_ogonek_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 póki co obserwator milczy :roll: Ja nie chcę nic mówić ani zapeszać, ale być może obserwator po prostu wzruszył się losem Kropy i nie adoptuje jej,.... tfu! tfu! :roll: Przepraszam że tak mówię, ale wiele osób jest obserwatorami takich aukcji w sumie dla "picu" ... :roll: Quote
Bjuta Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 To prawda, z punktu widzenia logiki - nie ma żadnego sensu obserwowanie psa za złotówkę - wiadomo, że nie odbędzie się zażarta licytacja pod koniec. Mimo to ja "lubię" jak jakaś auckja jest obserwowana, bo jak się kończy bez efektu, obserwator dostaje powiadomienie emailem i jeszcze raz sobie o psie przypomina - poza tym, jeśli np. dzieciak klika obserwatora, to po to, żeby łatwo odszukać, pokazać komuś... No nie wiem. Zawsze obserwtor wzbudza jakąś nadzieję. :roll: Quote
_ogonek_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Bjuta no właśnie wzbudza nadzieję, która nie zawsze jest prawdziwa. Jednak mimo mojego pesymistycznego toku myślenia wróżę Kropce jak najlepiej ;) Quote
_ogonek_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No cóż po prostu napisałam jak myślałam. Właśnie taki obserwator wzbudza nadzieję, ale czasem fałszywą i niepotrzebną. Jednak jest druga strona medalu. Skoro jest obserwator oznacza to, że jednak zauważył ogłoszenie :lol: Quote
rotek_ Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 mysiu, jak kropka trzyma sie w schronisku? Quote
Mysia_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 rotek_ napisał(a):mysiu, jak kropka trzyma sie w schronisku? naszczęście wszystko w porządku ;) Quote
rotek_ Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 oj dałabym dużo żeby ją poznać:loveu: obserwator zrezygnował:-( Quote
_ogonek_ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='rotek_']oj dałabym dużo żeby ją poznać:loveu: obserwator zrezygnował:-( Bjuta właśnie coś takiego sugerowałam :roll: No cóż szukamy ze zdwojoną mocą! Quote
Mysia_ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 cioteczki, Kropka to jest naprawde dzielna i wspaniała suczka, bardzo ją podziwiam! Tyle lat w schronisku, chore serducho i jeszcze to oczko, a tak dobrze sobie radzi.... Quote
ab-agnieszka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ma ogromna chec zycia oby tylko domek sie znalazl. Quote
Mysia_ Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 co do tego nie mam wątpliwości - Kropka bardzo chce żyć :cool3: Quote
_ogonek_ Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Trzeba chyba zastosować metodę starą, wysyłanie PW do użytkowników z dramatycznym tekstem suni proszącej o pomoc! Quote
rotek_ Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 co to się stało ze bjuta dostała bana???:roll::roll: Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 rotek_ napisał(a):co to się stało ze bjuta dostała bana???:roll::roll: Nie mam pojęcia ostatnio b. duża ilość użytkowników ma status "BANNED"... Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 rotek_ napisał(a):ada ty mnie nawet nie strasz :siara::siara: My tylko podrzucamy Kropkę Quote
Mysia_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 qrczę, przecież czym by mogła się Bjuta narazić :roll: Quote
Recommended Posts