katarzyna005 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 A TERAZ CIOTECZKI MOJE KOCHANE PADNIECIE Z WRAŻENIA. PODZIWIAJCIE DZIEŁO ATRISKO - ZDOLNA DZIEWCZYNA. JOLA - RAMEK, JA I MAMA PIĘKNIE DZIĘKUJEMY ZA TAKIE CUDO. HAAAAAAAAA A WIĘC CHYBA NIC NIE MUSZĘ JUŻ WIĘCEJ DODAĆ. CUDA PO PROSTU CUDA!!!!!!!!!!!!!!! Quote
katarzyna005 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 CIOCIA EWA W KWIETNIU /JESZCZE NIE WIADOMO DOKŁADNIE KTÓREGO/ ODWIEDZAMY CIĘ W RZESZOWIE. RAMEK MUSI TEŻ I CIEBIE WYLIZAĆ. Quote
ewatr Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 O kurcze ale sliczne :crazyeye::loveu: zdolna jestes Atrisko oj zdolna ... CIOCIA EWA W KWIETNIU /JESZCZE NIE WIADOMO DOKŁADNIE KTÓREGO/ ODWIEDZAMY CIĘ W RZESZOWIE. RAMEK MUSI TEŻ I CIEBIE WYLIZAĆ. JUz sie doczekac nie moge na to spotkanie :loveu: tylko tak sie zastanawiam czy on mnie jeszcze wogóle pozna :oops: ? Czy bede mu sie kojarzyła z gorszym czasem w jego zyciu ...no nic okarze sie ... Quote
katarzyna005 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Kojarzyć to ty możesz mu się tylko z czymś dobrym, ciepłym. Tyle miłości, ciepła i cierpliwości dostał od Ciebie. Ciotko jesteś nappppppprrrrrrrraaaaaaaaawwwwwwwwwddddddddddęęęęęęęęęęę WIELKA!!!!!!! Quote
Atrisko Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 wow...jakie super kubki....cioteczki a możecie dać mi namiary na tą zdolną osóbkę...ja też bym takie chciała...:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Kasiu bardzo się cieszę że kubeczki się spodobały... to dla mnie największa frajda.I dziękuję za te miłe słowa...ja nie jestem przyzwyczajona do takich komplementów :oops: Ale dziękuję bardzo:razz: A dlaczego dwa kubeczki za drugim razem? ...no bo tak...Kasia chciała mieć kubeczek z Ramzeskiem u siebie i jej Mama też chciała kubeczek z Ramolkiem...a co w momencie, gdy Kasia planowała odwiedzić Mamę?...miała ze sobą zabierać "swój kubek"... dlatego powstał ten trzeci...taki "gościnny" "rezerwowy"... I mam nadzieję,że teraz "zgoda" zapanowała a kubeczki będą dłuuugo służyć i cieszyć...jakby co to polecam wykonawcę:cool3: Quote
katarzyna005 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No nie wiem czy mogę dać Ci namiary na twórcę tego cuda!!! Oczywiście kubeczki są wielkie!!!!!!!!!!! Quote
ewatr Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Cos mi sie dzieje z subskrybcja :mad:...gina mi watki i nie dopatrzyłąm na czas zdjec mojego ksiecia :loveu: A on taki piekny i puchaty zeby nie powiedzec dorodny :eviltong: A kiedy to przyjedziecie w odwiedziny do stesknionej ciotki ? pozdrawiam serdecznie Panie Ramolkowe :loveu: Quote
katarzyna005 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ewuś przyjedziemy tylko jeszcze nie wiem dokładnie kiedy bo dosyć gorący okres mam w pracy. Czasu masło, niekiedy przychodzę taka wymęczona, że nic mi się nie chce. Bliżej przyjazdu będę do Ciebie dzwonić. A tak poza tym to chyba widać na zdjęciach, że Ramek zadowolony, "utłuczony", szczęśliwy. Quote
Recommended Posts