katarzyna005 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Tyle na ten czas mam zdjęć. Jak widać Ramzia jest szczęśliwa. Quote
ewatr Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Tyle na ten czas mam zdjęć. Jak widać Ramzia jest szczęśliwa. Ramzia to jest baaaaardzo szczęsliwa bo trafiła na Was :loveu: i piekna ale to juz od urodzenia ;) ech ten nosek w paski :loveu:tylko Ramolek taki ma :eviltong: Quote
katarzyna005 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Witamy gorąco w tym deszczowym czasie. Miałam robić zdjęcia ale nic z tego nie wyszło bo Ramzia wolał leżeć na kanapie. A co przecież nie będzie na niego padało. Tak więc w przyszłym tygodniu coś zrobimy zdjęć. Ale tak poza tym to wszystko dobrze. Ramzia rozrabia, dokazuje, podgrywa Lutka. Quote
ewatr Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 katarzyna005 napisał(a):Witamy gorąco w tym deszczowym czasie. Miałam robić zdjęcia ale nic z tego nie wyszło bo Ramzia wolał leżeć na kanapie. A co przecież nie będzie na niego padało. Tak więc w przyszłym tygodniu coś zrobimy zdjęć. Ale tak poza tym to wszystko dobrze. Ramzia rozrabia, dokazuje, podgrywa Lutka. Madry Ramolek co sie bedzie po polu plątał w deszczu jak mozna na kanapie siedziec :loveu: po mnie chyba to ma :eviltong:;) pozdrawiam serdecznie :p Quote
katarzyna005 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Witamy wszystkich. Wiem, że teraz nastał jakiś straszny okres :angryy:. Obiecałam nowe zdjęcia. No i są. Ciężko jest zrobić zdjęcia tym dwom potworom. TO SĄ NOWI LOKATORZY W KWATERZE RAMKA I LUTKA. KOLEJNE DWA MAŁE POTWORKI. ROBIĄ DUŻO SZUMU. Quote
ewatr Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='katarzyna005'] http://images8.fotosik.pl/333/8671df54822aa6fdmed.jpg] TO SĄ NOWI LOKATORZY W KWATERZE RAMKA I LUTKA. KOLEJNE DWA MAŁE POTWORKI. ROBIĄ DUŻO SZUMU. ale fajni koledzy dla psiaków :loveu: a chłopaki jak widac cały czas razem az sie serce raduje jak sie na nich patrzy :lol: a u Was nie ma wielkiej wody ? I wszyscy bezpieczni? Quote
katarzyna005 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 U nas jest spokojnie. Zresztą dom gdzie jest Lucia z Ramkiem jest na dużym wzniesieniu. Są bezpieczni. Wszystko jest ok. Padała, pogoda, pada, pogoda - tak jest cały czas. Zdjęcia staram się robić ale to trudne bo Ramek to istny diabeł wcielony. Łobuz pierwsza klasa. Mama opowiadała mi wczoraj, że poszła w czwartek do sklepu. Padało więc zostawiła drzwi otwarte do garażu, żeby chłopaki nie mokli. Opowiada dalej, że wróciła a koło domu nikt na nią nie czeka. Wchodzi do garażu, drzwi do domu otwarte. Lutek sobie otworzył a Ramek siup na górę. No i po śladach do dóry a oni w najlepsze leżą sobie w pokoju. Quote
katarzyna005 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Tak sobie myślę Ewuś, że mogłabyś znaleźć trochę czasu i nas odwiedzić. Zapraszamy bardzo gorąco. Do Rzeszowa dopiero wybierzemy się we wrześniu (wtedy są szczepienia) i chciałabym żeby pani doktor oglądnęła Ramzie. Wszystko jest ok ale nie zaszkodzi sprawdzić. Zastanów się nad tym my czekamy i gorąco zapraszamy. Quote
ewatr Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 katarzyna005 napisał(a):Tak sobie myślę Ewuś, że mogłabyś znaleźć trochę czasu i nas odwiedzić. Zapraszamy bardzo gorąco. Do Rzeszowa dopiero wybierzemy się we wrześniu (wtedy są szczepienia) i chciałabym żeby pani doktor oglądnęła Ramzie. Wszystko jest ok ale nie zaszkodzi sprawdzić. Zastanów się nad tym my czekamy i gorąco zapraszamy. Dziekuje za zaproszenie :lol: nieomieszkam skorzystać bo do wrzesnia tobym juz uschla z tesknoty za Ramolkiem ;):loveu: Quote
J_ulia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Jestem Kasiu :) Ramek i Lutek zyskali kolejną fankę :):):) śliczności ... ma słabość do owczarkopodobnych piesków ;) Quote
katarzyna005 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cześć Julia. Witam na wątku Ramzesa Jak i przy okazji Lutka. Spędziłam z chłopakami cały weekend. Mam zdjęcia tylko dopiero wkleję jutro. Nie mogę się zorganizować a tak serio to po prostu nie mam czasu. Quote
Recommended Posts