Karolcia_ko5 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Bandzior (tak został nazwany przez swojego właściciela) został odebrany w bardzo złym stanie. Był skrajnie wychudzony, ze zmianami skórnymi. Ma 8 lat i prawdopodobnie całe swoje życie przesiedział przykuty łańcuchem do nędznej budy, bez kontaktu z człowiekiem co sprawiło,ze jest psem bardzo nieufnym, agresywnym przy pierwszym spotkaniu. Niewielu osobom pozwala na wejście do swojego pomieszczenia jednak... jeśli zaufa potrafi być słodkim łobuziakiem. Na pewno można nawiązać z nim kontakt i przekonać go do siebie wymaga to jednak trochę czasu i chęci. Bandzior ma drobne problemy zdrowotne ale wyglada i czuje sie po tych kilku tygodniach w schronisku o wiele lepiej. Sierść mu poodrastała, przybrał na wadze, jest zupełnie innym psem. Musi pozostać jeszcze w schronisku ponieważ wobec własciciela skierowaliśmy sprawę do sądu. Dla porównania: Bandzior w dniu odebrania właścicielowi, 2 miesiące temu. Bandzior dziś... Bandzior... Czy aby na pewno zasłużył sobie na takie imię? Fakt, jest nieufny wobec ludzi i jego pierwszą reakcją przy spotkaniu z nowo poznanym człowiekiem jest na wszelki wypadek warczenie. A jak zachowywałby sie każdy z nas gdyby przywiazano nas do łańcucha na 8 lat !!! Nie dawano za często wody w upały, karmiono co kilka dni, nie leczono... Czy kochalibysmy ludzi??? Chyba nie... A jednak z Bandziorem można nawiazać kontakt, można zostać jego kumplem (co widać na filmie). Bandziorowi bardzo przydałby się choćby dom tymaczasowy, bo czy on tak naprawdę zaznał kiedyś prawdziwej miłości ze stony człowieka, czy wie jak smakuje wylegiwanie się na kanapie.. :-(:-( Pomóżcie! A, że słowa to nie wszystko......... : YouTube - Bandzior z Konińskiego Schroniska YouTube - Bandzior z Konińskiego Schroniska Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ojej nikt tu nie zagląda !! Bandzior jest naprawdę cudowny :iloveyou: Brak słow... sliczności i ten nosek ... :loveu: Quote
iwonamaj Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Śliczny psiak z ciebie...Jeszcze będziesz szczęśliwy... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Zakochałam się w jego nosku !!:loveu: Hop z wieczora!! Quote
BasiaD Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Hej Białasku, już pora żebyś trafił na swojego dwunożnego! Hopaj do góry po domek! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Czemu nikt do pięknego Bandziorka nie zagląda?? Quote
Karolcia_ko5 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Ja miewam. Psiak nadal w schronie czeka na nowy domek. Jest nie ufnym psiakiem, ale można go do siebie przekonać.. coraz więcej osób w schronisku złapało i łapie z nim kontakt.. więc jest wielka szansa, że będzie wspaniałym psiakiem tylko trzeba dać mu szansę na domek!.. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Czy ktoś w ogóle zajmuje się tym wątkiem? Psiak ma dom? tymczas? Co u niego? jak się miewa? hallo ?! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Kurde posty skaczą;/ Ogólnie dziwnie, bo piszecie, ze szukamy domku, to dlaczego on jest w dziale Już w nowym domu :roll: Quote
martka1982 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Musiała zajść jakaś pomyłka i mam nadzieję,że admin poprawi ten błąd, bo Bandzior jest nadal w schronisku i nadal szukamy mu domu. Wielu osobom,które przyjezdzały po psa do nas, Bandzior sie bardzo podobał, ale albo brali innego, albo mówili,że przyjadą po niego wiekszym autem i juz sie nie pokazywali albo jeszcze cos innego, a biedak nadal siedzi i czeka. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 martka1982 napisał(a):Musiała zajść jakaś pomyłka i mam nadzieję,że admin poprawi ten błąd, bo Bandzior jest nadal w schronisku i nadal szukamy mu domu. Wielu osobom,które przyjezdzały po psa do nas, Bandzior sie bardzo podobał, ale albo brali innego, albo mówili,że przyjadą po niego wiekszym autem i juz sie nie pokazywali albo jeszcze cos innego, a biedak nadal siedzi i czeka. Bez komentarza. Zaraz napisze, do któregoś z moderatorów o przeniesienie. Bandzior ma jakieś ogłoszenia?? Quote
martka1982 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Niestety nie ma. Mamy tyle zwierząt do ogłaszania, że skupiamy się głównie na dogomanii a na inne ogłoszenia brakuje nam już czasu, dlatego będziemy wdzięczni wszystkim,którzy nam w tym pomogą Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Dajcie do tytułu, że potrzeba ludzi do ogłoszeń. Może dziewczyny od nas zrobią allegro... Zaraz popytam Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 On jest baaaardzo podobny do Agi, Marlenki:crazyeye: Zaznaczam, jak znajdę chwilkę to zrobię mu ogłoszonka ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Dzięki Pola :loveu: Ja to się gubię w ogłoszeniach jak mam je robić:oops: Poprosiłam jeszcze Marlenę, moze zrobi Allegro Quote
Paulina_mickey Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dzięki Pola :loveu: Ja to się gubię w ogłoszeniach jak mam je robić:oops: Poprosiłam jeszcze Marlenę, moze zrobi Allegro Na kogo mam kontakt podawać?? Quote
Guest Roy-11 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Schronisko w Koninie /63/ 243-80-38 [email protected] Quote
Paulina_mickey Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ogłoszenia dla Bandziorka Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Zaniedbany, prawie zag�odzony, Bandzior. Zaniedbany, prawie zagłodzony, Bandzior. Psy Szczeniaki Kundelki Rzeszów Podkarpackie - Petsy Zaniedbany, prawie zagłodzony, Bandzior. : Paulina_mickey : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Zaniedbany, prawie zag�odzony, Bandzior., Inne Miasta, Spo�eczno��, zwierzaki, Wielkopolska Quote
Mike i Morgan Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Czytałem jego historię i jest naprawdę smutna:shake: Ale wierze że dzięki ogłoszeniom znajdzie wkrótce nowy kochający domek :loveu: Quote
Mike i Morgan Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No co tam słychać u Bandziorka :loveu: Quote
martka1982 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Bandziorek ma się dobrze. Uwielbia smakołyki i muszę przyznać,że jest trochę tymi smakołykami rozpieszczany w schronisku, ale należy mu się,za to wszystko co wycierpiał. Podoba się ludziom szukającym psa no ale nie ma szczęścia chłopak Quote
Recommended Posts