Jump to content
Dogomania

OFIARY SCHRONISKA ! ! ! Żywe trupy błagają o PILNE WSPARCIE ! ! !

Recommended Posts

Posted

bardzo prosze o pomoc w oglaszaniu psow u mnie
strona w moim podpisie

mamy u siebie weteranki
>>klik

>>klik

plus czarna z duzego wybiegu

mamy tez swiezynki
2 onki
drobniejsza z nich to

plus szczenie bojace sie ludzi - potrzebny tymczas na socjalizacje

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Kanna zadzwon do p. Palki i zapytaj czy pies jest i powiedz ze przyjedziesz po psa.
myślisz, że będzie wiedział o czym mówię ?...ostatnio jak próbowałam to mi powiedział, że nie wie i zeby samemu zobaczyć:shake:.. no po prostu zlał mnie:-(

Posted

wyzełkowaty pojechał dziś do hoteliku w wieliczce...imię robocze to Smutas...łagodny, dobroduszny i całkiem zamknięty w sobie.....:-(

kilka ładnych onków widziałam, w klatce dla szczeniorów jest też onkowaty maluch....

wpadła mi też w oko dziwna rzecz... na wybiegu dla MAŁYCH suk siedzi Onka DUŻA...siedzi w budzie i nie wychodzi....widziałam jak mała suka ją obszczekiwała a ta nie reagowała:shake:....

Posted

[quote name='kanna']wyzełkowaty pojechał dziś do hoteliku w wieliczce...imię robocze to Smutas...łagodny, dobroduszny i całkiem zamknięty w sobie.....:-(

kilka ładnych onków widziałam, w klatce dla szczeniorów jest też onkowaty maluch....

wpadła mi też w oko dziwna rzecz... na wybiegu dla MAŁYCH suk siedzi Onka DUŻA...siedzi w budzie i nie wychodzi....widziałam jak mała suka ją obszczekiwała a ta nie reagowała:shake:....
chodzi o tego psa???
__

Posted

[quote name='Ada-jeje']Organizatorzy wystawy zorganizowali 300 kg miesa dla psow ktore za naszym posrednictwem zostanie przekazane dla psow bedacych jeszcze w schronisku w Olkuszu.

a czy nie lepiej przekazac ta pomoc dla innego schroniska? gdzie brakuje jedzenia?

u P odkad psow jest mniej nie chodza glodne - tak mi sie przynajmniej wydaje

a psow bedacych "jeszcze w schronisku" jest ok 20-25
reszta to "hotelowe" ktore maja jechac dalej

Posted

Missieek pytalam po innych schroniskach, niestety nic z tego nie maja chlodni, a 300 kg to znow nie jest taka masa dla 25 psow. Naturalnie ze i na DT by sie przydalo ale gdzie to trzymac i kto to bedzie rozwozil np. po 20 kg.

Posted

[quote name='missieek']ja pomyslalam o harbutowicach, przystani ocalenie lub zwierze nie jest rzecza
jasna sprawa ze dt nie bedzie mial jak rozdysponowac 300kg na raz

Ja się absolutnie nie chcę wymądrzać, wiem jak ogromne potrzeby są w Harbutowicach, bo sama ich wspieram jak mogę, ale można przeczytać czym karmione są psy w Olkuszu np. w wątku Tosi wziętej stamtąd http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-tosia-mix-kaukaza-z-pseudoschronu-w-olkuszu-szuka-domu-bez-innych-zwierzat-144256/

Z Zuzlikową widziałyśmy kupę z samych trocin którą zrobiła bernardynka Nadia, oczywiście także wzięta stamtąd :-(

Jakiekolwiek, najzwyklejsze mięso to luksus dla tych psów, tak myślę.

Byłabym całym sercem za Harbutowicami, ale skoro nie ma tego jak tam przewieźć to psom z Olkusza naprawdę sprawi się ogromną radość i bardzo skorzystają na czymś innym niż śmieci, które tam dostają.

Posted

jeny co o Wojkowicach? dajcie linka :mdleje:

a w Ol to teraz dopiero będzie kasa szerokim strumieniem płynęła.... na psy.... :angryy: urzędasy to powinni sobie sami pomnik wystawić za wspaniałomyślne działanie na rzecz zwierząt :angryy: