demi Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='Astaroth']Moja koleżanka z uczelni zajmuje sie jeżami od paru lat jeśli potrzebujecie pomocy to podaje jej strone jeze.republika.pl , na pewno odpowie na wszelkie pytania dotyczące kolczastych zwierzaków :) właśnie o tej dziąszce napisałam wcześniej, że pomogła mi moją szczęśliwą 6 osesków wykarmić;) Quote
demi Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Wątek transportowy dla jeżyka już jest założony:razz: Quote
Magdalena Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='demi']Wątek transportowy dla jeżyka już jest założony:razz: alez oczywiście moja droga ;) http://www.dogomania.pl/forum/f521/potrzebny-na-styczen-wroclaw-bydgoszcz-wroclaw-poznan-jez-127823/ Quote
giselle4 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ...demi ,podziwiam Cie dziewczyno:crazyeye: wiesz ,Ty nie jestes kurczaczek...Ty jestes szalony kurczaczek Mysle ,co Ci jeszcze wcisną:eviltong: Ty nie piśniesz słowem TYLKO ....WEZMIESZ.:shake: Quote
demi Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 giselle4 napisał(a):...demi ,podziwiam Cie dziewczyno:crazyeye: wiesz ,Ty nie jestes kurczaczek...Ty jestes szalony kurczaczek Mysle ,co Ci jeszcze wcisną:eviltong: Ty nie piśniesz słowem TYLKO ....WEZMIESZ.:shake: żeby sie ze mnie tylko szalona pieczeń nie zrobiła:evil_lol: a co ja mam zrobić? Zostawić? Uśpić? chyba sie wieszać... :shake: Quote
demi Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 ale najważniejsze, że bedzie mieć DOBRY DOMEK!!! Bo o to w tym wszystkim chodzi:loveu: co by innych uszczęśliwiać :loveu: Quote
ulvhedinn Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ale fajny jeżol :evil_lol: kurcze gdyby nie KrA, to bym ci go Asia zakosiła.... Quote
Magdalena Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Kiedy jeżyk będzie miał zabieg? Tzn od którego stycznia można szykować mu transport? Quote
demi Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Magdalena napisał(a):Kiedy jeżyk będzie miał zabieg? Tzn od którego stycznia można szykować mu transport? myślę, ze między 5 a 9 stycznia;) Quote
demi Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 ulvhedinn napisał(a):Ale fajny jeżol :evil_lol: kurcze gdyby nie KrA, to bym ci go Asia zakosiła.... a ty co za duzo miejsca w domu masz:evil_lol: Quote
Magdalena Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Tarzanka zabierze jeża z Wrocławia do Poznania :loveu::loveu: Demi "zapakujesz" go jakoś? W jakiś kartonik czy cuś... żeby problemu z nim nie miała... Jak dowiem się jaki termin jej pasuje to będę kombinowała co dalej z Poznania ;) Quote
peate Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 spróbujcie maluchowi zmieszać mleko z ugotowanym żółtkiem to zobaczycie co się będzie działo :diabloti: ja wcześniej nie wiedziałam, że jeże mają takie długaśne języki :cool3: i faktycznie po trawce w ogrodzie biegają jak torpedy :evil_lol: powodzenia :lol: Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Tuptuś sie już pakuje? Pięknie:lol: Przepraszam, ze zaoffuję, ale dwa maile mogą uratować niejedno życie Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Tylko żeby jeżyka ślimaki nie zżarły u Supergogi:shake: Quote
Magdalena Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jest już transport :multi: Od Demi jeża zabierze Tarzanka, dowiezie do Poznania, gdzie przenocuje go Supergoga i przekaże następnego dnia razem ze swoimi stworami mojemu znajomemu... a on dowiezie je do Bydgoszczy :multi: bardzo dziękuję osobom, które zechciały pomóc :oops: :loveu: więc czekamy na zabieg i ustalamy termin ;) Quote
emilia2280 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Erazm napisał(a):Tylko żeby jeżyka ślimaki nie zżarły u Supergogi:shake: Jezyk po zabiegu na zábkach, sam bédzie mógl zezrec slimaki Supergogi :p Quote
Magdalena Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 emilia2280 napisał(a):Jezyk po zabiegu na zábkach, sam bédzie mógl zezrec slimaki Supergogi :p Cicho!! Bo noclegodawczynie wystraszycie!! Quote
falabela Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Cliczny jeżuś :loveu: Może ta stronka się przyda? Pigmejski Je� Afryka�ski coprawda to o jeżach afrykańskich a nie naszych rodzimych, ale jest dużo praktycznych inf dotyczących chowu w domu ;) Pozdrowiam :) Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No, dobrze już cichutko:cool3: Mały pakuj dobytek i do domciu:lol: Quote
emilia2280 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 A dostaniemy zdjécia jezyka? Prosiiimy :loveu: A moze i zábków jezyka :razz: chcialabym poznac ewentualne zagrozenie, gdybym kiedys miala takiego zgarniac z ulicy :p Quote
demi Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 emilia2280 napisał(a):A dostaniemy zdjécia jezyka? Prosiiimy :loveu: A moze i zábków jezyka :razz: chcialabym poznac ewentualne zagrozenie, gdybym kiedys miala takiego zgarniac z ulicy :p podczas zabiegu na pewno mu zrobie;) nie wiem też czy moje dziewczyny nie będą chciała z tego zabiegu artykułu zrobić, bo coś wspominały;) Ale kochani dzis to juz nie bede działać, bo zaraz mi sie familia zjeźdza :shake:nie lubie takich zjazdów, wiecej sie nasłucham, niż to warte:shake: a jutro cały dzien w terenie i wróce z schorowanym dobkiem do domu, o ile do tego domu mnie wpuszczą :roll: Quote
giselle4 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ...TRZYMAM KCIUKI...NIE ,NIE ZA JEŻA,ZA CIEBIE kurczaczku :evil_lol: Quote
demi Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 giselle4 napisał(a):...TRZYMAM KCIUKI...NIE ,NIE ZA JEŻA,ZA CIEBIE kurczaczku :evil_lol: ;) ja bym tu bardziej za jeża trzymała, bo to małe zwierzątko, a wiecie jak to z narkozami, mi już wszystko w gardle stoi bo wiecznego stresa mam normalnie... Quote
Martka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jeśli jezyk ma domek to może zmaina tytułu?:oops::cool3: Quote
Recommended Posts