Jump to content
Dogomania

Zrodził go RA czyli Ramzes młody owczarek niemiecki ... Rzeszów MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='katarzyna005']Ewuś to specjalne zdjęcia dla Ciebie od twojego Ramzia.

No masz szczescie ze to od MOJEGO Ramzia :eviltong::loveu: a ze on jest bysior i przystojniak jakich mało to ja widze nawet po zdjęciach ...z tego nieopierzonego młodzieńca zrobił sie piękny i dostojny Pan Pies .
Jak tak patrze na te zdjęcia to az mam ochote go zobaczyc na zywo :cool3: tak ze uważaj albo takich nie wstawiaj albo w okolicach lata szykuj sie na nalot :eviltong: szurnietej ciotki :evil_lol:

Posted

[quote name='katarzyna005']Pewnie, że się szykuję. Zapraszamy Cię bardzo gorąco i tym bardziej będę wklejać cudne zdjęcia Ramzia żebyś nas odwiedziła.

Jakby co to widze ze mam juz to zaproszenie na pismie :eviltong::lol:

a co do wczorajszej sprawy to tu jest hotelik :
http://www.hotelterier.pl/

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='katarzyna005'][Ramek czy ty to widzisz jaki masz wspaniały kubeczek. A ja dalej się biję o następny.

A bij sie bij wiem ze jeden taki kubek to ewidentnie za mało :evil_lol:;) najlepiej jakby były w kompletach :lol:
ale ja uprzedzam lojalnie ze jeszcze z raz zalicytuje :eviltong:

Posted

Ramolek widział już swój kubek. Popatrzył, pooglądał i stwierdził, że zrobi małego focha. Stwierdził, że w rzeczywistosci jest ładniejszy i się obraził. Ale tak serio to wszystko jest na pięć. Wariuje, szaleje.
W niedzielę rano budzę się i widzę, że mama puściła go na pięterko i Ramolek hop na moje wyrko i się wyleguje. Coś takiego!!!!!:crazyeye:

Posted

katarzyna005 napisał(a):
W niedzielę rano budzę się i widzę, że mama puściła go na pięterko i Ramolek hop na moje wyrko i się wyleguje. Coś takiego!!!!!:crazyeye:

Za długo nie trza było czekac zeby wyszło szydło z worka gdzie sie spi najlepiej :loveu:
a dopiero zesmy mowiły ze on taki piesek "napolkowo - garazowy ":evil_lol: .... i nie lubi w domu :eviltong:;)

Posted

Biegnę szybko do swojej panci!!!

A może zagramy w piłę!

A tutaj mamy prezent. Kotlecik schabowy na deserek!!!!

Powiedźcie cioteczki czy on nie wygląda na szczęśliwego Ramolka!!!

Kopanie było!!!

Posted

Tutaj dorwaliśmy dresy swojej panci.
I stwierdziliśmy, że musimy je w pasie toszeczkę poszerzyć żeby było wygodnie!

To jeszcze poszerzymy nogawkę!!!

Przeprasujemy trochę swoim ciałkiem!!!!

A na koniec naciagniemy nogawki żeby nie były zbyt krótkie!!!

Posted

Powiedźcie cioteczki czy on nie wygląda na szczęśliwego Ramolka!!!

On wyglada na baaaaaaaaaaaaaaardzo szczesliwego Ramolka :loveu: a ja jak na niego patrze i te jego zabawy z Lutkiem to tez jestem szczesliwa :lol:

rozciagnie Pani dresu wrecz jest mnie powala na kolana :evil_lol: widzisz Kasiu jak te chłopaki o Ciebie dbaja ?:eviltong:

a ta grubasna pupa najpiekniesza na swiecie ...cały Ramolek :loveu:

• 3 weeks later...