katarzyna005 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Witam. Wczoraj Ramek wziął klucze ze stołu. Później szukania tych kluczy było kilka godzin. A on był taki z siebie dumny. :evil_lol: Ewuś w Lutym będę w Rzeszowie to podjadę do Kundelka aby zobaczyć swojego Ramzia na tablicy. Quote
ewatr Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='katarzyna005']Ewuś w Lutym będę w Rzeszowie to podjadę do Kundelka aby zobaczyć swojego Ramzia na tablicy. Widze ze gosc sobie coraz lepiej poczyna :evil_lol: a co do tablicy to jak wstawisz nowe foty to i nowa tablice zrobie ;) uaktualnioną . A najlepiej to badz w sobote to i ja bede :lol: Quote
katarzyna005 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ale ten mój Ramol to przystojniacha. Super ciacho. Panienki uważajcie, bo miłość murowana Quote
katarzyna005 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Cześć zdjęcia są już w fotosiku. Coś się dzieje z tą moją dogomanią , zdjęcia nie chcą się wklejać. Quote
katarzyna005 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 To moje dogo jest okropaśne. Nic nie mogę wkleić, a wcześniej tak było dobrze. Ramolek wczoraj z Lutkiem oczywiście brykali. Dzwoniłam wczoraj do mamy. Gadamy a w pewnym momencie mama do mnie mówi "Czekaj bo materac z kanapy wychodzi na podwórko". Śmiałam się do rozpuku. Ramek z Lutkiem wynieśli go przed dom. Quote
ewatr Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 katarzyna005 napisał(a):To moje dogo jest okropaśne. Nic nie mogę wkleić, a wcześniej tak było dobrze. Ramolek wczoraj z Lutkiem oczywiście brykali. Dzwoniłam wczoraj do mamy. Gadamy a w pewnym momencie mama do mnie mówi "Czekaj bo materac z kanapy wychodzi na podwórko". Śmiałam się do rozpuku. Ramek z Lutkiem wynieśli go przed dom. Moze sobie chłopaki pore roku pomysliły ? i opalac sie chcieli ? ?:evil_lol: a dogo to obecnie jest juz nawet dla mnie nie do zniesienia ...nie mam juz siły pisac tego samego po dwa , trzy razy ...nie mam siły szuakc ciagle swoich watków bo mi zmieniaj miejsce w subskrybcjach ... no zwyczajnie szkoda czasu bo jest co robic az nadto... Ramolka oczywiscie olganełam , popodziwiałąm i juz nwet nowy Ramzio bedzie na kubeczku ale o tym narazie cichosza :eviltong: pokarzemy az sie zrobi ... Quote
ewatr Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 uwaga proba wstawiania zdjec :) ale on jest przystojny ... Quote
katarzyna005 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Robię znowu próby wklejania zdjęć. Coś jest dalej nie tak ale małe udało się wkleić. Quote
katarzyna005 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Chyba się udało. Pozdrowienia od Ramzesa i Lutka. Quote
katarzyna005 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Czy widziałyście kiedyś takie akrobacje? Quote
ewatr Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 http://images8.fotosik.pl/173/f584cd239fce9397med.jpg Czy widziałyście kiedyś takie akrobacje? Juz slysze ten krzyk :evil_lol: Ramzes uważaj na łapki :eviltong: i oczywiscie wiem ze usłuchał jak widac na załączonym zdjeciu :evil_lol:;) ale psiaki lubia śnieg i wariactwo po nim ...Lutek z osniezonym nosem tez wyglada super :loveu: Brawo Kasiu za wstawienie zdjec :klacz: Quote
katarzyna005 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tak Ewciu. Dokładnie tak było "Ramzesku uważaj na łapki". Widzisz jak ty nasz dobrze już znasz. Quote
katarzyna005 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Czołem wszystkim. Moje chłopaki nie tylko w zimie się "opalają" ale również wzięli się za przesadzanie kwiatków w doniczkach, wylewanie wody z wiadra. A i przeciąganie swetra. Najbardziej zadowolona jest z tego moja mama. Mówi, że zbóje wojują ile wlezie. Quote
ewatr Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='katarzyna005']Czołem wszystkim. Moje chłopaki nie tylko w zimie się "opalają" ale również wzięli się za przesadzanie kwiatków w doniczkach, wylewanie wody z wiadra. A i przeciąganie swetra. Najbardziej zadowolona jest z tego moja mama. Mówi, że zbóje wojują ile wlezie.[/QUOTE] Specjalne pozdrowienia dla cierpliwej Mamy :lol: i oby starczyło jej "radosci " wewnetrznej na dłuuugo bo cos widze ze chłopaki nie za bardzo zamierzaja sie ustakować :eviltong: Quote
katarzyna005 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Witamy gorąco. Mam kilka nowych zdjęć. To są moje ulubione zdjęcia. Widać na nich jakie z niego wyrosło smoczysko. Quote
katarzyna005 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ewuś to specjalne zdjęcia dla Ciebie od twojego Ramzia. Quote
Recommended Posts