Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']We wtorek go wziął.. chciałam sama odczekać tydzień niech rzeczywiście się zaklimatyzuje jakoś.
Da się oczywiście wcześniej zadzwonić..
Jutro ustale ze schroniskiem, że chce zrobić taką wizyte i potem ustale z panem.

Ja też się martwię, dlatego proszę was o pomoc.[/QUOTE]

Może masz rację,żeby ten tydzień do wtorku pozwolić psu się odnaleźć w nowym miejscu...-sama nie wiem.Tak czy owak pies na pewno będzie doglądany.

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak niech pan sie oswoi i on. A we wtorek i tak zadzwonię.. Więc dam znać. Trzeba chyba mieć w tym wszystkim jeszcze trochę cierpliowści i tak nie wchodzić panu na łeb.. bo jeżeli jest wszystko ok to sobie pomyśli że zrobiłyśmy z niego najgorsze zło. Każda z nas ma obawy...

Posted

odpowiadam na pw.
widze ze kasia juz jest w temacie,oczywiscie sprawdzimy co u Bandziora.
Zjezdzaja sie do nas psiaczki ostatnionio,właśnie wrociłam z wizyty przedadopcyjnej ze Sławna bo tam tez ma zamieszkać kolejny psiaczek.

Posted

Dobrze, że cioteczki mimo trudów z pw dotarły do Bandziorka.
Też myślę, że gdyby znać wcześniej adres gdzie zamieszkuje psiak, to można by było luknąć przez płot co u Bandziorka słychać.
Ale też mi się wydaje, że jak pan jechał taki kawał świata, to piesek mu zapadł w serce, oby się dogadali i psiak szybko zaaklimatyzował.

Posted

Nie wiem już sama co myśleć. Sprawdzić sprawdzimy... Ale może jednak nie warto się aż tak przejmować?

Wczoraj do schroniska pan dzwonił i mówił, że Bandzi jeszcze na niego burczy, ale przekonuje go jedzonkiem. Bandzi obszedł sobie posesje, a teraz siedzi w kojczyku i zapoznaje się z Panem.

Hm, skoro pan sam dzwoni i melduje. Może dajmy im więcej czasu na zapoznanie się..

Posted

Że burczy na pana to nic dziwnego, przecież zawsze to robił do obcych.
Ale wygląda na to ,że pan się nie boi i nie zraża.
Oby Bandziorek szybko zrozumiał ,że to jego dom i przestał burczeć.
Ciekawa jestem jakie metody stosuje pan do obłaskawienia Bandziorka?

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Nie wiem już sama co myśleć. Sprawdzić sprawdzimy... Ale może jednak nie warto się aż tak przejmować?

Wczoraj do schroniska pan dzwonił i mówił, że Bandzi jeszcze na niego burczy, ale przekonuje go jedzonkiem. Bandzi obszedł sobie posesje, a teraz siedzi w kojczyku i zapoznaje się z Panem.

Hm, skoro pan sam dzwoni i melduje. Może dajmy im więcej czasu na zapoznanie się..

No to chyba nie jest źle. Bungy, kochanie ty moje, tak bym chciała, żeby ten dom okazał się TYM domem.

Posted

Kasia77 napisał(a):
Zaglądam Bandziorku,
jak już powiesz gdzie mieszkasz,będziemy Cię pilnować...

Kasiu wysłałam już dance dane, wam dwóm je powierzam i nikomu innemu same wiecie jak to jest z tymi danymi.
Okazało się, że to 40 km od Słupska, czego nie wiedziałam, bo Pan mówił, że jest z Słupska. Myślałam o tym dużo i z takim psem jak Bandzior naprawdę poczekała bym z wizytą. Nie lepiej i zobaczyć jak Bandzior wpatrzony jest w Pana, a nie na niego burczy??????

Posted

Danka1234 w tygodniu zapracowana,wraca z pracy wieczorem,czasu brak i ciemno - a po ciemku guzik poobserwować można i obejrzeć co i jak.
Ja nie jeżdżę (taki ze mnie kierowca),zapytam Danusi,kiedy można byłoby do Bandziora jechać.
Obiecuję,że Bandzior będzie sprawdzony i w przyszłości "na oku".

A czy Pan,jest na wizytę przygotowany- poinformowany?

• 2 weeks later...
Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Jeszcze nie jest przygotowany bo musimy wiedzieć kiedy wy możecie...

Karolciu,tak jak pisałyśmy przed swiętami-w każdej chwili pojade do Bandziora,byle Pan był uprzedzony o wizycie a my zrobimy co swoje...;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przepraszam, przepraszam już piszę!.

Dzwoniłam do Pana. Jak najbardziej zaprasza na wiztye po adopcyjna, ma do mnie dzownić kiedy... Więc teraz to ja będę czekała aż on się odezwie, choć powiedział, że w każdej chwili.

A Bandzior bardzo dobrze, czasem sobie jeszcze na Pana poburkuje ale są na dobrej drodze ;) Jak powiedziałam Panu kwestia czasu.
Kasiu mi też zależy na psiaku więc jak tylko się Pan odezwie to was wysyłam ;)

• 4 weeks later...