marysia55 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Kraterek robimy wypad na pierwszą stronę :painting: kto się zakocha w tym cudnym psiaku to wygra los na loterii. Krater to kumpel na całe życie :loveu: Quote
agamika Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Krater, wczoraj (chyba) został adoptowany ze schroniska ale szczegółów nie nie znam Quote
Asior Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: boziuniu.... kontrolkę koniecznie zrobić trza :cool3: Quote
marysia55 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 nie wierzę dopóki nie dowiem się szczegółów. To byłby piekny prezent na święta. Krater w końcu szczęście usmiechnęło sie i do ciebie piesku. Jeżeli to prawda to mam nadzieje że pomogły w tym robione ci allegra i nasza walka o ciebie dała jakies rezultaty. Prosze powiedzcie mi , że to prawda i że mam rację.:loveu::loveu::loveu: Quote
Asior Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Krater poszedł na zewnątrz... :( ale ponoć nie do kojca tylko będzie biegał luzem..... a w ziemie będzie spał gdzieś w kotłowni.. :roll: Nie jest to wymarzony dla mnie domek :( no ale cóż...:roll: Quote
marysia55 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Asior napisał(a):Krater poszedł na zewnątrz... :( ale ponoć nie do kojca tylko będzie biegał luzem..... a w ziemie będzie spał gdzieś w kotłowni.. :roll: Nie jest to wymarzony dla mnie domek :( no ale cóż...:roll: hmmmmm dla też nie :shake: czyli szczęście tylko połowiczne , domek w zasięgu wzroku , ale do dyspozycji kotłownia. Mam nadzieję , że chociaż ludzie 'ludzcy' i mu to jakoś w kontakcie ze sobą to wynagrodzą. Quote
marysia55 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 zaglądam tak trochę w nadziei że dowiemy się czegoś nowego o Kraterze :cool3: i chociaz Krater w swoim domu to mnie jest jakos tak dziwnie bez wiadomości że mu jest tam dobrze :cool1: Quote
marysia55 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 marysia55 napisał(a):zaglądam tak trochę w nadziei że dowiemy się czegoś nowego o Kraterze :cool3: i chociaz Krater w swoim domu to mnie jest jakos tak dziwnie bez wiadomości że mu jest tam dobrze :cool1: sama siebie cytuje , ale jakos dalej mi ciężko :cool3: Quote
Asior Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 nie uwierzycie... mam wieści o Kraterku.. Alicja mi doniosła, ze spotkała dziś w schronie rodzinke Kratera :) Przyszli na kontrolę :) Chłopak ponoć trafił wspaniale, przytył i był bardzo radosny.. zapatrzony w Państwa jak w obrazek :) Quote
marysia55 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Asiorek , za takie wiadomości mogę cie całować do końca świata i jeden dzień dłużej :buzi::buzi::buzi:( oczywiście nie tak jak Kacperski sobie na to pozwala :diabloti:) zawsze jak jest adopcja przez schron mam jakies takie mieszane uczucia i ciągle myślę o psie, to chyba jakieś zboczenie :cool3:. teraz będę spokojna o los naszego Kraterka :p:p:p Quote
Recommended Posts