_ogonek_ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 A jeszcze jendo: wyróżniłam Kropce alegratkę +1 Quote
_ogonek_ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 rotek_ napisał(a):wow:crazyeye: dzięki Ada:loveu: Ni ma za co ;);););) Quote
Mysia_ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Bjuta napisał(a):Kropa, jeszcze trochę i zostaniesz miss psitula (tylko Dersę trzeba by wcześniej gdzieś wyeksportować...) tylko gdzie..... Kropcia do domku szybciutko :cool3: Quote
rotek_ Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 wczoraj probowałam zalogować się na ebay za każdym razem mnie wyrzucało:shake: gdzie można jeszcze ją ogłosić...znacie jakieś dobre portale??? Quote
_ogonek_ Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='rotek_']wczoraj probowałam zalogować się na ebay za każdym razem mnie wyrzucało:shake: gdzie można jeszcze ją ogłosić...znacie jakieś dobre portale??? A była już na e-zwierzak.pl albo adopcjepsow.org ? Ostatnio dostaję dużo zapytań właśnie stamtąd o psiaki i kociaki. Jakby co na obydwu potralach mam konta ;););) Quote
_ogonek_ Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 rotek_ napisał(a):dobra:multi: ten pierwszy portal znam...z tego drugiego nie korzystałam:oops: A mam skorzystać? :cool3: Quote
rotek_ Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 dobra:multi: ten pierwszy portal znam...z tego drugiego nie korzystałam:oops: Quote
Bjuta Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Rotku, zrobiłam na otopsie, ale nie wpisuj tego ogłoszenia na początek, bo ono zniknie za 2 tyg (nie da się wznowić, trzeba pisać od początku), więc nie wiem czy upilnuję. [url=http://otopies.pl/zobacz-dodane-ogloszenie-1567.html]KROPKA bez oczka - Psy w potrzebie - otoPies.pl - psy, og Quote
Bjuta Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='rotek_'] gdzie można jeszcze ją ogłosić...znacie jakieś dobre portale??? Chyba rekordzistką jeśli chodzi o ogłoszenia w Zabrzu była Fanta - możne z jej wątku podejrzeć gdzie ludzie pisują ogłoszenia. http://www.dogomania.pl/forum/f85/10-letnia-sunia-collie-znaleziona-w-lesie-potrzebna-specjalna-dieta-ma-dom-129452/ Ja to poza allegro nie mam doświadczeń :shake: Quote
_ogonek_ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Bjuta, ja tam wrzucam ogłoszenia w jeszcze inne miejsca ;););) Quote
Asia_Klero Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 kropeczka miala dzisiaj spuchniete oczko:-(cioteczka Mysia od razu się nia zajela..chyba sie gdzies uderzyla:shake: Quote
Mysia_ Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 dostała antybiotyki i lek przeciwbólowy, jeśli jutro nie bedzie poprawy napewno pojedzie do lecznicy na dokładniejsze badanie. Quote
Bjuta Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Dzięki za wieści! Kurcze, jedyne oko, to zawsze poważna sprawa jak się coś z nim dzieje... Quote
Asia_Klero Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 wlasciwie to nie wiadomo czy to oko czy nad okiem...gdzies sie walnela..:roll: Quote
Mysia_ Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 to chyba bardziej nad okiem, no ale jutro zobaczymy... Quote
starlet1 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jak szukałam mojego psiaka to trafiłam na darmowe ogłoszenia na dwukropek.pl Może jeszcze tam spróbować? Quote
Mysia_ Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Kropka już po wizycie u weta, najprawdopodobniej gdzieś się uderzyła, powstał krwiak i ropień, ropień już zrobiony, Kropeczka przez najbliższe 10 dni będzie na antybiotykach i lekach przeciwbólowych. Quote
Asia_Klero Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 a ktos ma tam konto?mysle ze warto probowac wszedzie:roll: Quote
Bjuta Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Mysia_ napisał(a):Kropka już po wizycie u weta, najprawdopodobniej gdzieś się uderzyła, powstał krwiak i ropień, ropień już zrobiony, Kropeczka przez najbliższe 10 dni będzie na antybiotykach i lekach przeciwbólowych. Kurczę, co ta dziewczyna wyprawia! Biedna Kropeczka. Ale oczko bez szwanku, a to najważniejsze! :loveu: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 mam nadzieje, że szybciutko Kropka wróci do zdrowia ;) Quote
rotek_ Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 starlet1 napisał(a):Jak szukałam mojego psiaka to trafiłam na darmowe ogłoszenia na dwukropek.pl Może jeszcze tam spróbować? dzięki wieczorkiem wstawię małą Quote
Mysia_ Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 nie ma innej opcji, Kropka to dzielna dziewczynka ;) Quote
Recommended Posts