Arta Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 niestety żadnego. :shake: nikt nie napisze...:-( nikt nie zadzwoni....:-( Luka czeka nadal na domek. Quote
Guest monia3a Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Może jakby była wysterylizowana to byłby większy odzew tylko nie ma gdzie jej przetrzymać po ewentualnej sterylce. Quote
Karolina_Nett Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Hmm, gdybym mieszkała trochę bliżej pomyślałabym nad tymczasem, ale niestety to prawie drugi koniec Polski :( Nie mogę się na nia napatrzeć :loveu::P Quote
Arta Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Historia z wczoraj. Wracam po 16.00 z dzieciakami do domu. Dzieciaki pospały sie w samochodzie. Zajeżdżam pod domu i..... nie ma Luki:crazyeye:. Robotnicy poszli, psa nie ma w garażu, nie wita....szok. Starsza córkę obudziłam, młodsza wtachałam śpiącą, kazałam starszej pilnować małej spiacej i wybiegam szukam Luki. Latam, wołam, ciemno, cisza nic. Nie musze pisać co czułam..... Wracam do domu , za telefon i dzwonię do koleżanki -sasiadki a tam w słuchawce szczek, jazgot itp. itd i jej głos: "jest u mnie". Kamień z serca, przyprowadziła mi ją pół godziny później. Robotnicy poszli, nie zamknęli małej w garażu i moja koleżanka dobra dusza wzieła ja do siebie -a co ma latać po zimnym. Umówiłysmy sie , ze w czasie mojej pracy Luka w ramach mozliwości bedzie przebywać u mojej kolezanki -sasiadki. Krąg ludzi szukajacych domu jest coraz wiekszy.:multi: Quote
Guest monia3a Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Arta a może jakaś znajoma mogłaby ją potrzymać pare dni w domu na czas po sterylizacji ?? Zapłacilibyśmy za sterylkę tylko musiałabyś ją zawieść i przywieść. Quote
Arta Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 z przetrzymaniem choc pare dni u znajomych - ciężki temat -ale zaraz zaczynam akcje poszukiwawczą :diabloti:. Sama naprawdę nie mam warunków -w domu przy kazdym wejściu Luki -spięcia z Artą. Luka jest cholernie enegiczna -dobrze, aby znalazł sie ktos non stop będący mógł z nia przebywać i oczywiście zapewnic ciepełko. Arta po streylizacji (mimo, ze była pilnowana) rozpruła sie sama w nocy -ściagnęła fartuszek i nastepnego dnia była szyta od poczatku. Quote
Guest monia3a Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Nasze DT pękają w szwach :shake: Quote
Arta Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Luka nadal szuka domu. Wczoraj odwazyła sie pójść z nami na dalszy spacer. Do tej pory po odejsciu ok 100m od domu - zawracała i czekała na nas przed domem. Sprawdzałam tatuaż. W pachwinach brak, w uszach brak. Muszę sie rozeznać jak najsprawniej sprawdzic czipa w Białymstoku. Zyczenia Noworoczna dla Dogomaniaczek:lol::lol::lol: Quote
Guest monia3a Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Czipa odczytają Ci w każdej lecznicy, no może prawie każdej ;) Z tego co wiem napewno w Zwierzaku na Piastowskiej, na Wesołej lub na Zwycięstwa Canwet czy Sano. Quote
Pysia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Śliczna panna nadal bez domku :shake: To bardzo kiepski czas.... Ale juz niedługo życie ludzi wróci do normy to i o domki będzie łatwiej ;) Quote
JustynaM. Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ogłoszenia -później zrobię więcej http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=36130 www.kokosy.pl/ogloszenie/23970 www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=14276 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1786230_b_ouvier_des_flandres_owczarek.html www.nasipupile.pl/ogloszenie/zobacz/513 www.czworonogi.eu-wyswietli sie pozniej Quote
JustynaM. Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 oooooo czyli nie potrzebne już ogłoszenia ,już usuwam-super ze ma już nowy domek Quote
Guest monia3a Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Luka vel Bogdan od paru godzin jest już w swoim nowym domku :Cool!::ylsuper::Cool!: dziękuję wszystkim którzy pomagali szukać domku i odwiedzili jej wątek !!! Zamieszkała w domku z ogrodem w Białymstoku, trzymajmy kciuki aby nie wróciła bo niezły z niej diabełek ;) nie lubi zostawać sama w domku i potrafi troszkę poniszczyć ;) umowa będzie spisana na dniach i przy okazji będą nowe foteczki :) Quote
Iza. Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='monia3a']Luka vel Bogdan od paru godzin jest już w swoim nowym domku :Cool!::ylsuper::Cool!: dziękuję wszystkim którzy pomagali szukać domku i odwiedzili jej wątek !!! Zamieszkała w domku z ogrodem w Białymstoku, trzymajmy kciuki aby nie wróciła bo niezły z niej diabełek ;) nie lubi zostawać sama w domku i potrafi troszkę poniszczyć ;) umowa będzie spisana na dniach i przy okazji będą nowe foteczki :) Świetna wiadomość :multi::multi::loveu::loveu: Quote
jaanna019 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Super wieści :multi: no ale wiadomo śliczna jak marzenie :oops: Bardzo się cieszę :lol: Quote
Guest monia3a Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Wierzę, że na każdego psiaka czeka dom tylko jeden szybciej sie znajdzie a inny troszkę później ;) Luka była cudna i powiem szczerze, że podejrzewałam, że dlugo nie będzie czekać :multi: Quote
haker11 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Świetne wieści sledziłam ten wątek bo suczynka super...mam nadzieję,że nie wróci z adopcji a nowi właściciele utemperują jest diabelski charakterek:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 JustynaM. napisał(a):oooooo czyli nie potrzebne już ogłoszenia ,już usuwam-super ze ma już nowy domek Dziękuję za poświęcony czas :roll: Quote
sybil Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witam, ja też mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży! Adoptowałam w sierpniu Maję, sznaucerkę z Koszalina. Jak tylko przestała się bać - okazała się być małym diabełkiem:diabloti:, wszystko próbuje załatwiać zębami:evil_lol:. Jest sznaucerką zdecydowanie zaczepną:lol:. Rezydentka, też sznaucerka, do tej pory ją "ustawia" ze zmiennym rezultatem:roll:, ale postępy są ogromne. Życzymy Luce i jej fanom Szczęśliwego Nowego Roku!:laola: Quote
malawaszka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 super :loveu::multi: trzymam :kciuki: żeby za bardzo mała nie rozrabiała :mad: :lol: Quote
kuba123 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 świetne wieści:loveu: powodzenia w nowym domku Quote
weszka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Super wiadomość :multi: :multi::multi: oby wszystko już było dobrze i Luka miała swoich ludzi na zawsze, na dobre i na złe. A jak ma zapędy niszczycielskie to polecam przyuczanie do kennelówki ;) dla dobra wszystkich. Quote
dusje Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Sprawuj sie ladnie Luka:lol: Nie niszcz, nie rozrabiaj i kochaj swoich ludzi:lol: Przeciez nie chcesz znow byc Bogdanem?:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ja życzę suni, aby jej ludzie mieli cierpliwość i potrafili myśleć sercem ;) Wtedy mogą mieć naprawdę super psa :loveu: Bouviery mają fajne charaktery, choć temperament typowo owczarkowy ;) Quote
Recommended Posts