Iza. Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 monia3a napisał(a):powiem szczerze, że Luka ładniej wygląda z odrośniętą sierścią :cool1: Mi też zdecydowanie bardzie sie podoba z dłuższą sierścią :p Trzymam kciuki żeby ten domek okazał się tym najlepszym ! Quote
asika5 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Luka rozkochaj w sobie tych swoich właścicieli. Niech poza tobą świata nie widzą:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Gratuluje i życze wszystkiego dobrego Quote
dusje Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Luka jest cudna i ma takie madre oczka:loveu: Powodzenia figlarko i nie wracaj juz na DT, badz grzeczna:multi: Quote
Arta Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Mi tez sie podoba bardziej w dłuzszej fryzurce ;) Widziałam sie dzisiaj z Piotrkiem -nowym włascicielem Luki. Przyjechał po rękawiczki żony, gdyz w tracie odbierania ode mnie Luki -pozostały zapomniane. Firanki w oknie już maja skrócone. Pod parapetem stoi stołek. Luka zawojowała juz ich całkowicie. Śpi w ich sypialni na dywanie, ale z rana wskakuje sie przywitać do łóżka. Lata w ogrodzie do upadłego. Jakos jestem spokojna.... Quote
Arta Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Mam kontakt tel. z włascicielami Luki. Od razu pokochali to zwariowane kudłate stworzenie. Troche rozrabiała, ale juz jest lepiej. Bardzo szybko sie uczy. Otwiera połki w kuchni i sama potrafi wyturlać puszkę z karmą:eviltong: Proponowałam, aby zostawic jej jeszcze otwieracz i dac jej tydzień:diabloti: Po spacerze musi jeszcze "dobiegac się" na podwórku. Nie przepada za zostawaniem sama w domu i na pozegnanie siedzi na parapecie. Znajomi sie dziwią, że takie psy sa porzucane....:shake: Jest wes:multi:oła, ruchliwa ale da sie z tym żyć. Czasami coś sie udaje. Usilnie wierzę, że to ten domek. :multi: Quote
weszka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 I żeby było tylko lepiej. Przecież w końcu musi byc happy end! Quote
Guest monia3a Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Chyba znalazła domek na stałe :) jak właściciele do tej pory nie zrezygnowali po jej zachowaniach to już raczej nie zrezygnują ;) Quote
Recommended Posts