Jump to content
Dogomania

JEŻ - niewidomy, bez ząbków, tak bardzo domowy- wro! MA DS u Magdaleny:)

Recommended Posts

Posted

to u kogo on w tym Poznaniu będzie nocował :razz:???
Proszę mu jakieś miesko pociapane lub puszeczkę dać;)

No i pojechało moje dziecko :roll:

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeżyk pojechał!! :loveu:
przepraszam Tarzanka ale nie odzywałaś się więc myślałam że coś Tobie wypadło i transport jednak nie aktualny... :oops:

ale cieszę się że już w drodze :multi:
W poznaniu zostanie u Supergogi, a w niedzielę odbierze go mój chłopak bo ja mam zapalenie oskrzeli i sama nie moge jechac :cool3:
ale już się szykuję na jego przybycie :loveu:

Posted

Martka napisał(a):
Demi jak mogłaś oddać swoje kolczaste, bezzębne dziecko?:lol::multi:

no pięknie:razz: bardziej na sumienie mi proszę wejsć:mad:

jak bym mogła zostawiła bym wszystkie buraki, ale niestety, brakuje mi rąk, jestem po za domem u innych zwierząt często całe dnie, nie mam za bardzo swojego życia, a jak ktoś ma być szczęśliwszy u nowym domku, to popłacze sie i bedzie do przodu :roll:

Posted

demi napisał(a):
dajcie znać gdzie moje dziecko;)

jeżyk jest u Supergogi, napisała, że wszamał całą miseczkę karmy dla szczeniąt więc chyba nie jest zestresowany podróżą :loveu:
a delegacja z Bydgoszczy pół godziny temu już po niego wyjechała :loveu:

:multi:

Posted

Magdalena napisał(a):
jeżyk jest u Supergogi, napisała, że wszamał całą miseczkę karmy dla szczeniąt więc chyba nie jest zestresowany podróżą :loveu:
a delegacja z Bydgoszczy pół godziny temu już po niego wyjechała :loveu:

:multi:

Czyli co, już jest u Ciebie?:razz:

Gdzie on tam zestresowany ;)

Posted

demi napisał(a):
Czyli co, już jest u Ciebie?:razz:

Gdzie on tam zestresowany ;)

za godzine powinien być, nie stresuj się Ciotka ;) nic mu się nie stanie ;)
na dowód wrzuce zdjęcia ale po sesji bo muszę studia zaliczyć :razz: ale fotki będą na pewno ;)

już papu czeka na niego :loveu::loveu:

Posted

Magdalena napisał(a):
za godzine powinien być, nie stresuj się Ciotka ;) nic mu się nie stanie ;)
na dowód wrzuce zdjęcia ale po sesji bo muszę studia zaliczyć :razz: ale fotki będą na pewno ;)

już papu czeka na niego :loveu::loveu:

i jak:razz:

Posted

I wszystko w porządku, nie stresuj się ;)
cały dzień śpi, czasem się obudzi, podje i dalej spać.
Za to w nocy.... piszczał i drapał, by na wolność go wypuścić z "wybiegu" (a ma spory), coraz głośniej i głośniej, by zauważyć maleństwo, aż się obudziłam i w wypuściłam bestię. A jak to biega... jak tupta... :loveu: niewidomy? w niczym mu to nie przeszkadza :loveu:

nie wiem Demi co z nim w nocy zrobić, czy zostawić go wolno biegającego po pokoju czy trzymać w zamknięciu? nie zrobi sobie krzywdy? czy wypuścić na trochę i potem zamknąć?

Pies raz do niego wskoczył, ale on twardy, się nie da, kolce najeżył i się naburmuszył :evil_lol: to Alex widział że pyskiem nic nie zdziała to łapką próbował go szturnąć ale się wycofał zrezygnowany :evil_lol: trochę zazdrosny jeszcze o nowoprzybyłego ale mam nadzieje że nie będzie z nimi problemu ;)

Posted

Magdalena napisał(a):
I wszystko w porządku, nie stresuj się ;)
cały dzień śpi, czasem się obudzi, podje i dalej spać.
Za to w nocy.... piszczał i drapał, by na wolność go wypuścić z "wybiegu" (a ma spory), coraz głośniej i głośniej, by zauważyć maleństwo, aż się obudziłam i w wypuściłam bestię. A jak to biega... jak tupta... :loveu: niewidomy? w niczym mu to nie przeszkadza :loveu:

nie wiem Demi co z nim w nocy zrobić, czy zostawić go wolno biegającego po pokoju czy trzymać w zamknięciu? nie zrobi sobie krzywdy? czy wypuścić na trochę i potem zamknąć?

Pies raz do niego wskoczył, ale on twardy, się nie da, kolce najeżył i się naburmuszył :evil_lol: to Alex widział że pyskiem nic nie zdziała to łapką próbował go szturnąć ale się wycofał zrezygnowany :evil_lol: trochę zazdrosny jeszcze o nowoprzybyłego ale mam nadzieje że nie będzie z nimi problemu ;)

taa tupta, to jego tuptanie spędzało mi sen z powiek:roll:

A jest coś w domu co mogło by mu w jakiś sposób krzywde zrobić jak by sobie dreptał w nocy?
Wiesz, u mnie latał kiedy chciał. Toż to dziadostwo tak sie w klatce tłucze, że sie w głowie nie mieści:evil_lol:

Jakoś Jeżozwierz sie nie załamał z tego powodu, ze stracił wzrok i jak widać radzi sobie elegancko;)

Posted

demi napisał(a):
jak jeżyk? najwyższy czas na zdjęcia, co? :razz:

jak zalicze sesje :razz: beda fotki na pewno, tylko dajcie mi jeszcze troche czasu bo strasznie zalatana jestem :razz:
jeż ma się dobrze, przed chwilą się najadł i poszedł spać wtulony w mój (teraz już jego) sweter ;) strasznie lubi tez ten ręcznik, w którym do mnie przyjechał ;) zawsze się zawija w niego.
popindala po pokoju jak wariat, nawet na niskie półki się gramoli. brak wzroku wogole mu nie przeszkadza :loveu:

Posted

[quote name='emilia2280']Cudowny! Ja chcé wiécej zdjéc jeza! !0 i wiécej proszé. Z kazdego káta :p

Zero czy dziesięć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a jeżyk przepieeekny....

magdo - uwazaj.. zamknij wszystkie okna i drzwi na zamki.. ktoregos dnia.. w nocy ukradne go :evil_lol:

Posted

[quote name='Doda_']Zero czy dziesięć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a jeżyk przepieeekny....

magdo - uwazaj.. zamknij wszystkie okna i drzwi na zamki.. ktoregos dnia.. w nocy ukradne go :evil_lol:

ja Ci dam :mad:a w zasadzie nie dam :evil_lol::evil_lol: :mad:

:loveu: no dobra, sesja nie ucieknie, proszę :loveu:

urocze jest to drugie zdjęcie, prawda? :loveu: