ab-agnieszka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Asia_Klero napisał(a):Kropeczka dzisiaj znowu byla szczesliwa jak mnie zoabczyla bo wiedziala ze bedzie mogla sie pchac na spacerki:evil_lol::evil_lol:Jaka ona jest kochana:loveu:bedzie kilka fotek Super to czekamy na fotki.:multi: Quote
Bjuta Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 rotek_ napisał(a):explorer to jest tak sprzedaj->kategoria->dalej->(ustawione musi być na edytor wizualny nie tekstowy)zaznaczam obrazek z wątku daję kopiuj->najeżdzam na stronę allegro i daję wklej->koniec ... udało się ! :evil_lol: Dzięki Rotku!! Quote
ab-agnieszka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Kropa nasza kochana mizianka dla Ciebie. Slicznotko:loveu: Quote
rotek_ Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 no i patrząc się na zdjęcia kropki aż ciężko uwierzyć ze ona znaowu jest średniej wielkości:diabloti: Quote
Mysia_ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ona według mnie jest mała, no najwyzej można ją do średniej podciągnąć :eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Mysia_ napisał(a):ona według mnie jest mała, no najwyzej można ją do średniej podciągnąć :eviltong: Taka miniatureczka koffana.:loveu::eviltong: Quote
rotek_ Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 często dostaję maila w sprawie kropki ale nic konkretnego:shake: chciałabym zeby mała znalazła taki domek jak zabrzański pryś:loveu: poszczęsciło się facetowi:loveu: Quote
Bjuta Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 O tak! Musi tak być! Jak się dobrze uprzemy, to tak będzie!! :lol: Quote
Mysia_ Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Kropeczka ostatnio ciągle mi daje buziaki, nie wiem o co chodzi, bo kiedyś taka nie była :evil_lol: chyba spodobało jej się mieszkanie przy schroniskowym biurze, jednak jest to namiastka domu.... Quote
Asia_Klero Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Kropeczka jets teraz bardzo kochana:razz:a jak mnie widzi to jest szalenstwo i wszedzie za mna chodzi bo wie,ze zabieram ja na kazdy spacer a ona spacery poprostu UWIELBIA:evil_lol:wszyscy sie zawsze smieja bo ona tylko niekiedy gdzies odbiegnie a tak całe spacery chodzi mi dokladnie za nogą czasami ja nawet tyrpnie noskiem:loveu: Quote
rotek_ Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 mała ma juz allegro bjuta ten pies zapaDŁ mi w pamiec:loveu: chciaqłabym znalexc dla miej dom Quote
Mysia_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 o tak.. Kropeczka już od wielu długich lat zawsze chodzi przy samych nogach, a czasem nawet między nimi :evil_lol: Quote
Bjuta Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Kropulcu, mamy weekend! Pewnie będzie spacerek! :loveu: Quote
Asia_Klero Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 zgadza się pewnie dzisiaj tez spacerowala a jutro kolejny spacerowy dzien:evil_lol:to jest takie kochane jak ona chodzi przy nogach-to jest taka grzeczna i kochana susia! Quote
rotek_ Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 i az dziwne ze przez tyle lat jej nikt nie chciał Quote
majuska Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Dobrze wiedzieć, że Kropulec ma tam przy sobie jakieś dobre duszki:lol: Quote
Recommended Posts