Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Zrobiłam przez przypadek mu ale.gratke, a widzę, że ma..
Ale prosiła bym o tamtej usunięcie, albo zmiane danych, ponieważ podałam tylko swoje. Nie chce żeby został wydany bez sprawdzenia.

Posted

Bandziora dziś zabrał Pan ze Słupska!.... Nic nie wiedziałam o tym. Już pojechał.
Dziewczyny ze Słupska, ja będę koniecznie chciała to sprawdzić. Powinna być wizyta przed adopcyjna, ale nikt nic nie mówił, że jedzie, nie wiem jaka była sytuacja.. Nie ważne, pies jest w drodze i chce to sprawdzić.
Sama zadzwonię do pana jak będzie się trzeba umówić na wizyte po adopcyjną. Odczekamy kilka dni.

Mogę na was liczyć?

Posted

O rany! Czy to ten sam pan co już była o nim mowa wcześniej?
Ta ale gratka to moja?
W tej sytuacji to zdejmę Bandziorka ze wszystkich ogłoszeń, które zrobiłam.
Z jednej strony super, że święta spędzi we własnym domku, z drugiej ta niewiadoma przytłacza.

Posted

Tak to ten sam pan.
Chciał właśnie takiego psa jak Bandzior, zły do obcych. ;/
Chce to sprawdzić.
Czekam do wtorku, dzownię do pana się dowiedzieć co i jak i zapytać czy ktoś może wpaść. Wtedy następny weekend by dziewczyny mogły go nawiedzić. Zaraz napiszę do nich PW.

Posted

Dopiero teraz cię znalazłam, Bungy. Przez tą rewolucję na dogo nawet się z tobą nie pożegnałam. Boże, jestem tak zaskoczona, że nie wiem, czy się cieszyć. No nic, nie pozostaje nic innego jak kciuki trzymać

Posted

[quote name='terra']Dziękuje Karolciu :)
Wysłałam cioteczkom wiadomości z prośbą o wejście na wątek Bandziora.[/QUOTE]

Wiadomości nie dostałam,ale jestem- mam Bandziora w substrykcjach od czasu jak wizyta była potrzebna kiedyś i miałyśmy z Danusią na nią jechać. A to ten sam człowiek go zabrał co miał to zrobić właśnie wtedy?,znacie adres?

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Tak tak to ten sam pan...
Jeszcze nie mam adresu. Mam telefon będę dzwoniła we wtorek.
Pytanie czy się deklarujecie na wizyte po adopcyjną. Muszę i tak poinformować i schronisko i pana..[/QUOTE]

Zdobądź Karolcia za wszelką cenę adres.Jeśli facet będzie kombinował,mam sposób żeby sprawdzić co się dzieje z Bandziorem.
No,ale może będzie dobrze...Póki co można się karmić nadzieją,że jeśli tak się na niego uparł,jechał taki kawał do schroniska i w końcu adoptował,to jednak pies zapadł mu w serce..

Posted

Do wtorku daleko-nie da się wcześniej zadzwonić ? - to ta moja niecierpliwość,będe sie teraz martwić...,na szczęście mamy go gdzieś blisko, i byle tylko mieć adres,bo ,że pies ma dobrze,to uwierze jak zobacze

Posted

We wtorek go wziął.. chciałam sama odczekać tydzień niech rzeczywiście się zaklimatyzuje jakoś.
Da się oczywiście wcześniej zadzwonić..
Jutro ustale ze schroniskiem, że chce zrobić taką wizyte i potem ustale z panem.

Ja też się martwię, dlatego proszę was o pomoc.