terra Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Dziękuję agata51 :) Macie może jakieś pomysły, propozycje, sugestie? Quote
terra Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Piękny pies, a tak długo już czeka na dom. Quote
Karolcia_ko5 Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Bandzi jak zwykle się przypomina... ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Nigdy nie jest tak, że jesteś bezradny... Ja czekam na twoją pomoc! Quote
clint_cu Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Bandziorek ma też drugie imię:) Są tacy, którzy nazywają Go Puszkiem:) Quote
terra Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Puszek, ślicznie :) Z jakiegoś powodu jest tak nazywany. Może jakieś nowe zdjęcia w puszystej szacie? Quote
clint_cu Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Puszek, ponieważ barwa jego sierści oraz rodzaj włosa do złudzenia przypomina puch:) Ale, żeby to dostrzec trzeba być w nim zakochanym :) Quote
clint_cu Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Puszek, ponieważ barwa jego sierści oraz rodzaj włosa do złudzenia przypomina puch:) Ale, żeby to dostrzec trzeba być w nim zakochanym :) Quote
Karolcia_ko5 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Zrobiłam przez przypadek mu ale.gratke, a widzę, że ma.. Ale prosiła bym o tamtej usunięcie, albo zmiane danych, ponieważ podałam tylko swoje. Nie chce żeby został wydany bez sprawdzenia. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Bandziora dziś zabrał Pan ze Słupska!.... Nic nie wiedziałam o tym. Już pojechał. Dziewczyny ze Słupska, ja będę koniecznie chciała to sprawdzić. Powinna być wizyta przed adopcyjna, ale nikt nic nie mówił, że jedzie, nie wiem jaka była sytuacja.. Nie ważne, pies jest w drodze i chce to sprawdzić. Sama zadzwonię do pana jak będzie się trzeba umówić na wizyte po adopcyjną. Odczekamy kilka dni. Mogę na was liczyć? Quote
Karolcia_ko5 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 danka, kasia napiszcie jak wy czasowo, czy możecie mi pomóc? Quote
terra Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 O rany! Czy to ten sam pan co już była o nim mowa wcześniej? Ta ale gratka to moja? W tej sytuacji to zdejmę Bandziorka ze wszystkich ogłoszeń, które zrobiłam. Z jednej strony super, że święta spędzi we własnym domku, z drugiej ta niewiadoma przytłacza. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Tak to ten sam pan. Chciał właśnie takiego psa jak Bandzior, zły do obcych. ;/ Chce to sprawdzić. Czekam do wtorku, dzownię do pana się dowiedzieć co i jak i zapytać czy ktoś może wpaść. Wtedy następny weekend by dziewczyny mogły go nawiedzić. Zaraz napiszę do nich PW. Quote
agata51 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dopiero teraz cię znalazłam, Bungy. Przez tą rewolucję na dogo nawet się z tobą nie pożegnałam. Boże, jestem tak zaskoczona, że nie wiem, czy się cieszyć. No nic, nie pozostaje nic innego jak kciuki trzymać Quote
Karolcia_ko5 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Nie mogę napisać PW do kasi i danki... Nie wiem co się dzieje z tym dogo. Może wam się uda. Niech wejdą chociaż na wątek. Quote
terra Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Jaki jest dokładny nick Kasi i Danki? Zapomniałam:oops: Quote
terra Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dziękuje Karolciu :) Wysłałam cioteczkom wiadomości z prośbą o wejście na wątek Bandziora. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Dzięki. Nie wiem czemu nie mogę wysyłać PW. eh... Quote
Kasia77 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='terra']Dziękuje Karolciu :) Wysłałam cioteczkom wiadomości z prośbą o wejście na wątek Bandziora.[/QUOTE] Wiadomości nie dostałam,ale jestem- mam Bandziora w substrykcjach od czasu jak wizyta była potrzebna kiedyś i miałyśmy z Danusią na nią jechać. A to ten sam człowiek go zabrał co miał to zrobić właśnie wtedy?,znacie adres? Quote
Karolcia_ko5 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Tak tak to ten sam pan... Jeszcze nie mam adresu. Mam telefon będę dzwoniła we wtorek. Pytanie czy się deklarujecie na wizyte po adopcyjną. Muszę i tak poinformować i schronisko i pana.. Quote
Kasia77 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Karolcia_ko5']Tak tak to ten sam pan... Jeszcze nie mam adresu. Mam telefon będę dzwoniła we wtorek. Pytanie czy się deklarujecie na wizyte po adopcyjną. Muszę i tak poinformować i schronisko i pana..[/QUOTE] Zdobądź Karolcia za wszelką cenę adres.Jeśli facet będzie kombinował,mam sposób żeby sprawdzić co się dzieje z Bandziorem. No,ale może będzie dobrze...Póki co można się karmić nadzieją,że jeśli tak się na niego uparł,jechał taki kawał do schroniska i w końcu adoptował,to jednak pies zapadł mu w serce.. Quote
Kasia77 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Do wtorku daleko-nie da się wcześniej zadzwonić ? - to ta moja niecierpliwość,będe sie teraz martwić...,na szczęście mamy go gdzieś blisko, i byle tylko mieć adres,bo ,że pies ma dobrze,to uwierze jak zobacze Quote
Karolcia_ko5 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 We wtorek go wziął.. chciałam sama odczekać tydzień niech rzeczywiście się zaklimatyzuje jakoś. Da się oczywiście wcześniej zadzwonić.. Jutro ustale ze schroniskiem, że chce zrobić taką wizyte i potem ustale z panem. Ja też się martwię, dlatego proszę was o pomoc. Quote
Recommended Posts