demi Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 to u kogo on w tym Poznaniu będzie nocował :razz:??? Proszę mu jakieś miesko pociapane lub puszeczkę dać;) No i pojechało moje dziecko :roll: Quote
Martka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Demi jak mogłaś oddać swoje kolczaste, bezzębne dziecko?:lol::multi: Quote
Magdalena Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 jeżyk pojechał!! :loveu: przepraszam Tarzanka ale nie odzywałaś się więc myślałam że coś Tobie wypadło i transport jednak nie aktualny... :oops: ale cieszę się że już w drodze :multi: W poznaniu zostanie u Supergogi, a w niedzielę odbierze go mój chłopak bo ja mam zapalenie oskrzeli i sama nie moge jechac :cool3: ale już się szykuję na jego przybycie :loveu: Quote
demi Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Martka napisał(a):Demi jak mogłaś oddać swoje kolczaste, bezzębne dziecko?:lol::multi: no pięknie:razz: bardziej na sumienie mi proszę wejsć:mad: jak bym mogła zostawiła bym wszystkie buraki, ale niestety, brakuje mi rąk, jestem po za domem u innych zwierząt często całe dnie, nie mam za bardzo swojego życia, a jak ktoś ma być szczęśliwszy u nowym domku, to popłacze sie i bedzie do przodu :roll: Quote
demi Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Magdalena napisał(a):jeżyk pojechał!! :loveu: dajcie znać gdzie moje dziecko;) Quote
Martka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Demi a Ty nie zauważyłaś emotki z rękoma do gory?:evil_lol: To na radośc, że oddałaś:cool3: Quote
Magdalena Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 demi napisał(a):dajcie znać gdzie moje dziecko;) jeżyk jest u Supergogi, napisała, że wszamał całą miseczkę karmy dla szczeniąt więc chyba nie jest zestresowany podróżą :loveu: a delegacja z Bydgoszczy pół godziny temu już po niego wyjechała :loveu: :multi: Quote
demi Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Magdalena napisał(a):jeżyk jest u Supergogi, napisała, że wszamał całą miseczkę karmy dla szczeniąt więc chyba nie jest zestresowany podróżą :loveu: a delegacja z Bydgoszczy pół godziny temu już po niego wyjechała :loveu: :multi: Czyli co, już jest u Ciebie?:razz: Gdzie on tam zestresowany ;) Quote
Magdalena Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 demi napisał(a):Czyli co, już jest u Ciebie?:razz: Gdzie on tam zestresowany ;) za godzine powinien być, nie stresuj się Ciotka ;) nic mu się nie stanie ;) na dowód wrzuce zdjęcia ale po sesji bo muszę studia zaliczyć :razz: ale fotki będą na pewno ;) już papu czeka na niego :loveu::loveu: Quote
demi Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Magdalena napisał(a):za godzine powinien być, nie stresuj się Ciotka ;) nic mu się nie stanie ;) na dowód wrzuce zdjęcia ale po sesji bo muszę studia zaliczyć :razz: ale fotki będą na pewno ;) już papu czeka na niego :loveu::loveu: i jak:razz: Quote
Magdalena Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 I wszystko w porządku, nie stresuj się ;) cały dzień śpi, czasem się obudzi, podje i dalej spać. Za to w nocy.... piszczał i drapał, by na wolność go wypuścić z "wybiegu" (a ma spory), coraz głośniej i głośniej, by zauważyć maleństwo, aż się obudziłam i w wypuściłam bestię. A jak to biega... jak tupta... :loveu: niewidomy? w niczym mu to nie przeszkadza :loveu: nie wiem Demi co z nim w nocy zrobić, czy zostawić go wolno biegającego po pokoju czy trzymać w zamknięciu? nie zrobi sobie krzywdy? czy wypuścić na trochę i potem zamknąć? Pies raz do niego wskoczył, ale on twardy, się nie da, kolce najeżył i się naburmuszył :evil_lol: to Alex widział że pyskiem nic nie zdziała to łapką próbował go szturnąć ale się wycofał zrezygnowany :evil_lol: trochę zazdrosny jeszcze o nowoprzybyłego ale mam nadzieje że nie będzie z nimi problemu ;) Quote
demi Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Magdalena napisał(a):I wszystko w porządku, nie stresuj się ;) cały dzień śpi, czasem się obudzi, podje i dalej spać. Za to w nocy.... piszczał i drapał, by na wolność go wypuścić z "wybiegu" (a ma spory), coraz głośniej i głośniej, by zauważyć maleństwo, aż się obudziłam i w wypuściłam bestię. A jak to biega... jak tupta... :loveu: niewidomy? w niczym mu to nie przeszkadza :loveu: nie wiem Demi co z nim w nocy zrobić, czy zostawić go wolno biegającego po pokoju czy trzymać w zamknięciu? nie zrobi sobie krzywdy? czy wypuścić na trochę i potem zamknąć? Pies raz do niego wskoczył, ale on twardy, się nie da, kolce najeżył i się naburmuszył :evil_lol: to Alex widział że pyskiem nic nie zdziała to łapką próbował go szturnąć ale się wycofał zrezygnowany :evil_lol: trochę zazdrosny jeszcze o nowoprzybyłego ale mam nadzieje że nie będzie z nimi problemu ;) taa tupta, to jego tuptanie spędzało mi sen z powiek:roll: A jest coś w domu co mogło by mu w jakiś sposób krzywde zrobić jak by sobie dreptał w nocy? Wiesz, u mnie latał kiedy chciał. Toż to dziadostwo tak sie w klatce tłucze, że sie w głowie nie mieści:evil_lol: Jakoś Jeżozwierz sie nie załamał z tego powodu, ze stracił wzrok i jak widać radzi sobie elegancko;) Quote
demi Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jak jeżyk? najwyższy czas na zdjęcia, co? :razz: Quote
Magdalena Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 demi napisał(a):jak jeżyk? najwyższy czas na zdjęcia, co? :razz: jak zalicze sesje :razz: beda fotki na pewno, tylko dajcie mi jeszcze troche czasu bo strasznie zalatana jestem :razz: jeż ma się dobrze, przed chwilą się najadł i poszedł spać wtulony w mój (teraz już jego) sweter ;) strasznie lubi tez ten ręcznik, w którym do mnie przyjechał ;) zawsze się zawija w niego. popindala po pokoju jak wariat, nawet na niskie półki się gramoli. brak wzroku wogole mu nie przeszkadza :loveu: Quote
Erazm Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 No, to masz golo i wesolo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emilia2280 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Cudowny! Ja chcé wiécej zdjéc jeza! !0 i wiécej proszé. Z kazdego káta :p Quote
Erazm Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Super stworek:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
demi Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Magdalena']proszę :) a to brzydal jeden :loveu: Quote
Martka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Chcemy zdjęć, chcemy zdjęć, chcemy zdjęć:loveu::eviltong::lol::evil_lol::p:cool3: Quote
Doda_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='emilia2280']Cudowny! Ja chcé wiécej zdjéc jeza! !0 i wiécej proszé. Z kazdego káta :p Zero czy dziesięć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jeżyk przepieeekny.... magdo - uwazaj.. zamknij wszystkie okna i drzwi na zamki.. ktoregos dnia.. w nocy ukradne go :evil_lol: Quote
Magdalena Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Erazm napisał(a):Prosim o fotki:cool3: po sesji :cool3::cool3: Quote
Magdalena Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Doda_']Zero czy dziesięć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jeżyk przepieeekny.... magdo - uwazaj.. zamknij wszystkie okna i drzwi na zamki.. ktoregos dnia.. w nocy ukradne go :evil_lol: ja Ci dam :mad:a w zasadzie nie dam :evil_lol::evil_lol: :mad: :loveu: no dobra, sesja nie ucieknie, proszę :loveu: urocze jest to drugie zdjęcie, prawda? :loveu: Quote
Recommended Posts