Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

póki co obserwator milczy :roll:

Ja nie chcę nic mówić ani zapeszać, ale być może obserwator po prostu wzruszył się losem Kropy i nie adoptuje jej,.... tfu! tfu! :roll:
Przepraszam że tak mówię, ale wiele osób jest obserwatorami takich aukcji w sumie dla "picu" ... :roll:

Posted

To prawda, z punktu widzenia logiki - nie ma żadnego sensu obserwowanie psa za złotówkę - wiadomo, że nie odbędzie się zażarta licytacja pod koniec. Mimo to ja "lubię" jak jakaś auckja jest obserwowana, bo jak się kończy bez efektu, obserwator dostaje powiadomienie emailem i jeszcze raz sobie o psie przypomina - poza tym, jeśli np. dzieciak klika obserwatora, to po to, żeby łatwo odszukać, pokazać komuś... No nie wiem. Zawsze obserwtor wzbudza jakąś nadzieję. :roll:

Posted

No cóż po prostu napisałam jak myślałam. Właśnie taki obserwator wzbudza nadzieję, ale czasem fałszywą i niepotrzebną. Jednak jest druga strona medalu. Skoro jest obserwator oznacza to, że jednak zauważył ogłoszenie :lol:

Posted

[quote name='rotek_']oj dałabym dużo żeby ją poznać:loveu:

obserwator zrezygnował:-(
Bjuta właśnie coś takiego sugerowałam :roll:
No cóż szukamy ze zdwojoną mocą!

Posted

cioteczki, Kropka to jest naprawde dzielna i wspaniała suczka, bardzo ją podziwiam! Tyle lat w schronisku, chore serducho i jeszcze to oczko, a tak dobrze sobie radzi....