rotek_ Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 gosiu poszedł do Ciebie kolejny mail z aktywCJĄ na dwukropek.pl Quote
Mysia_ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 rotek_ napisał(a):gosiu poszedł do Ciebie kolejny mail z aktywCJĄ na dwukropek.pl zatwierdzone ;) Quote
ab-agnieszka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Mam nadzieje ze wszystko u Kropy w porzadku. Quote
Mysia_ Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 naszczęście Kropunia czuje się o niebo lepiej, główka już nie boli, mozna ją w tym miejscu dotknąć ;) Kropa szaleje i apetyt powrócił :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Mysia_ napisał(a):naszczęście Kropunia czuje się o niebo lepiej, główka już nie boli, mozna ją w tym miejscu dotknąć ;) Kropa szaleje i apetyt powrócił :evil_lol: Jejku to cudownie :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 nawet nie wiecie jak się cieszę, bo w pierwszym momencie wyglądało to fatalnie :-( Quote
rotek_ Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 biedna ma coś urazowe miejsce....jak walnąć się to prosto w główkę:shake: Quote
Asia_Klero Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 dzisiaj kropka juz fajnie śmigala po schronisku wiec bedzie ok:loveu: Quote
_ogonek_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Asia_Klero napisał(a):dzisiaj kropka juz fajnie śmigala po schronisku wiec bedzie ok:loveu: no kropa, tak trzymaj :loveu: Quote
Mysia_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 rotek_ napisał(a):biedna ma coś urazowe miejsce....jak walnąć się to prosto w główkę:shake: dodatkowo przez to jedno oczko niestety ma problemy z ocenieniem odległości, no i ogólnie gorzej widzi :-( mama nadzieje, że już nas więcej straszyć nie będzie :mad: Quote
rotek_ Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 aj ostatnio ledwo wiążę w całość wszystkie obowiązki.... bjuta chciałabym wrzucić kropkę na metro.....wiem ze umieszczałaś tam swoje psiaki.......jak to zrobiłaś:roll::oops: Quote
Bjuta Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Rotku, to nie ja. Wydaje mi się, że jak się da psa na cafeanimal (Kropka jest) to te psy losowo wskakują do metra. Ale pewna nie jestem :shake: Quote
Mysia_ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 dokładnie tak to jest jak Bjuta pisze..... Serducho Kropki coraz gorzej pracuje :-( Od dzisiaj dostaje też vetmedin.... Quote
Mysia_ Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 tak to niestety jest, że serduszko z wiekiem coraz słabsze :-( Vetmedin to dobry lek, mam nadzieje, że będzie dobrze.... Quote
Mysia_ Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 rotek dokładnie Ci tego nie opisze, bo nie jestem ani wetem ani kardiologiem :eviltong: Objawami jej chorego serducha jest kaszel, który po podawaniu enarenalu i furosemidu (początkowo też antybiotyku i polcortolonu) ustąpił, teraz jednak znów się pojawił, dlatego do leczenia został podłączony vetmedin. Quote
majuska Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Oj! Kropuś, tym bardziej kochający i troskliwy domek by sie przydał...:shake: Quote
Recommended Posts