_ogonek_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Mysia_ napisał(a):qrczę, przecież czym by mogła się Bjuta narazić :roll: Niestety nic twórczego nie wymyśliłam... irysek tez bana dostała :roll: Quote
Mysia_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 AdaK napisał(a):Niestety nic twórczego nie wymyśliłam... irysek tez bana dostała :roll: no pięknie..... :roll: Quote
pszczolka182 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Jak można krzywdzić tak zwierzęta??:placz::placz::placz: Ludzie nie mają serca:( Quote
Bjuta Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Kropulcu, wskakujemy na górkę i meldujemy się cioteczkom! :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Jaka Kropa jest duza:crazyeye: Ja caly czas myslalam ze ona to taka malutka jest nawet na tych poprzednich zdjeciach wygladala mi na duzo mniejsza.:lol::loveu: Quote
Bjuta Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Na pierwszym zdjęciu jest wielkości owczarka a na ostatnim - ciut większa od konewki :evil_lol: Kropa? Jaka tu duża jesteś? Przyznaj się, panna! Quote
rotek_ Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 rzeczywiscie:crazyeye: a tak a propo witaj bjuta:multi: Quote
Bjuta Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Czyli Kropka jest wzrostu idealnego - nie trzeba się schylać do głaskania! (Wróciłam Rotku! Trudno wytrzymać bez dogo...) Quote
Bjuta Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Kropa, potrzebuję twojego miejsca na allegro psów czekających 6 lat. Proszę pakować manatki i ruszać do domku! Do wiosny masz znaleźć idealny domek-cudomek! Dobra? Quote
Mysia_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Bjuta napisał(a):Czyli Kropka jest wzrostu idealnego - nie trzeba się schylać do głaskania! (Wróciłam Rotku! Trudno wytrzymać bez dogo...) ja jestem mała, a i tak musze się troszku schylać :eviltong: Quote
rotek_ Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 mała ma kolejne allegro tym razem panuje na kujawsko-pomorskim:lol: Quote
Bjuta Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Podpatrzyłam Twój patent i bullowate dałam i w śląskim i dolnośl. Tylko ono nie jest tak atrakcyjne jak Twoje allegro. Rotku, czy trudno się wstawia zdjęcia w środek tekstu? Czy trzeba znać jakieś języki komputerowe? Czy też są na to jakieś patenty? Quote
rotek_ Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 hmmm.. ja daję kopiuj na zdjęciu potem najeżdzam na stronę allegro i daję wklej cała filozofia:evil_lol: qrcze minęłam się z kierunkiem studiów:mad: Quote
Bjuta Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 :crazyeye: Załamałaś mnie! :-o :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Bjuta Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Kurcze, nie wychodzi! :mad: A jaką masz przeglądarkę? Ja próbuje i w firefoxie i w explorerze. Quote
rotek_ Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 explorer to jest tak sprzedaj->kategoria->dalej->(ustawione musi być na edytor wizualny nie tekstowy)zaznaczam obrazek z wątku daję kopiuj->najeżdzam na stronę allegro i daję wklej->koniec niegdy inaczej nie wklejałam zdjęć Quote
majuska Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Jaka Kropa jest duza:crazyeye: Ja caly czas myslalam ze ona to taka malutka jest nawet na tych poprzednich zdjeciach wygladala mi na duzo mniejsza.:lol::loveu: To nie Kropa jest taka duża tylko ten owczaruś jest mały:evil_lol:...... Quote
ab-agnieszka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 majuska napisał(a):To nie Kropa jest taka duża tylko ten owczaruś jest mały:evil_lol:...... Dokladnie i konewka jest miniaturowa dlatego Kropa taka jakas duza wyszla:loveu::evil_lol::eviltong: Quote
Asia_Klero Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Kropeczka dzisiaj znowu byla szczesliwa jak mnie zoabczyla bo wiedziala ze bedzie mogla sie pchac na spacerki:evil_lol::evil_lol:Jaka ona jest kochana:loveu:bedzie kilka fotek Quote
Recommended Posts