Ada-jeje Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Jak tylko IKA & SONIA da rade to jeszcze dzis wstawi, dzisiejsze fotki. Dopiero przed godzinka wrocilysmy do domu a obroka zdjec zabiera jej troche czasu. Quote
Ada-jeje Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Soema jak najbardziej mozesz przekleic moj post, w OL jest wiecej Onkow, sunia ktorej fotka juz jest siedzaca w klatce tez jest juz do zabrania. Quote
IKA & SONIA Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Dzisiaj na szczęście obyło się bez problemów technicznych. Dwa Onki Maleństwo z problemami skórnymi, do zabrania na cito!!! Sunia przypominająca Berneńczyka ( jak dla mnie jest podobna do Wioli niewyciągniętej z tego samego schronu) Psiak po wypadku samochodowym Niewielki mieszaniec Quote
IKA & SONIA Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Przypomnę jeszcze raz nowego Onka, fotka jest nieostra, psiak w ogóle nie opuszcza budy, kompletnie nie radzi sobie w schronie :shake: Quote
kanna Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 czy onek z uchem jak bania ma juz wątek? chyba jakoś pominęłam:oops: Quote
IKA & SONIA Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wątek pogryzionej Oneczki: http://www.dogomania.pl/forum/f28/dusia-szczuta-okrutnie-pogryziona-przez-towarzyszki-niedoli-mnostwo-ran-dziur-142732/#post12676439 A tutaj wątek Brusa (psiaka z uchem jak bania): http://www.dogomania.pl/forum/f1160/brus-z-olkusza-szkielet-z-zapaleniem-ucha-142709/ Quote
Soema Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ada, podeślijcie na pw Zbójini ONki, ma jakiś dom chętny, może by się udało.. Quote
malawaszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 w schronisku jest piekny czarny zadbany spaniel na kwarantannie - nie wiem jaka płeć bo warczał na pracownika jak chciał sprawdzić - psiak wystraszony, ale wg mnie nie agresywny - do nas wychodził do bramki, ale jak pracownik wszedł do środka to psiak schował się za budę - kurcze żeby chociaż wiedzieć skąd go przywieźli - na pewno ktoś go szuka - ładnie obcięty, zadbany jest też ruda spanielka suczka, ale coś podobno już nie do adopcji... :roll: Quote
malawaszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 IKA & SONIA napisał(a): Maleństwo z problemami skórnymi, do zabrania na cito!!! Zapraszam na wątek tego łysola http://www.dogomania.pl/forum/f1160/malutki-lysy-terierek-z-olkusza-pilna-kastracja-help-142919/#post12690784 niestety nie wiem czy jest ten ONek, ja tam dziś byłam zupełnie przypadkiem i nie przejrzałam wcześniej zdjęć tych tutaj, żeby wiedzieć na co zwrócić uwagę :shake: ten pies jest piękny: niemłody, ale duży, łgpodny, ma kopiowany ogon, molosowaty Quote
malawaszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 i wątek suki z Olkusza, która bardzo tęskni za domem - BARDZO :( http://www.dogomania.pl/forum/f1160/don-kowata-suka-teskni-za-domem-pomozcie-go-odszukac-z-olkusza-142918/#post12690739 i następne Malutka mamusia i dwie kruszynki - jamniczkowata trójka szuka domków Wilczasta duża młoda suczka z Olkusza - pomóżcie WYSTERYLIZOWAĆ i znaleźć dom! Quote
_ogonek_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ojej, a ja myślałam że tylko jedną bierzesz/..... Quote
missieek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 do schroniska trafil podobno pies ala doberman, jak to okreslily osoby ktore go widzialy chartowaty, dlugi ogon, z bukowna Kinya jak bedziesz w schronie mozesz sie przyjzec i ewentualnie fotke zrobic? Quote
Kinya Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 missieek napisał(a):do schroniska trafil podobno pies ala doberman, jak to okreslily osoby ktore go widzialy chartowaty, dlugi ogon, z bukowna Kinya jak bedziesz w schronie mozesz sie przyjzec i ewentualnie fotke zrobic? Postaram się go wyszukać. Fotkę mogę zrobić tylko komórką, bo nie mam innego :oops: Ale będę z Zuzlikową, moze ona weźmie coś lepszego. Quote
zuzlikowa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Kinya napisał(a):Postaram się go wyszukać. Fotkę mogę zrobić tylko komórką, bo nie mam innego :oops: Ale będę z Zuzlikową, moze ona weźmie coś lepszego. ...weźnie...czy lepszy:cool3:,ale aparat!...bedę miała! Quote
missieek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 i wypytac mi prosze czy sa szczeniaki, jak tak to telefon do mnie :cool1: Kinya czy masz moze jakis tymczas dla kociat z olkusza? odlapalysmy w schronie 3 kociaki, u mnie niestety caly czas musza siedziec w klatce, inaczej sie nie da :roll: Quote
polciuaa Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Kinya napisał(a):Jedną już tak ;) A drugą w sobotę :p To się cieszę.:lol: Quote
Ada-jeje Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Dogomanka przenies Pumke do juz w nowym domku. Quote
Kinya Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='missieek']i wypytac mi prosze czy sa szczeniaki, jak tak to telefon do mnie :cool1: Kinya czy masz moze jakis tymczas dla kociat z olkusza? odlapalysmy w schronie 3 kociaki, u mnie niestety caly czas musza siedziec w klatce, inaczej sie nie da :roll: Rozkaz! ;) Niestety nie mam. Co prawda trójka z tej czwórki które wzięliśmy miesiąc temu ma już bardzo konkretne widoki na domy stałe (w ogóle tutaj jest ich Allegro, zapraszam! http://allegro.pl/item695032343_pijane_kociaki_szukaja_domku_afn.html ), ale ten dt niestety będzie nieaktywny przez pewien czas, nawet jak maluchy bez problemu pójdą do tych domków. U mnie już ani jednej łapy nie wcisnę :shake: Quote
Ada-jeje Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 :loveu::loveu::loveu: Wszystko idzie w dobrym kierunku. Quote
Ada-jeje Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Kolejny Benek Te dwa psy opuscily dzisiaj schron, Benia Nadia zabrana przez Zuzilkowa i Kinya, pojechala do Warszawy na hotel, zas sunia rotka zamieszkala w Libiazu, ma przesympatyczna pania, nazywa sie od dzis Berna. Zostanie wysterylizowana w przyszlym tygodniu. :multi::multi::multi: Quote
Asia & Ginger Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 malawaszka napisał(a):w schronisku jest piekny czarny zadbany spaniel na kwarantannie - nie wiem jaka płeć bo warczał na pracownika jak chciał sprawdzić - psiak wystraszony, ale wg mnie nie agresywny - do nas wychodził do bramki, ale jak pracownik wszedł do środka to psiak schował się za budę - kurcze żeby chociaż wiedzieć skąd go przywieźli - na pewno ktoś go szuka - ładnie obcięty, zadbany jest też ruda spanielka suczka, ale coś podobno już nie do adopcji... :roll: Czy jest szansa na zdjęcia psiaka? I na więcej info o nim? Trzeba go poogłaszać, skoro jest zadbany, ładnie ostrzyżony, to pewnie się zgubił i ktoś go szuka. A ta złota spanielka wiadomo dlaczego nie do adopcji? :roll: Quote
IKA & SONIA Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Błagam, pomóżcie :-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/rottka-wyciagnieta-dzisiaj-z-ol-laduje-na-bruku-mega-pilne-dt-143254/#post12720298 Quote
Recommended Posts