Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Kropa, jeszcze trochę i zostaniesz miss psitula (tylko Dersę trzeba by wcześniej gdzieś wyeksportować...)

tylko gdzie.....

Kropcia do domku szybciutko :cool3:

Posted

wczoraj probowałam zalogować się na ebay
za każdym razem mnie wyrzucało:shake:

gdzie można jeszcze ją ogłosić...znacie jakieś dobre portale???

Posted

[quote name='rotek_']wczoraj probowałam zalogować się na ebay
za każdym razem mnie wyrzucało:shake:

gdzie można jeszcze ją ogłosić...znacie jakieś dobre portale???
A była już na e-zwierzak.pl albo adopcjepsow.org ? Ostatnio dostaję dużo zapytań właśnie stamtąd o psiaki i kociaki. Jakby co na obydwu potralach mam konta ;););)

Posted

Rotku, zrobiłam na otopsie, ale nie wpisuj tego ogłoszenia na początek, bo ono zniknie za 2 tyg (nie da się wznowić, trzeba pisać od początku), więc nie wiem czy upilnuję.

[url=http://otopies.pl/zobacz-dodane-ogloszenie-1567.html]KROPKA bez oczka - Psy w potrzebie - otoPies.pl - psy, og

Posted

Kropka już po wizycie u weta, najprawdopodobniej gdzieś się uderzyła, powstał krwiak i ropień, ropień już zrobiony, Kropeczka przez najbliższe 10 dni będzie na antybiotykach i lekach przeciwbólowych.

Posted

Mysia_ napisał(a):
Kropka już po wizycie u weta, najprawdopodobniej gdzieś się uderzyła, powstał krwiak i ropień, ropień już zrobiony, Kropeczka przez najbliższe 10 dni będzie na antybiotykach i lekach przeciwbólowych.

Kurczę, co ta dziewczyna wyprawia! Biedna Kropeczka. Ale oczko bez szwanku, a to najważniejsze! :loveu:

Posted

starlet1 napisał(a):
Jak szukałam mojego psiaka to trafiłam na darmowe ogłoszenia na dwukropek.pl Może jeszcze tam spróbować?

dzięki wieczorkiem wstawię małą