :cool3:: Quote
wisela1 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 No, bo już chciałam GRZECZNIE zapytać - GDZIE SĄ ZDJECIA DO CHOLERY!!!! Quote
enia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ciotka evita!!!!!! kto to słyszał psa w niedzielę budzić!!!! cały tydzien ciężko zasuwa!!!!!:laola: Quote
tomcug Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Jaka cudna ta Ledunia. :multi: Jak można było porzucić takiego psa. :shake: Quote
evita. Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Drogie ciocie- niech Was nie zwiodą te słodkie minki Ledy i jej maslane spojrzenie. Żebyście widziały jej minę gdy strózuje i obszczekuje przechodniów- normalnie ma wtedy dzikośc w oczach :evil_lol: No, ale cóż- kobieta przecież zmienną jest :loveu: Quote
tomcug Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='evita.']Drogie ciocie- niech Was nie zwiodą te słodkie minki Ledy i jej maslane spojrzenie. Żebyście widziały jej minę gdy strózuje i obszczekuje przechodniów- normalnie ma wtedy dzikośc w oczach :evil_lol: No, ale cóż- kobieta przecież zmienną jest :loveu: Ma świadomość, że musi popracować na swoją miseczkę i już. :evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 tomcug napisał(a):A co u Ledki? :cool3: No właśnie...jak tam Śledzik się miewa :loveu: Quote
enia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Z tego co wiem Leduszka ma nowe weekendowe foty:Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
evita. Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 enia napisał(a):Z tego co wiem Leduszka ma nowe weekendowe foty:obrazic::ylsuper::ylsuper::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Oj ciociu - Ty jak widzę zawsze dobrze poinformowana :p. No Ledek ma nowe foty i to nawet w miłym towarzystwie :loveu:. Wieczorkiem postaram się wstawic :cool3: Quote
evita. Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Słowo się rzekło- Ledka w wydaniu weekendowym ;) : U fryzjera :p : A koleżanka Filutka postanowiła się troszku poopalac i łapała pierwsze promyki słońca :lol:: Quote
tomcug Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cudne zdjątka, tylko coś tak jakby "malizną" czuć, czy co? :evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tomcug napisał(a):Cudne zdjątka, tylko coś tak jakby "malizną" czuć, czy co? :evil_lol: Że tak sobie rzeknę...hmm...bardzo malizną czuć :evil_lol: Quote
wisela1 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 tomcug napisał(a):Cudne zdjątka, tylko coś tak jakby "malizną" czuć, czy co? :evil_lol: Czuć? Toż oodór nie do zniesienia...:laugh2_2: Quote
enia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Bądźmy wyrozumiałe- ciotka zaganiana , sprzątanie, trzepanie, pranie, pieczenie mazurków, bab, żurki i te sprawy......... ale w święta to jest duuuuuużo wolnego i można cykać foty!!!!:multi::razz: to co czekamy?:loveu: to już niedługo......:evil_lol::lol: już za chwileczkę, już za momencik....Wilekanoc z Ledką zacznie sie kręcić.....:kiss_2::kiss_2::kiss_2::lol: Quote
wisela1 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 enia napisał(a):Bądźmy wyrozumiałe- ciotka zaganiana , sprzątanie, trzepanie, pranie, pieczenie mazurków, bab, żurki i te sprawy......... Żurki mazurki ważniejsze od Ledzi????:crazyeye: Quote
tomcug Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Aby Święta Wielkiej Nocy były wzorem duchowego wzbogacenia i umocnienia dającego radość, pokój i nadzieję. Quote
evita. Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Serdecznie dziękujemy za wszystkie życzonka :loveu::loveu::loveu: Drogie Ciocie : Niech Wam jajeczko dobrze smakuje bogaty zajączek uśmiechem czaruje, Mały króliczek spełni marzenia, wiary, radości, miłości, spełnienia ! życzy Ledek i reszta ;) Quote
Recommended Posts