Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asior jestem dobita :roll::roll: weszłam dzisiaj na allegro Kratera i tylko 79 wejść na jego stronę. Czy to mozliwe aby taki cudny pies miał taką małą oglądalność i zainteresowanie ze strony ludzi??? czy na prawdę nikt nie chce naszego Kratera???? przecież to pies marzenie !!! Jak tym ludziom mozna jeszcze przemówić do serc i sumień :shake::shake:

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aska, a spróbuj w tytule aukcji wpisac "owczarek" "młody"

niestety, często tytuły chwytające za serce sie nie sprawdzają , jeśli nie maja choć jednego słowa, "kluczowego " :/ - obserwuje to na aukcjach jakie wystawiam :shake:

Posted

agamika napisał(a):
Aska, a spróbuj w tytule aukcji wpisac "owczarek" "młody" niestety, często tytuły chwytające za serce sie nie sprawdzają , jeśli nie maja choć jednego słowa, "kluczowego " :/ - obserwuje to na aukcjach jakie wystawiam :shake:

i doklej to zdjęcie ono mówi samo za siebie " zabierz mnie stąd ..... "

Posted

szceniak do 12 miesięcy
pies młody do 4go roku :eviltong: , a Krater ma więcej ?
Kora ma 3-4 lata i jej wpisuje młoda:diabloti: w tytule a w treści już jest wiek ;) żeby nie było w razie czego zdziwienia

zresztą tak w ogóle to podałam jako przykład , miejsce w tytule jest ograniczone ,juz po wpisaniu "owczarek" gdzies w tytuł powinno być więcej wejść ...
nie chodzi mi o to żeby cały tytuł zmieniać , tylko dodać tego rodzaju słówko , który zwiększy "pokazywalność" sie aukcji w wyszukiwaniach

Yeti bez wyróżnienia, ma kilka razy więcej wejść jak np Syria :shake: - ludzie w natłoku psów na allegro wpisują często rasę wpierw (nie zawsze oczywiście ) szukając psa dla Siebie

Posted

marysia55 napisał(a):
'ponoć' robi wielka różnicę :diabloti:

no, tylko ze zapewne, ma on tak wpisane w schronisku, czyli osoba adoptująca , biorąc go tak będzie miec wpisane w książeczkę , i moga mieć pretensje (jelsi w ogłoszeniu się zmniejszy ten wiek ) ze sie ich oszukało i wciska się psa

ale może nie pisać wieku konkretnie tylko "kilkuletni " ? (nie w tytule tylko tresci) :evil_lol: a ludzie po zdjeciqch niech sami sie martwią :lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

To Majeczka najważniejsza z najważniejszych też juz jest :eviltong::evil_lol:
Kurce blade że ten Kratek taki nieszczęśnik.
Tu go gryzą ( w zasadzie już nikt go nie gryzie,ale na spacer jest obawa żbey go zabrać), nikt go nie chce i jeszcze ani pół telefonu :shake:
A takie super psisko :shake:
Kraterku 3mam za ciebie bardzo mocno kciuki!
Wkońcu i tobie się uda! Musi się udać.