Jump to content
Dogomania

JEŻ - niewidomy, bez ząbków, tak bardzo domowy- wro! MA DS u Magdaleny:)

Recommended Posts

Posted

Doda_ napisał(a):
Taaaak, urocze :loveu:

Magdo a czy po zrobieniu zdjęć Ty nie ukradłaś mu jedzenie? CHcę byc pewna ze to jezyk wszystko zjadł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

no jak mnie kontrolują gestapowce jedne :evil_lol:
ale pytajcie, pytajcie, dzięki temu pewnie wiele "złych domow" dla zwierząt można wyłapać :mad:

nie zjadł wszystkiego, zostawił sporo (ale przebudzil się też jakies 3 godziny temu na szamanie, więc pewnie nie był aż tak głodny). Zapewniam, że nie głoduje :loveu:

a psie jedzenie niezbyt mnie pociąga, więc mu nie wykradam :loveu:
ale jak trafi mu się coś lepszego to kto wie... :evil_lol:

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taaaak, urocze :loveu:

Magdo a czy po zrobieniu zdjęć Ty nie ukradłaś mu jedzenie? CHcę byc pewna ze to jezyk wszystko zjadł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

ehem...
kto mi powie czy jeża się kąpie? :p
bo że tak powiem... troszke capi :evil_lol: :oops::oops::oops:

a poza tym Demi, on coś ma z nóżka? prawą tylną? bo tak coś ciągle ją podnosi jak chodzi... jakby mu tam coś przeszkadzało... probowałam kilka razy go obejrzeć ale on się tak stresuje że mi go szkoda "męczyć" :placz:

zjadł dzisiaj gerberka skubaniec :evil_lol::evil_lol:
a w nocy jak szalał dzisiaj.... chyba do 7mej rano, co mu się nigdy nie zdażało :p chyba ten gerberek dał mu siły tyle :loveu:

jezyk pozdrawia :loveu::loveu::loveu:

Posted

Jezyk capi :lol::lol::lol: Jak zólwie kápalam elegancko, to moze i jezykowi nie zaszkodzi (proszé sié nie sugerowac mojá opiniá nie-eksperta w tej dziedzinie). Tylko, albo letniá wodá, albo jakims szamponem dla wrazliwych psów i przeciwalergiczny :roll:

Posted

[quote name='Doda_']Magdo idź się kąpać razem z nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

podglądac mnie chyba, nie będzie, co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo i jak :evil_lol:
rozważę to :loveu:

Posted

a na tej stronie, którą wcześniej podałam jest info że można :evil_lol: a jak fajnie pływają:loveu:

myślę, ze warto korzystać z porad tej dziewczyny, która założyła tą stronę. Wkoncu dzieki niej w głównej mierze wykarmiłam 6 osesków :loveu:

Posted

[quote name='Magdalena']podglądac mnie chyba, nie będzie, co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo i jak :evil_lol:[/quote]

On Ciebie nie może? A Ty podglądać biednego jeza możesz????
:mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Magdalena']demi a co z tym czyms na nozce? mial to już u ciebie? :cool3: tak ja ciagle dop gory podnosi jak chodzi.

chyba go bede musiala obejrzec, ale on sie tak stresuje :-([/quote]

a z tą nóżką to wszystko moja wina :-( bo mu sie moje włosy zaplątały i mu okaleczyły łapke. gdzieś kudły pogubiłam, i na ziemi leżały :shake: werżnęły się tak daleko, ze miał wyciągane podczas zabiegu. a myślałam, ze mu wszystkie wyciągnełam, a tu sie okazało ze nie.
Wcześniej o tym pisałam.
Ale już sie zagoić powinno.

