bianka0 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='danka1234']aktualizacja jamniczej skarpety.;)[/quote] Bardzo ładnie i przejrzyście prowadzony wątek Danusiu.Nikt nie ma wątpliwości co do wpłat i wydatków. Oby wszystkie wątki rozliczeniowe były prowadzone w ten sposób. Quote
Isadora7 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='bianka0']Bardzo ładnie i przejrzyście prowadzony wątek Danusiu.Nikt nie ma wątpliwości co do wpłat i wydatków. Oby wszystkie wątki rozliczeniowe były prowadzone w ten sposób.[/quote] Otóż to - dokładnie. Dodam też oby każdy miał takie podejście jak Danusia. Nie robił sie obrażony na świat zabierając swoje szmatki i mykając na swoje podwórko, gdy ktoś zapyta o coś w kwestii rozliczeń.No z tym, że u Danusi nie ma ŻADNYCH niejasności. [B]Mistrzostwo Danusiu[/B]. Quote
danka1234 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Przyszły kolejne wpłaty za co wszystkim ogromnie dziękujemy.:loveu::loveu::loveu: Jamnicza skarpeta w dniu dzisiejszym została zaktualizowana. Wszelkie reklamacje mile widziane.:lol: nie bójcie sie.:eviltong::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja od dawna podglądam Wasz wątek i jamniczą skarpetę i chyba pozwolę sobie zgapić i założyć taki dla sznaucerów - mogę? :oops: :Rose: niedawno założyłam konto specjalnie do tego celu żeby nie mieć pomieszanych pieniędzy prywatnych ze sznaucerowymi i żeby w razie niejasności móc pokazać wyciągi w całości, teraz jeszcze potrzebne mi coś takiego do rozliczeń i przejrzystości - wielkie :klacz: za wątek Quote
Isadora7 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='malawaszka']Ja od dawna podglądam Wasz wątek i jamniczą skarpetę i chyba pozwolę sobie zgapić i założyć taki dla sznaucerów - mogę? :oops: :Rose: niedawno założyłam konto specjalnie do tego celu żeby nie mieć pomieszanych pieniędzy prywatnych ze sznaucerowymi i żeby w razie niejasności móc pokazać wyciągi w całości, teraz jeszcze potrzebne mi coś takiego do rozliczeń i przejrzystości - wielkie :klacz: za wątek[/quote] Alez oczywiście zakładaj, my tez podglądałyśmy "daj piątaka". Nieraz potrzebne te pieniążki na już. Quote
Anemon Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 cos mi sie stalo z banerkiem skarpetki - wiadomo komus, co?! :mad: Quote
Anemon Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 no, jedno naprawilam, ide naprawiac drugie...:loveu: Quote
Isadora7 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Anemon']cos mi sie stalo z banerkiem skarpetki - wiadomo komus, co?! :mad:[/quote] banerek wywaliło z fotosika, nie wiem dlaczego napisałam, tym bardziej że mam płatny fotosik. Quote
hovomaniaczka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ciocteczki przeslijcie na PW dane to wysle troszeczke pieniazkow na jamnicza skarpete ;) Quote
danka1234 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='hovomaniaczka']Ciocteczki przeslijcie na PW dane to wysle troszeczke pieniazkow na jamnicza skarpete ;)[/quote] Dane poszły,w imieniu jamnisiów bardzo dziekujemy za wsparcie.:loveu: Quote
hovomaniaczka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Cioteczki przepraszam za opoznienia ale dopiero wczoraj wyslalam pieniazki (przelewem pocztowym):oops: Quote
danka1234 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='hovomaniaczka']Cioteczki przepraszam za opoznienia ale dopiero wczoraj wyslalam pieniazki (przelewem pocztowym):oops:[/quote] Ależ nie ma problemu,pieniazki zawsze sie przydadzą nie muszą być na juz. Bardzo dziekujemy za wsparcie.:loveu: Quote
pajda67 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Danusiu, wysłałam parę grosików dla jamnisiów na Twoje konto. Mam nadzieję, że go nie zmieniłaś:roll: Pozdrawiamy wszystkie cioteczki razem z Neosiem.:lol: Quote
