Jump to content
Dogomania

Zrodził go RA czyli Ramzes młody owczarek niemiecki ... Rzeszów MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia będą ale dopiero jutro. Za dużo na głowie.

[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]I JEDEN Z NAJWAŻNIEJSZYCH DNI W MOIM ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]RAMZES DOKŁADNIE 24.06.2009 ROKU ZOSTAŁ ZAADOPTOWANY PRZEZ MOJA MAMĘ I MNIE.:tort:[/FONT]
:new-bday:

[FONT=Times New Roman]Czas zleciał bardzo szybko. Pamiętam początek naszej znajomości, przyjazd do schroniska, podjęcie decyzji o wzięciu Ramolka. Z perspektywy czasu śmieję się z tego wszystkiego ale wtedy jakoś inaczej do odczuwałam. Był ogromny strach co będzie dalej a może i chwilowy szok. I wiedziałam, że jak nie wezmiemy Ramka ze schroniska to już nigdy tam nie wrócę.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pamiętam jego pierwszą podróż do domu, jego strach. A później....... A później to już było coraz lepiej. Ramek nas zaakceptował, wszyscy go pokochali. [/FONT]

W sobotę mamy oczywiscie wielką bibę. To dla nas urodziny!!!!!!
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

Posted

[quote name='katarzyna005']Zdjęcia będą ale dopiero jutro. Za dużo na głowie.

[FONT=Times New Roman]I JEDEN Z NAJWAŻNIEJSZYCH DNI W MOIM ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]RAMZES DOKŁADNIE 24.06.2009 ROKU ZOSTAŁ ZAADOPTOWANY PRZEZ MOJA MAMĘ I MNIE.:tort:[/FONT]
:new-bday:

[FONT=Times New Roman]Czas zleciał bardzo szybko. Pamiętam początek naszej znajomości, przyjazd do schroniska, podjęcie decyzji o wzięciu Ramolka. Z perspektywy czasu śmieję się z tego wszystkiego ale wtedy jakoś inaczej do odczuwałam. Był ogromny strach co będzie dalej a może i chwilowy szok. I wiedziałam, że jak nie wezmiemy Ramka ze schroniska to już nigdy tam nie wrócę.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pamiętam jego pierwszą podróż do domu, jego strach. A później....... A później to już było coraz lepiej. Ramek nas zaakceptował, wszyscy go pokochali. [/FONT]

W sobotę mamy oczywiscie wielką bibę. To dla nas urodziny!!!!!!

O rany to juz faktycznie minął rok !!!!:hmmmm: ale to co dobre szybko pędzi :lol:

No to swietujemy razem z Wami :BIG::BIG::BIG:
i przyłaczam sie do grillowania

i serducho w prezencie dla Was za danie domu Ramkowi

ps.
i co to jest to małe i puchate i skad sie wzięło bo ja tu uschne z niewiedzy ?:eviltong:;)

Posted

Gratulacje !!!
Jak ten czas leci to juz rok, szczęśliwy rok Ramzeska.

A ja zawsze będę pamietać ten pierwszy raz kiedy go zobaczyłam...

Kasiu BARDZO BARDZO DZIĘKUJE !!!

Posted

[quote name='katarzyna005']Ewuś pamiętasz taki teks jeszcze rok temu!!!!!!!

Powiem tylko tyle ....zacisnijcie kciuki i puscie dopiero jutro koło 17 ;-)[/QUOTE]

Cos mi chodzi po głowie ;) tak ze zaciskam kciuki i czekam do 17 :lol:

Posted

Takie cudo jest teraz w domu. Mogę spokojnie powiedzieć, że chodzi powietrzem. Wchodzi sobie po fierance do góry i hop na meble. Na niektórych zdjęciach widać, że pomaga mi robić serwetki (na bazarek).
A tak serio to Felunia/Feluś ja się nie znam, a pani wet też ne wiedziała został podrzucony do mojej pracy. Nie mogłam go tutaj zostawić, bo pracuje w firmie transportowej i mógłby być z niego placek. A tak to rozrabia ile wlezie.

Posted

[quote name='katarzyna005']Takie cudo jest teraz w domu. Mogę spokojnie powiedzieć, że chodzi powietrzem. Wchodzi sobie po fierance do góry i hop na meble. Na niektórych zdjęciach widać, że pomaga mi robić serwetki (na bazarek).
A tak serio to Felunia/Feluś ja się nie znam, a pani wet też ne wiedziała został podrzucony do mojej pracy. Nie mogłam go tutaj zostawić, bo pracuje w firmie transportowej i mógłby być z niego placek. A tak to rozrabia ile wlezie.[/QUOTE]

Ale sliczny / sliczna :loveu:.A mam takie pytanie czy nasi psi panowie dwaj :eviltong: juz go widzieli ? A jak tak to czy Ramolek bardzo sie oblizywał :evil_lol:;)

Posted

Chłopcy są bardzo grzeczni. Ramek duzo wypoczywa bo zrobił się upał. Leżą sobie w garażu albo pod drzewkiem. Ale za to Felka to chodzący diabeł wcielony. Mały kotek a nie chce iść spać. Cały dzień bryka, w nocy też. Co z nią zrobić, jak ją uśpić? Pomocy

Posted

[quote name='katarzyna005']Chłopcy są bardzo grzeczni. Ramek duzo wypoczywa bo zrobił się upał. Leżą sobie w garażu albo pod drzewkiem. Ale za to Felka to chodzący diabeł wcielony. Mały kotek a nie chce iść spać. Cały dzień bryka, w nocy też. Co z nią zrobić, jak ją uśpić? Pomocy[/QUOTE]

Zachciało sie kotka zamiast grzecznego pieska to sie teraz cierpi :diabloti:;)

Posted

Swojej brygadzie RR oczywiście też mówię Dzień dobry. Chociaż oni i tak już wstali dużo wcześniej. Felka tak koło piątej a chłopaki koło szóstej. Ranne ptaszyny z nich. Dzisiaj jadę do nich na cały weekend. W poniedziałek będą zdjęcia.

Posted

[quote name='katarzyna005']Dzień Dobry wszystkim. Dzisiaj mamy Dzień Psa. Wszystkim psiakom życzę wszystkiego najlepszego!!!!!:BIG::BIG:[/QUOTE]

A dziekujemy w imieniu psów ;)
Prosze mi Ramzeska wymietolic :eviltong:odemnie z tej okazji .