Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wierzę dopóki nie dowiem się szczegółów. To byłby piekny prezent na święta. Krater w końcu szczęście usmiechnęło sie i do ciebie piesku. Jeżeli to prawda to mam nadzieje że pomogły w tym robione ci allegra i nasza walka o ciebie dała jakies rezultaty. Prosze powiedzcie mi , że to prawda i że mam rację.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Krater poszedł na zewnątrz... :(
ale ponoć nie do kojca tylko będzie biegał luzem..... a w ziemie będzie spał gdzieś w kotłowni.. :roll:
Nie jest to wymarzony dla mnie domek :(
no ale cóż...:roll:

Posted

Asior napisał(a):
Krater poszedł na zewnątrz... :(
ale ponoć nie do kojca tylko będzie biegał luzem..... a w ziemie będzie spał gdzieś w kotłowni.. :roll:
Nie jest to wymarzony dla mnie domek :(
no ale cóż...:roll:

hmmmmm dla też nie :shake: czyli szczęście tylko połowiczne , domek w zasięgu wzroku , ale do dyspozycji kotłownia. Mam nadzieję , że chociaż ludzie 'ludzcy' i mu to jakoś w kontakcie ze sobą to wynagrodzą.

Posted

zaglądam tak trochę w nadziei że dowiemy się czegoś nowego o Kraterze :cool3: i chociaz Krater w swoim domu to mnie jest jakos tak dziwnie bez wiadomości że mu jest tam dobrze :cool1:

Posted

marysia55 napisał(a):
zaglądam tak trochę w nadziei że dowiemy się czegoś nowego o Kraterze :cool3: i chociaz Krater w swoim domu to mnie jest jakos tak dziwnie bez wiadomości że mu jest tam dobrze :cool1:

sama siebie cytuje , ale jakos dalej mi ciężko :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

nie uwierzycie... mam wieści o Kraterku.. Alicja mi doniosła, ze spotkała dziś w schronie rodzinke Kratera :)
Przyszli na kontrolę :)
Chłopak ponoć trafił wspaniale, przytył i był bardzo radosny.. zapatrzony w Państwa jak w obrazek :)

Posted

Asiorek , za takie wiadomości mogę cie całować do końca świata i jeden dzień dłużej :buzi::buzi::buzi:( oczywiście nie tak jak Kacperski sobie na to pozwala :diabloti:) zawsze jak jest adopcja przez schron mam jakies takie mieszane uczucia i ciągle myślę o psie, to chyba jakieś zboczenie :cool3:. teraz będę spokojna o los naszego Kraterka :p:p:p