marysia55 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Asior jestem dobita :roll::roll: weszłam dzisiaj na allegro Kratera i tylko 79 wejść na jego stronę. Czy to mozliwe aby taki cudny pies miał taką małą oglądalność i zainteresowanie ze strony ludzi??? czy na prawdę nikt nie chce naszego Kratera???? przecież to pies marzenie !!! Jak tym ludziom mozna jeszcze przemówić do serc i sumień :shake::shake: Quote
Asior Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 no widzisz... nie przewidzisz reakcji ludzi .... Quote
agamika Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Aska, a spróbuj w tytule aukcji wpisac "owczarek" "młody" niestety, często tytuły chwytające za serce sie nie sprawdzają , jeśli nie maja choć jednego słowa, "kluczowego " :/ - obserwuje to na aukcjach jakie wystawiam :shake: Quote
marysia55 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 agamika napisał(a):Aska, a spróbuj w tytule aukcji wpisac "owczarek" "młody" niestety, często tytuły chwytające za serce sie nie sprawdzają , jeśli nie maja choć jednego słowa, "kluczowego " :/ - obserwuje to na aukcjach jakie wystawiam :shake: i doklej to zdjęcie ono mówi samo za siebie " zabierz mnie stąd ..... " Quote
Asior Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 AGA.. jakie piękne zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mam napisać że młody jak on nie młody :roll: Quote
agamika Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 szceniak do 12 miesięcy pies młody do 4go roku :eviltong: , a Krater ma więcej ? Kora ma 3-4 lata i jej wpisuje młoda:diabloti: w tytule a w treści już jest wiek ;) żeby nie było w razie czego zdziwienia zresztą tak w ogóle to podałam jako przykład , miejsce w tytule jest ograniczone ,juz po wpisaniu "owczarek" gdzies w tytuł powinno być więcej wejść ... nie chodzi mi o to żeby cały tytuł zmieniać , tylko dodać tego rodzaju słówko , który zwiększy "pokazywalność" sie aukcji w wyszukiwaniach Yeti bez wyróżnienia, ma kilka razy więcej wejść jak np Syria :shake: - ludzie w natłoku psów na allegro wpisują często rasę wpierw (nie zawsze oczywiście ) szukając psa dla Siebie Quote
agamika Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Asior napisał(a):no krater ma ponoć ok 6 lat :roll: :crazyeye: nie dałabym mu więcej jak 4ry Quote
marysia55 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Asior napisał(a):no krater ma ponoć ok 6 lat :roll: [SIZE="3"]'ponoć' robi wielka różnicę :diabloti: Quote
agamika Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 marysia55 napisał(a):'ponoć' robi wielka różnicę :diabloti: no, tylko ze zapewne, ma on tak wpisane w schronisku, czyli osoba adoptująca , biorąc go tak będzie miec wpisane w książeczkę , i moga mieć pretensje (jelsi w ogłoszeniu się zmniejszy ten wiek ) ze sie ich oszukało i wciska się psa ale może nie pisać wieku konkretnie tylko "kilkuletni " ? (nie w tytule tylko tresci) :evil_lol: a ludzie po zdjeciqch niech sami sie martwią :lol: Quote
marysia55 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Krater rusz dupsko na pierwsza stronę, pokaż wszstkim jaki jesteś fajowy :loveu: Quote
Asior Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Kraterka oczywiście nikt oprócz nas nie odwiedza :( sygnaturka...podlinkowana: . Quote
Cantadorra Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Kraterku, fajny jestes. A to zdjecie chwyta za serducho. Trzymam kciuki i bede cie tu odwiedzac. Quote
marysia55 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 a z allegro nie ma żadnych nowych wieści, typu jakiś telefon ???? Quote
Asior Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 chyba chodzi o wiek... jekby on był jakiś piękny, długowłosy, to moze by miał szanse..a tak.......:shake: Quote
marysia55 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 co jest kurde z tymi ludziskami, pies samotny ani często samotni.... czego sie boją :shake: Quote
marysia55 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Asiorek chyba niedługo będzie allegro Kratera się kończyć , trzeba pomysleć nad odnowieniem. On samotny i na wątku i na allegro. Trudno mi to zrozumieć :shake: Quote
Asior Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 ehhhh, no właśnie.. krakowianki chociaz powinny odwiedzać wątek :( :shake: jak allegro się skończy to oczywiście odnowię ;) Quote
MajeczQa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 To Majeczka najważniejsza z najważniejszych też juz jest :eviltong::evil_lol: Kurce blade że ten Kratek taki nieszczęśnik. Tu go gryzą ( w zasadzie już nikt go nie gryzie,ale na spacer jest obawa żbey go zabrać), nikt go nie chce i jeszcze ani pół telefonu :shake: A takie super psisko :shake: Kraterku 3mam za ciebie bardzo mocno kciuki! Wkońcu i tobie się uda! Musi się udać. Quote
Asior Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 wklejam banerek z nowego adresu, bo tamten serwer padł :( Quote
Recommended Posts