danka1234 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='pajda67']Danusiu, wysłałam parę grosików dla jamnisiów [/quote] W imieniu jamnisiów serdecznie dziekujemy za wsparcie.:lol: Quote
danka1234 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [SIZE=3][B]Z uwagi na to ze jest sporo zarezerwowanych pieniedzy na jamniczej skarpecie na nagle potrzeby jamnisiów a konto które dotychczas podawałam bedzie nieaktualne,[/B][/SIZE] [SIZE=3][B]prosze o wstrzymanie sie z kolejnymi wpłatami.[/B][/SIZE] Quote
ocelot Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Potrzebuję pilnie pomocy dla 8-10 letniej jamniczki. W schronisku jest ok. pół roku. Nie ma za bardzo szans na adopcje, a na przeżycie jesienią i zimą w ogóle. Mam tylko zdjęcia robione komórką. Jest jeszcze jamnikopodobny chłopiec. Quote
leni356 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='ocelot']Potrzebuję pilnie pomocy dla 8-10 letniej jamniczki. W schronisku jest ok. pół roku. Nie ma za bardzo szans na adopcje, a na przeżycie jesienią i zimą w ogóle. Mam tylko zdjęcia robione komórką. Jest jeszcze jamnikopodobny chłopiec.[/quote] Wrzuć też na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f11/jamniki-jamnikowate-do-adopcji-78792/index82.html[/url] Quote
ocelot Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='leni356']Wrzuć też na wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f11/jamniki-jamnikowate-do-adopcji-78792/index82.html[/URL][/quote] Dziękuję już wrzucam Quote
yunona Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Bardzo proszę o podanie nowego konta, całe szczęście, że najpierw wlazłam na ten wątek zanim puściłam kasę.:lol: Quote
Wisełka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [B]Zapraszamy na Gućkowy Bazarek który również zasili jamniczą skarpetę :lol:[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-esprit-reebok-tatuum-zara-kolczyki-na-gucia-skarpetke-do-20-07-godz-20-a-141697/#post12592642[/URL] Quote
danka1234 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 [quote name='yunona']Bardzo proszę o podanie nowego konta, całe szczęście, że najpierw wlazłam na ten wątek zanim puściłam kasę.:lol:[/quote] Konta nowego jeszcze nie ma.Co do poprzedneigo to napisałam ze bedzie nieaktualne ale zadna wpłata jesli ktos zrobił nie zaginie ponieważ jest ono moim prywatnym którego juz nie moge użyczac na rzecz skarpety Jak pisałam wyzej mamy sporo zarezerwowanych pieniedzy na potrzeby jamnisiów wiec na razie mozemy wstrzymać wpłaty. Jeśli bedzie nowe konto to oczywiście poinformuje i podam . Quote
Anemon Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='danka1234']Jak pisałam wyzej mamy sporo zarezerwowanych pieniedzy na potrzeby jamnisiów wiec na razie mozemy wstrzymać wpłaty. Jeśli bedzie nowe konto to oczywiście poinformuje i podam .[/quote] Ja nie wiem, czy robienie przerwy jest dobre?... Potem bedziemy od nowa zbierac chetnych? A jak sie trafi jakas katastrofa (tfu!!!)? Taka jak "plantacja jamnikow"? (jeszcze raz: TFU!) Wiem po sobie - z kasa zawsze krucho, ale jak juz raz sie zobowiaze i stale zlecenie leci, to leci. :oops: Quote
Isadora7 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Anemon']Ja nie wiem, czy robienie przerwy jest dobre?... Potem bedziemy od nowa zbierac chetnych? A jak sie trafi jakas katastrofa (tfu!!!)? Taka jak "plantacja jamnikow"? (jeszcze raz: TFU!) Wiem po sobie - z kasa zawsze krucho, ale jak juz raz sie zobowiaze i stale zlecenie leci, to leci. :oops:[/quote] Ja też uważam że przerwa nie jest dobra. Dokładnie tak jak nie ma potrzeby to nie ma a jak się sypnie to nie wiadomo za co się zabrać. Quote
Recommended Posts