Dorothy Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 niedobrze to widze. Kot nie odpusci, z moich doswiadczen wynika ze jak kot upatrzy sobie wroga to bedzie go dreczyl po wsze czasy. Nawet jak jest to inny kot. Koty to najbardziej uparte zwierzeta jakie znam. Jesli Sasza chce zyc normalnie a rekin nabrac zaufania i radosci zycia, to rekinowi przydalby sie byc moze nowy DT...:shake: Quote
sleepingbyday Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 intensynie będziemy szukać... jutro widze się z saszą, totkiem i rekinkiem, robimy minidogozlot w parku, bedzie orpha ze swoim stadem, mru, izzie, może belula wpadnie.. może cos wykombinujemy... rozmawiałam z sasza, kot zostałw lecznicy - jest w takim stanie, jakby sprawa trwała dłuzej niż kilka dni, więc stres jest duzy. na bank nic nie jadł, będa go karmić i poić i bęzie to mniejszy stres dla kota niż w domu... kiszka generalnie.... Quote
Sasza Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Totek najprawdopodobniej ma alergie - moze na jedzenie ktore mu daje (na razie w wetem rozm tylko przez telefon, podobno karmy z kurczakiem czesto uczulaja) .ze wzgledu na rekina i rudego niechetnie wychodze z domu). Wet pyta kiedy i czym byl odpchlany (jakies dziwne slowo, ale chyba poprawne?) - SBD daj znac pls. Juz nie wyglada jak szkielet, niestety fotek dalej niet Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 totek ma wksiążeczce datę odpchlania -wpisałam tam. to był ten wieczór, kiedy do mnie przyjechał, 23. 12 i byl to sebonal. wet ma rację. ja zosce też nie daję karmy z kurczakiem, bo te antybiotyki i hormony w kurakach sa faktycznie uczulające. sasza, dla takiego pimpka małego możesz spokojnie gotować. raz na kilka dni wystarczy i o wiele taniej, smaczniej i zdrowiej wychodzi. jak sie spotkamy, to ci podpowiem kilka banalnych przepisow... :cool3: Quote
Sasza Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Kto wie jak zmienic tytul wątku?:) obiecalam fotki, i beda fotki, najpozniej jutro sorry, za off, ale szukam domu dla mlodziutkiego wyglodzonego psiaka, znalezionego w Wilanowie http://www.dogomania.pl/forum/f28/warszawa-szkielet-szczeniaka-szuka-domu-128990/ Quote
luka1 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 wchodzisz w pierwszym poście w "cytuj" Dalej klikasz na "zawansowana edycja" i już mozesz zmienic tytuł. Klikasz na "zapisz zmiany" i to wszystko. Quote
orpha Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 tytuł to moze zmienic ten co załozyl watek :roll: , zreszta wogole trzeba by przeniesc do maja juz dom Quote
sleepingbyday Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ziutka, zmień tytuł (no i przeniesienie). Quote
Ziutka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 sleepingbyday napisał(a):Ziutka, zmień tytuł (no i przeniesienie). A to agata-air musi zmienić tytuł :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ziutka, powiedz agacie, zeby zmieniła tytuł :evil_lol: Quote
orpha Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 hahaha to sie nazywa poczta pantoflowa :evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):ziutka, powiedz agacie, zeby zmieniła tytuł :evil_lol: Juuuu powiedziałam :grins: Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 jeszcze co do totka dobermana :diabloti: i jego alergii: wetka powiedziała, że on musiał byc strasznie zapchlony i że moż emiec reakcje alergiczną na te pchły - niekoniecznie oznacza to, ze jest alergikiem pokarmowym.. ale to pewnie już wyszło na porządnym jedzonku, czy jest alergikiem, czy nie.... szlag by trafił twój aparat :angryy: ja chce zobaczyc tego dobermana :crazyeye: :evil_lol:!!!! Quote
Sasza Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Totek - wyrosnie chyba na dobermana (jak u mnie zamieszkal, to byl wielkosci Ediego kota, teraz juz przewyzsza go o glowe:) niestety aparat foto padl:( a bardzo chcialabym pochwalic sie moim dobermankiem grzeczny, wdzieczny, jazgotliwy Quote
orpha Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 hehe Sasza zapomniałas , ze uwodzicielski :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 jakieś njusy??? cicho na tym watku jak makiem zasiał... sasza, nei wierze, ze nie da sie strzelic jakiejś fotki, nie dręcz nas, my chcemy tego dobermana zobaczyć!! ile on waży? Quote
mru Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Sasza, odezwij się do mnie jak będziesz :) potrzebuję transporterek, bo muszę zabrać Królika do weta... :roll: i w ogóle dołączam się do próśb o fotki Cosia :D Quote
mru Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 no i sama zapodaję fotki ;) Totkowi nogi urosły :eviltong: trochę się boi mężczyzn ale nie tak baaaardzo dużo bryka ;) ciężko go złapać :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 urósł chyba ze trzy razy :crazyeye: Quote
bonsai_88 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Tak... 3 razy... zwłaszcza w szerz :diabloti: Quote
Recommended Posts