Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

naszczęście Kropunia czuje się o niebo lepiej, główka już nie boli, mozna ją w tym miejscu dotknąć ;) Kropa szaleje i apetyt powrócił :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
naszczęście Kropunia czuje się o niebo lepiej, główka już nie boli, mozna ją w tym miejscu dotknąć ;) Kropa szaleje i apetyt powrócił :evil_lol:

Jejku to cudownie :loveu::loveu::loveu:

Posted

rotek_ napisał(a):
biedna ma coś urazowe miejsce....jak walnąć się to prosto w główkę:shake:

dodatkowo przez to jedno oczko niestety ma problemy z ocenieniem odległości, no i ogólnie gorzej widzi :-( mama nadzieje, że już nas więcej straszyć nie będzie :mad:

Posted

aj ostatnio ledwo wiążę w całość wszystkie obowiązki....

bjuta chciałabym wrzucić kropkę na metro.....wiem ze umieszczałaś tam swoje psiaki.......jak to zrobiłaś:roll::oops:

Posted

Rotku, to nie ja. Wydaje mi się, że jak się da psa na cafeanimal (Kropka jest) to te psy losowo wskakują do metra. Ale pewna nie jestem :shake:

Posted

rotek dokładnie Ci tego nie opisze, bo nie jestem ani wetem ani kardiologiem :eviltong: Objawami jej chorego serducha jest kaszel, który po podawaniu enarenalu i furosemidu (początkowo też antybiotyku i polcortolonu) ustąpił, teraz jednak znów się pojawił, dlatego do leczenia został podłączony vetmedin.