Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobre, allegro jest zrobione w pośpiechu, dużo literówek itd. Pewnie ta inna data to też literówka, już się nie czepiam, chociaż uważam, że zwłaszcza w cegiełkowych aukcjach, trzeba się starać.

• Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bjuta ty mnie nie denerwuj...
:diabloti:
oprócz kropki wystawiałam inne psy i dolicz się tu wpłaty od ciebie:evil_lol:

a więc starczy na 3 wyróznione aukcje i prawie na 4...którą już dopłacę(jakieś tam grosze) do końca pierwszej aukcji zostało jeszcze 11 dni

no już dobra jestem czysta:evil_lol:

Posted

Brawo! :eviltong: Rotku, jak ci się skończą - daj znać;), Kropkę i Bzika musimy trzymać na wyróżnionych allegrach, aż nam prześlą fotki z fotelika przed kominkiem w nowych domkach. Bzikiego wrzucę na wyróżnione w niedzielę wieczorem, żeby allegro też się kończyło w niedzielę wieczorem - bo wtedy jest nawjwięcej oglądających, a Bziki wyląduje na czele listy.
Mam nadzieję, że do wiosny się ich pozbędziemy ze schroniska! :roll:

Posted

Kropka sama w schronisku siedzi
bardzo się tam biedzi.
Ona na swój domek czeka
a w nim płynie miodku rzeka.
Lecz niestety to marzenia
Kropka swego oczka nie ma.
Przez człowieka który
dziś wywyższa się nad góry.
Bo ten człowiek byle człek
"lepszy" jest niż jakiś zwierz.
Ale my nie wierzmy w to
bo się zamienimy w nieludzkie zoo.

Przykład domowej poezji :p:p

Posted

Brak oczka pieskom w niczym nie przeszkadza... :( ani bardzo nie oszpeca, ani nie zmienia jakoś szczególnie ich życia... I one to akceptują, chcą dalej cieszyć się życiem... To tylko człowiek wymyśla sobie, że taki pies jest mniej ładny, mniej sprawny i mniej warty niż w pełni zdrowy z dwoma oczkami. Wiem, bo sama mam psa który stracił oczko. Nie zmienił się wcale, nadal jest w pełni żywiołowym chłopcem :) To dla nas jest trudne, zwierzaki nie zwracają uwagi na takie rzeczy...
Człowieku... daj szansę kropeczce :shake:
Nie będziesz żałować...

trzymam kciuki za małą... :loveu:

Posted

Ja też rozumiem, nawet jesli ten brak oka był jakiś nie wiem z rana. To znaczy w miejscu utraty oczka bylaby duza rana. A tu? nawet niczego0 nie widac :/ Ludzie sa naprawde "wyrozumiali". Albo raczej nietolerancyjni :mad: Jak mozna nie pokochac takiego skarbeczka ktory sie smieje :-o jeszcze mimo tego ze czlowiek tak go potraktowal :roll:. Kropko trzmaj sie. Ja ci mowie ze znajdziesz dom rozumiesz? znajdziesz go szybciutko. Zapomnisz wtedy o wszyzstkich sutkach i bedziesz sobie radosnie zyla ;) Bedzie dobrze malenka, bedzie dobrze :loveu:

Posted

kropeczka ma obserwatora

czekam jak na szpilkach...
jeśli tylko dostane kody z banku na przelewy internetowe druknę jej ogłoszenie w gazecie