Jump to content
Dogomania

OFIARY SCHRONISKA ! ! ! Żywe trupy błagają o PILNE WSPARCIE ! ! !

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj na szczęście obyło się bez problemów technicznych.

Dwa Onki

Maleństwo z problemami skórnymi, do zabrania na cito!!!

Sunia przypominająca Berneńczyka ( jak dla mnie jest podobna do Wioli niewyciągniętej z tego samego schronu)

Psiak po wypadku samochodowym

Niewielki mieszaniec

Posted

w schronisku jest piekny czarny zadbany spaniel na kwarantannie - nie wiem jaka płeć bo warczał na pracownika jak chciał sprawdzić - psiak wystraszony, ale wg mnie nie agresywny - do nas wychodził do bramki, ale jak pracownik wszedł do środka to psiak schował się za budę - kurcze żeby chociaż wiedzieć skąd go przywieźli - na pewno ktoś go szuka - ładnie obcięty, zadbany
jest też ruda spanielka suczka, ale coś podobno już nie do adopcji... :roll:

Posted

IKA & SONIA napisał(a):

Maleństwo z problemami skórnymi, do zabrania na cito!!!

Zapraszam na wątek tego łysola
http://www.dogomania.pl/forum/f1160/malutki-lysy-terierek-z-olkusza-pilna-kastracja-help-142919/#post12690784

niestety nie wiem czy jest ten ONek, ja tam dziś byłam zupełnie przypadkiem i nie przejrzałam wcześniej zdjęć tych tutaj, żeby wiedzieć na co zwrócić uwagę :shake:

ten pies jest piękny:

niemłody, ale duży, łgpodny, ma kopiowany ogon, molosowaty

Posted

do schroniska trafil podobno pies ala doberman, jak to okreslily osoby ktore go widzialy chartowaty, dlugi ogon, z bukowna
Kinya jak bedziesz w schronie mozesz sie przyjzec i ewentualnie fotke zrobic?

Posted

missieek napisał(a):
do schroniska trafil podobno pies ala doberman, jak to okreslily osoby ktore go widzialy chartowaty, dlugi ogon, z bukowna
Kinya jak bedziesz w schronie mozesz sie przyjzec i ewentualnie fotke zrobic?

Postaram się go wyszukać. Fotkę mogę zrobić tylko komórką, bo nie mam innego :oops: Ale będę z Zuzlikową, moze ona weźmie coś lepszego.

Posted

Kinya napisał(a):
Postaram się go wyszukać. Fotkę mogę zrobić tylko komórką, bo nie mam innego :oops: Ale będę z Zuzlikową, moze ona weźmie coś lepszego.

...weźnie...czy lepszy:cool3:,ale aparat!...bedę miała!

Posted

i wypytac mi prosze czy sa szczeniaki, jak tak to telefon do mnie :cool1:
Kinya czy masz moze jakis tymczas dla kociat z olkusza?
odlapalysmy w schronie 3 kociaki, u mnie niestety caly czas musza siedziec w klatce, inaczej sie nie da :roll:

Posted

[quote name='missieek']i wypytac mi prosze czy sa szczeniaki, jak tak to telefon do mnie :cool1:
Kinya czy masz moze jakis tymczas dla kociat z olkusza?
odlapalysmy w schronie 3 kociaki, u mnie niestety caly czas musza siedziec w klatce, inaczej sie nie da :roll:

Rozkaz! ;)
Niestety nie mam. Co prawda trójka z tej czwórki które wzięliśmy miesiąc temu ma już bardzo konkretne widoki na domy stałe (w ogóle tutaj jest ich Allegro, zapraszam! http://allegro.pl/item695032343_pijane_kociaki_szukaja_domku_afn.html ), ale ten dt niestety będzie nieaktywny przez pewien czas, nawet jak maluchy bez problemu pójdą do tych domków.
U mnie już ani jednej łapy nie wcisnę :shake:

Posted

Kolejny Benek

Te dwa psy opuscily dzisiaj schron, Benia Nadia zabrana przez Zuzilkowa i Kinya, pojechala do Warszawy na hotel, zas sunia rotka zamieszkala w Libiazu, ma przesympatyczna pania, nazywa sie od dzis Berna. Zostanie wysterylizowana w przyszlym tygodniu. :multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
w schronisku jest piekny czarny zadbany spaniel na kwarantannie - nie wiem jaka płeć bo warczał na pracownika jak chciał sprawdzić - psiak wystraszony, ale wg mnie nie agresywny - do nas wychodził do bramki, ale jak pracownik wszedł do środka to psiak schował się za budę - kurcze żeby chociaż wiedzieć skąd go przywieźli - na pewno ktoś go szuka - ładnie obcięty, zadbany
jest też ruda spanielka suczka, ale coś podobno już nie do adopcji... :roll:

Czy jest szansa na zdjęcia psiaka?
I na więcej info o nim?
Trzeba go poogłaszać, skoro jest zadbany, ładnie ostrzyżony, to pewnie się zgubił i ktoś go szuka.

A ta złota spanielka wiadomo dlaczego nie do adopcji? :roll: