Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kto jak kto, ale Kropka na spcerki chodzi codziennie :razz: takie ma szczeście mieszkając przy schroniskowym biurze ;) Tyle w niej jeszcze energii i chęci życia :loveu:

• Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_']niestety ani jednego telefonu w jej sprawie :roll:

Szkoda :-(
Mysia napisz proszę, czy sunia ma jakieś potrzeby, tzn czy potrzebne są jakieś fanty na bazarek, albo plakat żeby sunię w jej stronach ogłaszać?
Inaczej nie jestem w stanie pomóc...

Posted

U nas jakoś te plakaty się zupełnie nie sprawdzają. Jak próbowaliśmy wyadoptować Bzika, to sama rozwiesiłam koło 200 (rozdawałam też w pracy do rozwieszenia), kuponiki znikały, a Mysia dostała JEDEN telefon z pytaniem i babeczka zrezygnowała, bo pies "za mały". W końcu Bziki znalazł dom przez allegro. Pewnie nie ma reguł - ale chyba internetowe ogłoszenia są wydajniejsze...

Posted

nie wiem czy nie przez allegro?:oops:ale to chyba nie od portalu a od Renatki,ktora go zaadoptowala zalezy:loveu:ma u siebie prawdziwy ,,dom starcow"-niesamowita osoba:roll:Kropeczka dzisiaj dzielnie kroczyla na spacerkach nawet moj chlopak stwierdzil ,,że jest calkowicie bezproblemowa":roll: