Magdalena Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Doda_ napisał(a):Taaaak, urocze :loveu: Magdo a czy po zrobieniu zdjęć Ty nie ukradłaś mu jedzenie? CHcę byc pewna ze to jezyk wszystko zjadł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: no jak mnie kontrolują gestapowce jedne :evil_lol: ale pytajcie, pytajcie, dzięki temu pewnie wiele "złych domow" dla zwierząt można wyłapać :mad: nie zjadł wszystkiego, zostawił sporo (ale przebudzil się też jakies 3 godziny temu na szamanie, więc pewnie nie był aż tak głodny). Zapewniam, że nie głoduje :loveu: a psie jedzenie niezbyt mnie pociąga, więc mu nie wykradam :loveu: ale jak trafi mu się coś lepszego to kto wie... :evil_lol: Quote
Doda_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Taaaak, urocze :loveu: Magdo a czy po zrobieniu zdjęć Ty nie ukradłaś mu jedzenie? CHcę byc pewna ze to jezyk wszystko zjadł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Erazm Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Piknie, porcja jak dla bernardyna, Magdalena zrobi z jeza - mega jeza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magdalena Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ehem... kto mi powie czy jeża się kąpie? :p bo że tak powiem... troszke capi :evil_lol: :oops::oops::oops: a poza tym Demi, on coś ma z nóżka? prawą tylną? bo tak coś ciągle ją podnosi jak chodzi... jakby mu tam coś przeszkadzało... probowałam kilka razy go obejrzeć ale on się tak stresuje że mi go szkoda "męczyć" :placz: zjadł dzisiaj gerberka skubaniec :evil_lol::evil_lol: a w nocy jak szalał dzisiaj.... chyba do 7mej rano, co mu się nigdy nie zdażało :p chyba ten gerberek dał mu siły tyle :loveu: jezyk pozdrawia :loveu::loveu::loveu: Quote
Erazm Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Szalony szczerbolek:loveu: Jeza kapac? Hm tu sie wiekszy specjalista klania. Nawet jesli capi to chyba trzeba przywyknac:evil_lol:. Quote
emilia2280 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jezyk capi :lol::lol::lol: Jak zólwie kápalam elegancko, to moze i jezykowi nie zaszkodzi (proszé sié nie sugerowac mojá opiniá nie-eksperta w tej dziedzinie). Tylko, albo letniá wodá, albo jakims szamponem dla wrazliwych psów i przeciwalergiczny :roll: Quote
Doda_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Magdo idź się kąpać razem z nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magdalena Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Doda_']Magdo idź się kąpać razem z nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] podglądac mnie chyba, nie będzie, co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo i jak :evil_lol: rozważę to :loveu: Quote
Erazm Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Magda zapytaj sie speca( moze jakas klinika przy zoo?) Mnie sie obilo cos o uszy, ze jezy sie nie kapie Quote
demi Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 a na tej stronie, którą wcześniej podałam jest info że można :evil_lol: a jak fajnie pływają:loveu: myślę, ze warto korzystać z porad tej dziewczyny, która założyła tą stronę. Wkoncu dzieki niej w głównej mierze wykarmiłam 6 osesków :loveu: Quote
Erazm Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Hihi to bedzie kapanie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magdalena Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Erazm']Hihi to bedzie kapanie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a jakże :evil_lol: zdam relacje wieczorem albo jutro jak było :evil_lol: Quote
Doda_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Magdalena']podglądac mnie chyba, nie będzie, co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo i jak :evil_lol:[/quote] On Ciebie nie może? A Ty podglądać biednego jeza możesz???? :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Magdalena Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 demi a co z tym czyms na nozce? mial to już u ciebie? :cool3: tak ja ciagle dop gory podnosi jak chodzi. chyba go bede musiala obejrzec, ale on sie tak stresuje :-( Quote
demi Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Magdalena']demi a co z tym czyms na nozce? mial to już u ciebie? :cool3: tak ja ciagle dop gory podnosi jak chodzi. chyba go bede musiala obejrzec, ale on sie tak stresuje :-([/quote] a z tą nóżką to wszystko moja wina :-( bo mu sie moje włosy zaplątały i mu okaleczyły łapke. gdzieś kudły pogubiłam, i na ziemi leżały :shake: werżnęły się tak daleko, ze miał wyciągane podczas zabiegu. a myślałam, ze mu wszystkie wyciągnełam, a tu sie okazało ze nie. Wcześniej o tym pisałam. Ale już sie zagoić powinno. Quote
Magdalena Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 zapomniałam zdac relacji z kąpania :oops: jezyk (ma na imię marianek :loveu::loveu:) przeżył kapanko :evil_lol: zbytnio zachwycony nie był, chyba nigdy nie był kąpany przedtem (albo moze bardzo rzadko) ale był dzielny i już ładniej pachnie :evil_lol: puszczam go na noc, jak już się położe spać (cholernik coraz wcześniej się budzi :razz:), wykładam cały pokój gazetami, komicznie to wygląda ale ciezko byłoby mi za każdym razem szorować dywan a tak jest dużo prosciej. tylko hałasuje po tych gazetach, a ja wyro mam tuż obok, budzi w nocy, a do 5-6 nad ranem szarżuje :mad: ale kochany jest :loveu: Marianek :evil_lol: a myslicie ze on się nie meczy? :-( taki niewidomy, bezzebny, biedny :-( tak mi go zal :-( dalam mu pileczke ale sie nie bawil :-( nie wiem czym by mu tu radosc sprawic :-( a jak ziewa fajnie :evil_lol::evil_lol: kiedyś uchwyce fotke albo nakręce :evil_lol: Quote
Erazm Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bidulko kup se stoperki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A o filmik poprosimy, bo jezykow to za wiele na dogo nie ma:lol: Quote
Magdalena Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Erazm napisał(a):Bidulko kup se stoperki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: stoperki? :oops::oops::oops::oops: a łot is dys? :oops::oops: Quote
Erazm Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wklada sie w uszy hihi i cisza jezyka nie slychac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewentualnie jezykowi zrobic moherowe papaucie zeby tak nie tupal:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
demi Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Magdalena napisał(a):zapomniałam zdac relacji z kąpania :oops: jezyk (ma na imię marianek :loveu::loveu:) przeżył kapanko :evil_lol: zbytnio zachwycony nie był, chyba nigdy nie był kąpany przedtem (albo moze bardzo rzadko) ale był dzielny i już ładniej pachnie :evil_lol: puszczam go na noc, jak już się położe spać (cholernik coraz wcześniej się budzi :razz:), wykładam cały pokój gazetami, komicznie to wygląda ale ciezko byłoby mi za każdym razem szorować dywan a tak jest dużo prosciej. tylko hałasuje po tych gazetach, a ja wyro mam tuż obok, budzi w nocy, a do 5-6 nad ranem szarżuje :mad: ale kochany jest :loveu: Marianek :evil_lol: a myslicie ze on się nie meczy? :-( taki niewidomy, bezzebny, biedny :-( tak mi go zal :-( dalam mu pileczke ale sie nie bawil :-( nie wiem czym by mu tu radosc sprawic :-( a jak ziewa fajnie :evil_lol::evil_lol: kiedyś uchwyce fotke albo nakręce :evil_lol: ostrzegałam, że bedzie budzić:evil_lol: a gdzie on się tam męczy;) on się nie zastanawia nad tym czy widzi czy nie, tylko drepta i szuka jedzonka:roll: Quote
Magdalena Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 macie jakiś pomysł na cichszą wyściółkę niż gazety? :-( cały czas się budzę w nocy bo to tak głośno :razz: a dziś w nocy jeszcze na dodatek przez moment usłyszałam inne dreptanie niż to "gazetowe".... wsipinał się na coś, wspinał i cisza.... wstaje... a ten siedzi na drukarce i zejść nie może :evil_lol: (do tej pory omijał ją szerokim łukiem). godzina później, słysze jakieś rozrywanie siatki, a ten mały cholernik jakoś przedostał się do zagrodzonej części pokoju i wpakował się do siatki w której trzymam schroniskowe ciuchy (a siatka wcale nie taka mała :mad:) jeszcze słyszałam przez chwile, ze do gitary się dobiera ale na szczęście nie wszedł do środka :evil_lol: musze lepiej zagrodzić. co mogę wyłożyć w pokoju zamiast gazet? :razz: miałam na początku prześcieradło ale nie mam jak prać go codziennie :razz: a te stoperki do uszu to w aptece sie kupuje? :oops: Quote
Erazm Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Rany co tu poradzic...Hihi sory ale az parsnelam kiedy sobie wyobrazilam slepego jeza siedzacego na drukarce:roflt::roflt::roflt::roflt:Tak w aptece pewnie maja;) a wykladzina, ale po tym tez bedzie tupal ostro...chyba zeby pod ta wykladzine jakis filc, cos wytlumiajacego podlozyc..tak se glosno szukam pomyslu... Quote
__Lara Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Jeżyk :lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu::loveu: jakie kochane stworzonko :loveu::loveu::loveu: Juz ma domek tak? :loveu: Quote
Magdalena Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ma, ma ;) i coraz lepiej się w nim cwaniak czuje :mad: a ku mojej wielkiej radości ostatnio śpi dłużej i mam możliwość dłuższego siedzenia na kompie, bo zazwyczaj jak terrorysta wstawał, to musiałam mu pokój odstąpić i się wynosić :evil_lol: Quote
Recommended Posts