psiulka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 O proszę, Ramzesik ma swój wątek. :loveu: Mam jakieś zdjęcia z sierpnia, to wstawię. :razz: Quote
Paulina_mickey Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dzień dobry Ramzes :loveu::loveu::loveu: Quote
egradska Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 szczegolna mam słabość do ONeczkow, a jesli jeszcze nazywają się Ramzes:loveu: czy psiątko ma jakieś ogłoszenia? Quote
Ulka18 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ewatr, a moze go trzeba na onki dac? Anashar zajmuje sie onkami. Moze by mial jakis chetnych na mlodego Ramzesika. Quote
ewatr Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 egradska napisał(a):szczegolna mam słabość do ONeczkow, a jesli jeszcze nazywają się Ramzes:loveu: czy psiątko ma jakieś ogłoszenia? Ramzes ma tylko allegro ...jest w 1 poscie http://lh4.ggpht.com/_DW2EQTnjJtU/SWYG41GyT3I/AAAAAAAAJaM/omT4mk3wcDY/s640/103.JPG Bidunia moja :-( dobrze ze ten czas juz za nim :p Quote
Chikinchan Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kolego, wygodniej bez kołnierza, co?? :cool3: Quote
ewatr Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Ulka18 napisał(a):Ewatr, a moze go trzeba na onki dac? Anashar zajmuje sie onkami. Moze by mial jakis chetnych na mlodego Ramzesika. Zaraz go podesle do Anashara :p Quote
matinestka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 a my dzisiaj z Ramzesem i jego koleżanką z boksu Czarą byliśmy na słoneczno zimowym spacerze poza schroniskiem.... i musze powiedziec ze Rami był czarujący :) ślicznie chodził na smyczy,w ogóle nie ciągnał , był bardzo grzeczny i strasznie się mnie słuchał :) dzielnie siedział przy mnie jak była kolej na strzelanie fotek Czarze i nadstawiał oczy czy aby Czara ładnie pozuje:) normlanie takiego pomocnika w robieniu zdjęc ze swieczką szukać :) zresztą nie tylko pomocnika.. bo model z niego jest pierwsza klasa.. .zresztą proszę bardzo : :bluepaw: Quote
psiulka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jakie cudo :loveu: Jak ładnie już chodzi na tych łapkach!! :iloveyou: Quote
ewatr Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Ramzunia osobiscie dodana na owczarki w potrzebie :p ponad godzine mi to zajeło ale sie zarejestrowałam i przebrnełam przez zakładanie tam watku .... powodzenia chłopaku ... a te spacerowe zdjecia miód na moje serce :loveu: Quote
ewatr Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [URL="http://owczarki.eu/forum/showthread.php?t=1191"]Rzesz Quote
Ulka18 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 To wszystko dzieki Ewatr :calus: Ewus, jestem Ci dozgonnie wdzieczna za Ramzesa :buzi: Matinesko i wszystkie rzeszowskie Cioteczki przyjmijcie podziekowania :Rose: Uszyska mu tez ladnie staja :loveu: a po chorych nózkach sladu nie widac. Czy Ra nadal przyjmuje preparaty wapnia? Quote
agata51 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Hycniesz z ciotką na spacer, przystojniaku? Quote
ewatr Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ulka18 napisał(a):To wszystko dzieki Ewatr :calus: Ewus, jestem Ci dozgonnie wdzieczna za Ramzesa :buzi: Matinesko i wszystkie rzeszowskie Cioteczki przyjmijcie podziekowania :Rose: Uszyska mu tez ladnie staja :loveu: a po chorych nózkach sladu nie widac. Czy Ra nadal przyjmuje preparaty wapnia? OJ Cioteczko zawstydziłam sie ale dziękuje :loveu: i przekarze jutro dalej dobre słowa :lol: A co do preparatów to obecnie Ra juz / jak stwerdziła wetka / nie potrzebuje niczego poza lepsza karma ktora bedzie chroniła jego przewod pokarmowy i wzmacniała jego siły - jednym słowem Ramzi jest na karmie Puriny jagniecina i ryz i od kilku miesiecy juz sie unormowała praca jelit nie ma zadnych problemów / bo jak jadł to co inne psiaki czyli raz suche raz gotowane to roznie to bywało :cool3: /... Teraz nawet siersc sie mu robi taka błyszczaca i mieksza w dotyku ech jak ktos go wezmie do domu i poswieci jeszcze troche wiecej czasu i uwagi to bedzie miał cudnego i oddanego psa :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ramzes poza Allegro ma jeszcze jakieś ogłoszenia?? Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ewatr napisał(a):Wczoraj dodałam jeszcze na owczarki w potrzebie i tyle :roll: zwyczajnie nie wyrabiam ... To może zrobię mu jakieś ogłoszenia?? Quote
ewatr Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Ramzes poza Allegro ma jeszcze jakieś ogłoszenia?? Wczoraj dodałam jeszcze na owczarki w potrzebie i tyle :roll: zwyczajnie nie wyrabiam ... Quote
agata51 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Uszy do góry, Ramzes. Jesteś w dobrych rękach. Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Paulina_mickey napisał(a):To może zrobię mu jakieś ogłoszenia?? Ponawiam, bo posty się poprzesuwały :shake::mad: Quote
hekate811 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jest śliczny, mam nadzieje że szybko znajdzie kochający domek Quote
Recommended Posts