Bjuta Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dobre, allegro jest zrobione w pośpiechu, dużo literówek itd. Pewnie ta inna data to też literówka, już się nie czepiam, chociaż uważam, że zwłaszcza w cegiełkowych aukcjach, trzeba się starać. Quote
rotek_ Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 bjuta....normalnie wieczorem usiądę i policzę ile w końcu jest tej wpłaty:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ja przypominam, że to wątek Kropy, więc bez OFFów prosze :cool3: Quote
Bjuta Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Już będziemy grzeczne! :oops: KROPKA do domu! A sio! Quote
rotek_ Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 bjuta ty mnie nie denerwuj... :diabloti: oprócz kropki wystawiałam inne psy i dolicz się tu wpłaty od ciebie:evil_lol: a więc starczy na 3 wyróznione aukcje i prawie na 4...którą już dopłacę(jakieś tam grosze) do końca pierwszej aukcji zostało jeszcze 11 dni no już dobra jestem czysta:evil_lol: Quote
Bjuta Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Brawo! :eviltong: Rotku, jak ci się skończą - daj znać;), Kropkę i Bzika musimy trzymać na wyróżnionych allegrach, aż nam prześlą fotki z fotelika przed kominkiem w nowych domkach. Bzikiego wrzucę na wyróżnione w niedzielę wieczorem, żeby allegro też się kończyło w niedzielę wieczorem - bo wtedy jest nawjwięcej oglądających, a Bziki wyląduje na czele listy. Mam nadzieję, że do wiosny się ich pozbędziemy ze schroniska! :roll: Quote
_ogonek_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Podnoszę Krope w gore . Będzie dobrze nie martwcie sie ;) Quote
_ogonek_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Kropka sama w schronisku siedzi bardzo się tam biedzi. Ona na swój domek czeka a w nim płynie miodku rzeka. Lecz niestety to marzenia Kropka swego oczka nie ma. Przez człowieka który dziś wywyższa się nad góry. Bo ten człowiek byle człek "lepszy" jest niż jakiś zwierz. Ale my nie wierzmy w to bo się zamienimy w nieludzkie zoo. Przykład domowej poezji :p:p Quote
Bjuta Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Łał! Kropeczko, stałaś się muzą! No, no... Quote
_ogonek_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dostałam natchnienia dzisiaj :evil_lol: A zaczęło się właśnie od kropy :-) Quote
Bjuta Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Czyli jest więcej poezji na dogo! Wysyłamy na przeszpiegi jednego takiego :cool1: i poszukamy! Quote
Bjuta Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Wierszyk jest superaśny! Kropa, musi być dobrze! Quote
_ogonek_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 kurcze widze mamy poetow na dogo i ich fanow :oops::cool3: Quote
hell_angel Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Brak oczka pieskom w niczym nie przeszkadza... :( ani bardzo nie oszpeca, ani nie zmienia jakoś szczególnie ich życia... I one to akceptują, chcą dalej cieszyć się życiem... To tylko człowiek wymyśla sobie, że taki pies jest mniej ładny, mniej sprawny i mniej warty niż w pełni zdrowy z dwoma oczkami. Wiem, bo sama mam psa który stracił oczko. Nie zmienił się wcale, nadal jest w pełni żywiołowym chłopcem :) To dla nas jest trudne, zwierzaki nie zwracają uwagi na takie rzeczy... Człowieku... daj szansę kropeczce :shake: Nie będziesz żałować... trzymam kciuki za małą... :loveu: Quote
Mysia_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Kropka to naprawde przecudowna sunia.... Quote
_ogonek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ja też rozumiem, nawet jesli ten brak oka był jakiś nie wiem z rana. To znaczy w miejscu utraty oczka bylaby duza rana. A tu? nawet niczego0 nie widac :/ Ludzie sa naprawde "wyrozumiali". Albo raczej nietolerancyjni :mad: Jak mozna nie pokochac takiego skarbeczka ktory sie smieje :-o jeszcze mimo tego ze czlowiek tak go potraktowal :roll:. Kropko trzmaj sie. Ja ci mowie ze znajdziesz dom rozumiesz? znajdziesz go szybciutko. Zapomnisz wtedy o wszyzstkich sutkach i bedziesz sobie radosnie zyla ;) Bedzie dobrze malenka, bedzie dobrze :loveu: Quote
Mysia_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ja nie wiem jak można nie zakochać się w Kropce :shake: Quote
rotek_ Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 ach....padam... na początku tyg. wezme się za ogłoszenia kropki Quote
rotek_ Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 kropeczka ma obserwatora czekam jak na szpilkach... jeśli tylko dostane kody z banku na przelewy internetowe druknę jej ogłoszenie w gazecie Quote
Recommended Posts