Posted

zapomniałam zdac relacji z kąpania :oops:
jezyk (ma na imię marianek :loveu::loveu:) przeżył kapanko :evil_lol: zbytnio zachwycony nie był, chyba nigdy nie był kąpany przedtem (albo moze bardzo rzadko) ale był dzielny i już ładniej pachnie :evil_lol:
puszczam go na noc, jak już się położe spać (cholernik coraz wcześniej się budzi :razz:), wykładam cały pokój gazetami, komicznie to wygląda ale ciezko byłoby mi za każdym razem szorować dywan a tak jest dużo prosciej.
tylko hałasuje po tych gazetach, a ja wyro mam tuż obok, budzi w nocy, a do 5-6 nad ranem szarżuje :mad:

ale kochany jest :loveu: Marianek :evil_lol:
a myslicie ze on się nie meczy? :-( taki niewidomy, bezzebny, biedny :-( tak mi go zal :-( dalam mu pileczke ale sie nie bawil :-( nie wiem czym by mu tu radosc sprawic :-(

a jak ziewa fajnie :evil_lol::evil_lol: kiedyś uchwyce fotke albo nakręce :evil_lol:

Posted

Wklada sie w uszy hihi i cisza jezyka nie slychac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ewentualnie jezykowi zrobic moherowe papaucie zeby tak nie tupal:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Magdalena napisał(a):
zapomniałam zdac relacji z kąpania :oops:
jezyk (ma na imię marianek :loveu::loveu:) przeżył kapanko :evil_lol: zbytnio zachwycony nie był, chyba nigdy nie był kąpany przedtem (albo moze bardzo rzadko) ale był dzielny i już ładniej pachnie :evil_lol:
puszczam go na noc, jak już się położe spać (cholernik coraz wcześniej się budzi :razz:), wykładam cały pokój gazetami, komicznie to wygląda ale ciezko byłoby mi za każdym razem szorować dywan a tak jest dużo prosciej.
tylko hałasuje po tych gazetach, a ja wyro mam tuż obok, budzi w nocy, a do 5-6 nad ranem szarżuje :mad:

ale kochany jest :loveu: Marianek :evil_lol:
a myslicie ze on się nie meczy? :-( taki niewidomy, bezzebny, biedny :-( tak mi go zal :-( dalam mu pileczke ale sie nie bawil :-( nie wiem czym by mu tu radosc sprawic :-(

a jak ziewa fajnie :evil_lol::evil_lol: kiedyś uchwyce fotke albo nakręce :evil_lol:

ostrzegałam, że bedzie budzić:evil_lol:

a gdzie on się tam męczy;) on się nie zastanawia nad tym czy widzi czy nie, tylko drepta i szuka jedzonka:roll:

Posted

macie jakiś pomysł na cichszą wyściółkę niż gazety? :-( cały czas się budzę w nocy bo to tak głośno :razz: a dziś w nocy jeszcze na dodatek przez moment usłyszałam inne dreptanie niż to "gazetowe".... wsipinał się na coś, wspinał i cisza.... wstaje... a ten siedzi na drukarce i zejść nie może :evil_lol: (do tej pory omijał ją szerokim łukiem). godzina później, słysze jakieś rozrywanie siatki, a ten mały cholernik jakoś przedostał się do zagrodzonej części pokoju i wpakował się do siatki w której trzymam schroniskowe ciuchy (a siatka wcale nie taka mała :mad:) jeszcze słyszałam przez chwile, ze do gitary się dobiera ale na szczęście nie wszedł do środka :evil_lol:
musze lepiej zagrodzić.
co mogę wyłożyć w pokoju zamiast gazet? :razz: miałam na początku prześcieradło ale nie mam jak prać go codziennie :razz:

a te stoperki do uszu to w aptece sie kupuje? :oops:

Posted

Rany co tu poradzic...Hihi sory ale az parsnelam kiedy sobie wyobrazilam slepego jeza siedzacego na drukarce:roflt::roflt::roflt::roflt:Tak w aptece pewnie maja;)
a wykladzina, ale po tym tez bedzie tupal ostro...chyba zeby pod ta wykladzine jakis filc, cos wytlumiajacego podlozyc..tak se glosno szukam pomyslu...

Posted

ma, ma ;)
i coraz lepiej się w nim cwaniak czuje :mad:
a ku mojej wielkiej radości ostatnio śpi dłużej i mam możliwość dłuższego siedzenia na kompie, bo zazwyczaj jak terrorysta wstawał, to musiałam mu pokój odstąpić i się wynosić :evil_lol: