Bączek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dziewczyny ratujcie. Doradźcie cos w sprawie Tosi terrorystki. Quote
missieek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 bardzo prosze o pomoc w oglaszaniu psow u mnie strona w moim podpisie mamy u siebie weteranki >>klik >>klik plus czarna z duzego wybiegu mamy tez swiezynki 2 onki drobniejsza z nich to plus szczenie bojace sie ludzi - potrzebny tymczas na socjalizacje Quote
kanna Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 jutro chcę wyciągnąć starszawego pana wyżła ...miejsce juz czeka... trzeba się umawiać czy można tak z marszu ? Quote
Ada-jeje Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Kanna zadzwon do p. Palki i zapytaj czy pies jest i powiedz ze przyjedziesz po psa. Quote
kanna Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ada-jeje napisał(a):Kanna zadzwon do p. Palki i zapytaj czy pies jest i powiedz ze przyjedziesz po psa. myślisz, że będzie wiedział o czym mówię ?...ostatnio jak próbowałam to mi powiedział, że nie wie i zeby samemu zobaczyć:shake:.. no po prostu zlał mnie:-( Quote
kanna Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ada-jeje napisał(a):To powiedz ze dzwonisz w moim imeniu. o..dzięki.. Quote
kanna Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 wyzełkowaty pojechał dziś do hoteliku w wieliczce...imię robocze to Smutas...łagodny, dobroduszny i całkiem zamknięty w sobie.....:-( kilka ładnych onków widziałam, w klatce dla szczeniorów jest też onkowaty maluch.... wpadła mi też w oko dziwna rzecz... na wybiegu dla MAŁYCH suk siedzi Onka DUŻA...siedzi w budzie i nie wychodzi....widziałam jak mała suka ją obszczekiwała a ta nie reagowała:shake:.... Quote
kanna Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 :oops: nie przygotowałam się:oops: przykro mi nie mam:oops: Quote
Kinya Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Uwaga! Ważne! http://www.dogomania.pl/forum/f539/libiaz-wystawa-charytatywna-dla-psow-z-olkusza-145689/ Quote
Ada-jeje Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Organizatorzy wystawy zorganizowali 300 kg miesa dla psow ktore za naszym posrednictwem zostanie przekazane dla psow bedacych jeszcze w schronisku w Olkuszu. Quote
Lu_Gosiak Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='kanna']wyzełkowaty pojechał dziś do hoteliku w wieliczce...imię robocze to Smutas...łagodny, dobroduszny i całkiem zamknięty w sobie.....:-( kilka ładnych onków widziałam, w klatce dla szczeniorów jest też onkowaty maluch.... wpadła mi też w oko dziwna rzecz... na wybiegu dla MAŁYCH suk siedzi Onka DUŻA...siedzi w budzie i nie wychodzi....widziałam jak mała suka ją obszczekiwała a ta nie reagowała:shake:.... chodzi o tego psa??? __ Quote
missieek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Ada-jeje']Organizatorzy wystawy zorganizowali 300 kg miesa dla psow ktore za naszym posrednictwem zostanie przekazane dla psow bedacych jeszcze w schronisku w Olkuszu. a czy nie lepiej przekazac ta pomoc dla innego schroniska? gdzie brakuje jedzenia? u P odkad psow jest mniej nie chodza glodne - tak mi sie przynajmniej wydaje a psow bedacych "jeszcze w schronisku" jest ok 20-25 reszta to "hotelowe" ktore maja jechac dalej Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Missieek pytalam po innych schroniskach, niestety nic z tego nie maja chlodni, a 300 kg to znow nie jest taka masa dla 25 psow. Naturalnie ze i na DT by sie przydalo ale gdzie to trzymac i kto to bedzie rozwozil np. po 20 kg. Quote
missieek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ja pomyslalam o harbutowicach, przystani ocalenie lub zwierze nie jest rzecza jasna sprawa ze dt nie bedzie mial jak rozdysponowac 300kg na raz Quote
Kinya Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='missieek']ja pomyslalam o harbutowicach, przystani ocalenie lub zwierze nie jest rzecza jasna sprawa ze dt nie bedzie mial jak rozdysponowac 300kg na raz Ja się absolutnie nie chcę wymądrzać, wiem jak ogromne potrzeby są w Harbutowicach, bo sama ich wspieram jak mogę, ale można przeczytać czym karmione są psy w Olkuszu np. w wątku Tosi wziętej stamtąd http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-tosia-mix-kaukaza-z-pseudoschronu-w-olkuszu-szuka-domu-bez-innych-zwierzat-144256/ Z Zuzlikową widziałyśmy kupę z samych trocin którą zrobiła bernardynka Nadia, oczywiście także wzięta stamtąd :-( Jakiekolwiek, najzwyklejsze mięso to luksus dla tych psów, tak myślę. Byłabym całym sercem za Harbutowicami, ale skoro nie ma tego jak tam przewieźć to psom z Olkusza naprawdę sprawi się ogromną radość i bardzo skorzystają na czymś innym niż śmieci, które tam dostają. Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kinya to samo mialam na mysli, wiemy tez jakie koopy robily psy zabrane z OL i co zwracaly :-( pomimo otwartych okien w aucie nie dalo sie wytrzymac. Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Oficjalnie tak, ale powstaja dalsze kombinacje, czytalas watek o Wojkowicach :crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jeny co o Wojkowicach? dajcie linka :mdleje: a w Ol to teraz dopiero będzie kasa szerokim strumieniem płynęła.... na psy.... :angryy: urzędasy to powinni sobie sami pomnik wystawić za wspaniałomyślne działanie na rzecz zwierząt :angryy: Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kurcze sa dwa linki, i juz sie pogubilam, w kazdym badz razie dwie wielki sprawy ale link amoge Ci podac tylko na PW, napewno nie na tym watku. Quote
anett Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dziewczyny jeżeli ktoś będzie jechał do OL bardzo proszę o sprawdzenie co z tym ONkiem: http://www.dogomania.pl/forum/f1160/starszy-onek-czeka-na-pomoc-czy-sie-doczeka-potrzebne-deklaracje-145618/ Był na dużym wybiegu, miał zostać przeniesiony do pojedynczego boksu.. Quote
Recommended Posts