Mysia_ Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 kto jak kto, ale Kropka na spcerki chodzi codziennie :razz: takie ma szczeście mieszkając przy schroniskowym biurze ;) Tyle w niej jeszcze energii i chęci życia :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Oby znalazł ją ten jedyny, na którego czeka. Quote
Bjuta Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Właśnie! Ona jest taka bezproblemowa! Jeśli ktoś jej tylko da szansę, to zyska przyjaźń jakich wśród ludzi mało! Quote
Asia_Klero Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 to jest słowo idealnie pasujace do kropy- Bezproblemowa.Naprawde to pies cudo.....za domek bylaby wdzieczna do konca zycia.. Quote
Niuni&Pupi Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Mizianko dla cudnej Kropeczki. Zagladam tu co jakiś czas nieśmiało, licząc, zę może w końcu Kropka do domku pójdzie... Trzymam kciuki suniu:loveu: Quote
majuska Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ja też zaglądam, allegro już dobiega chyba powoli końca, domku gdzie jesteś??? Quote
Mysia_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 niestety ani jednego telefonu w jej sprawie :roll: Quote
Asia_Klero Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Przeciez to taka potrzebujaca sunia!:-(tyle lat w schronisku.sama juz nie za mloda,stracila oczko czy ludzie chca by stracila i zycie w schronisku?:-(:-( Quote
rotek_ Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 tak pilnuję allegro;) będzie miała ponowione dzięki wielkie bjjuta bo to przede wszystkim Twoja zasługa:multi: Quote
Bjuta Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Rotku, tam już pewnie nic nie zostało - daj znać - jak będzie szlachetne zero... ;) Quote
Niuni&Pupi Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Mysia_']niestety ani jednego telefonu w jej sprawie :roll: Szkoda :-( Mysia napisz proszę, czy sunia ma jakieś potrzeby, tzn czy potrzebne są jakieś fanty na bazarek, albo plakat żeby sunię w jej stronach ogłaszać? Inaczej nie jestem w stanie pomóc... Quote
Bjuta Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 U nas jakoś te plakaty się zupełnie nie sprawdzają. Jak próbowaliśmy wyadoptować Bzika, to sama rozwiesiłam koło 200 (rozdawałam też w pracy do rozwieszenia), kuponiki znikały, a Mysia dostała JEDEN telefon z pytaniem i babeczka zrezygnowała, bo pies "za mały". W końcu Bziki znalazł dom przez allegro. Pewnie nie ma reguł - ale chyba internetowe ogłoszenia są wydajniejsze... Quote
rotek_ Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 moja kropka nadal w schronisku:roll: mysiu przez jaki portal dom znalazł pryś? Quote
Asia_Klero Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 nie wiem czy nie przez allegro?:oops:ale to chyba nie od portalu a od Renatki,ktora go zaadoptowala zalezy:loveu:ma u siebie prawdziwy ,,dom starcow"-niesamowita osoba:roll:Kropeczka dzisiaj dzielnie kroczyla na spacerkach nawet moj chlopak stwierdzil ,,że jest calkowicie bezproblemowa":roll: Quote
ab-agnieszka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kropeczko cudnosci dawno nie zagladalam do Ciebie bo czasu mi brakowalo. Buziaki w cudny pycholek Quote
Bjuta Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kropusiu, wyskocz na dogomaniowy wieczorny spacerek. :lol: Quote
Mysia_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Pryś chyba przez pajęczynę, ale nie pamietam :oops: Quote
rotek_ Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 mała kroluje teraz w woj. lubelskim ma jeszcze jedną aukcję bjuta i jak ja mam Tobie dziękować:loveu: Quote
Recommended Posts