katarzyna005 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Jutro zobaczycie co nowego mamy w domu????????????? Quote
ewatr Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='katarzyna005']Jutro zobaczycie co nowego mamy w domu?????????????[/QUOTE] A co to jest ??? Quote
J_ulia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ewatr']A co to jest ???[/QUOTE] Ja wiem , ja wiem... małe , słodkie i puchate (tyle powiem)... hehe no gdzie te zdjęcia...?? Quote
katarzyna005 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Zdjęcia będą ale dopiero jutro. Za dużo na głowie. [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]I JEDEN Z NAJWAŻNIEJSZYCH DNI W MOIM ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]RAMZES DOKŁADNIE 24.06.2009 ROKU ZOSTAŁ ZAADOPTOWANY PRZEZ MOJA MAMĘ I MNIE.:tort:[/FONT] :new-bday: [FONT=Times New Roman]Czas zleciał bardzo szybko. Pamiętam początek naszej znajomości, przyjazd do schroniska, podjęcie decyzji o wzięciu Ramolka. Z perspektywy czasu śmieję się z tego wszystkiego ale wtedy jakoś inaczej do odczuwałam. Był ogromny strach co będzie dalej a może i chwilowy szok. I wiedziałam, że jak nie wezmiemy Ramka ze schroniska to już nigdy tam nie wrócę.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pamiętam jego pierwszą podróż do domu, jego strach. A później....... A później to już było coraz lepiej. Ramek nas zaakceptował, wszyscy go pokochali. [/FONT] W sobotę mamy oczywiscie wielką bibę. To dla nas urodziny!!!!!! [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
ewatr Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='katarzyna005']Zdjęcia będą ale dopiero jutro. Za dużo na głowie. [FONT=Times New Roman]I JEDEN Z NAJWAŻNIEJSZYCH DNI W MOIM ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]RAMZES DOKŁADNIE 24.06.2009 ROKU ZOSTAŁ ZAADOPTOWANY PRZEZ MOJA MAMĘ I MNIE.:tort:[/FONT] :new-bday: [FONT=Times New Roman]Czas zleciał bardzo szybko. Pamiętam początek naszej znajomości, przyjazd do schroniska, podjęcie decyzji o wzięciu Ramolka. Z perspektywy czasu śmieję się z tego wszystkiego ale wtedy jakoś inaczej do odczuwałam. Był ogromny strach co będzie dalej a może i chwilowy szok. I wiedziałam, że jak nie wezmiemy Ramka ze schroniska to już nigdy tam nie wrócę.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pamiętam jego pierwszą podróż do domu, jego strach. A później....... A później to już było coraz lepiej. Ramek nas zaakceptował, wszyscy go pokochali. [/FONT] W sobotę mamy oczywiscie wielką bibę. To dla nas urodziny!!!!!! O rany to juz faktycznie minął rok !!!!:hmmmm: ale to co dobre szybko pędzi :lol: No to swietujemy razem z Wami :BIG::BIG::BIG: i przyłaczam sie do grillowania i serducho w prezencie dla Was za danie domu Ramkowi ps. i co to jest to małe i puchate i skad sie wzięło bo ja tu uschne z niewiedzy ?:eviltong:;) Quote
katarzyna005 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ewuś pamiętasz taki teks jeszcze rok temu!!!!!!! Powiem tylko tyle ....zacisnijcie kciuki i puscie dopiero jutro koło 17 ;-) Quote
GuniaP Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Gratulacje !!! Jak ten czas leci to juz rok, szczęśliwy rok Ramzeska. A ja zawsze będę pamietać ten pierwszy raz kiedy go zobaczyłam... Kasiu BARDZO BARDZO DZIĘKUJE !!! Quote
J_ulia Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Gratulacje :):):) i życzę wam jeszcze wielu wspólnych , dobrych lat :) Quote
ewatr Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='katarzyna005']Ewuś pamiętasz taki teks jeszcze rok temu!!!!!!! Powiem tylko tyle ....zacisnijcie kciuki i puscie dopiero jutro koło 17 ;-)[/QUOTE] Cos mi chodzi po głowie ;) tak ze zaciskam kciuki i czekam do 17 :lol: Quote
katarzyna005 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Wklejam już zdjęcia nowego członka brygady. Quote
katarzyna005 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Takie cudo jest teraz w domu. Mogę spokojnie powiedzieć, że chodzi powietrzem. Wchodzi sobie po fierance do góry i hop na meble. Na niektórych zdjęciach widać, że pomaga mi robić serwetki (na bazarek). A tak serio to Felunia/Feluś ja się nie znam, a pani wet też ne wiedziała został podrzucony do mojej pracy. Nie mogłam go tutaj zostawić, bo pracuje w firmie transportowej i mógłby być z niego placek. A tak to rozrabia ile wlezie. Quote
ewatr Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='katarzyna005']Takie cudo jest teraz w domu. Mogę spokojnie powiedzieć, że chodzi powietrzem. Wchodzi sobie po fierance do góry i hop na meble. Na niektórych zdjęciach widać, że pomaga mi robić serwetki (na bazarek). A tak serio to Felunia/Feluś ja się nie znam, a pani wet też ne wiedziała został podrzucony do mojej pracy. Nie mogłam go tutaj zostawić, bo pracuje w firmie transportowej i mógłby być z niego placek. A tak to rozrabia ile wlezie.[/QUOTE] Ale sliczny / sliczna :loveu:.A mam takie pytanie czy nasi psi panowie dwaj :eviltong: juz go widzieli ? A jak tak to czy Ramolek bardzo sie oblizywał :evil_lol:;) Quote
katarzyna005 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Oczywiście, że widzieli tego niedobrusa. Ramek obwąchał, wylizał. A oblizywał to się Lutek.:evil_lol: Quote
katarzyna005 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Chłopcy są bardzo grzeczni. Ramek duzo wypoczywa bo zrobił się upał. Leżą sobie w garażu albo pod drzewkiem. Ale za to Felka to chodzący diabeł wcielony. Mały kotek a nie chce iść spać. Cały dzień bryka, w nocy też. Co z nią zrobić, jak ją uśpić? Pomocy Quote
ewatr Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='katarzyna005']Chłopcy są bardzo grzeczni. Ramek duzo wypoczywa bo zrobił się upał. Leżą sobie w garażu albo pod drzewkiem. Ale za to Felka to chodzący diabeł wcielony. Mały kotek a nie chce iść spać. Cały dzień bryka, w nocy też. Co z nią zrobić, jak ją uśpić? Pomocy[/QUOTE] Zachciało sie kotka zamiast grzecznego pieska to sie teraz cierpi :diabloti:;) Quote
katarzyna005 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Zachciało się, zachciało. Nie było wyboru. Quote
katarzyna005 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dzień Dobry wszystkim. Dzisiaj mamy Dzień Psa. Wszystkim psiakom życzę wszystkiego najlepszego!!!!!:BIG::BIG: Quote
katarzyna005 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Swojej brygadzie RR oczywiście też mówię Dzień dobry. Chociaż oni i tak już wstali dużo wcześniej. Felka tak koło piątej a chłopaki koło szóstej. Ranne ptaszyny z nich. Dzisiaj jadę do nich na cały weekend. W poniedziałek będą zdjęcia. Quote
ewatr Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='katarzyna005']Dzień Dobry wszystkim. Dzisiaj mamy Dzień Psa. Wszystkim psiakom życzę wszystkiego najlepszego!!!!!:BIG::BIG:[/QUOTE] A dziekujemy w imieniu psów ;) Prosze mi Ramzeska wymietolic :eviltong:odemnie z tej okazji . Quote
katarzyna005 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Wymiętole, wymiętole bo ja go strasznie lubię miętolić. Chociaż jemu nie zawsze to pasuje. Quote
J_ulia Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Już nie mogę się doczekać nowych zdjęć Brygady RR ;) Quote
Recommended Posts