danka1234 Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='aka_nina']co tu taka cisza?[/QUOTE] nie bardzo rozumiem o co chodzi z ta ciszą,jeśli chodzi o 20zł o których napisałas ze dajesz na skarpete to oczywiście jak przyjda beda rozpisane na 1 stronie w rozliczeniu. To jest watek rozliczeniowy Jamniczej Skarpety wiec wpisy sa raczej informacyjne odnosnie stanu konta by kazdy wpłacajacy sprawdził czy jego pieniadze zostały naliczone i na co sa wydawane. Quote
aka_nina Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 nie nie, nie o to mi chodziło :shake: żal :roll: tylko po prostu jakoś mało osób zagląda. no nic, nieważne. Quote
aka_nina Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 raczej chodziło mi o to,że nikt nie komentuje nowych, pięknych banerków czy coś w tym stylu. w to czy będę w rozpisce na początku czy nie mam w dupie. wcale mi na tym nie zależy, mam zaufanie do ludzi na dogo i nie muszę wiedzieć na co dokładnie idą pieniądze. pozdro :/ Quote
Isadora7 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 aka_nina napisał(a):raczej chodziło mi o to,że nikt nie komentuje nowych, pięknych banerków czy coś w tym stylu. w to czy będę w rozpisce na początku czy nie mam w dupie. wcale mi na tym nie zależy, mam zaufanie do ludzi na dogo i nie muszę wiedzieć na co dokładnie idą pieniądze. pozdro :/ No tak zaufanie ważna rzecz bo inaczej nasza pomoc byłaby niemożliwa. Co do banerków... kilka osób już pobrało :):):) i ja osobiście to też biorę za pochwałe. Kolejna sprawa że istotnie warto czasem wejśc i coś napisać, aby wątek nie spadał. Quote
danka1234 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Jeśli jest potrzeba pochwalenia banerków to oczywioscie powtórze sie kolejny raz i napisze ze sa jak zawsze śliczne. Przyszła wpłata 20zł bez nicku z dogo,myśle ze bedzie od Ciebie aka -nina ale chciałabym potwierdzic by móc rozpisac na 1 stronie,pomimo tego ze masz to jak piszesz w ... w rozliczeniu porządek musi być.;) Napisz mi zatem prosze moze na pw na jakie nazwisko była od Ciebie wplata. Quote
__Lara Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Cioteczki, zapraszam Was na wątek jamniora, który ma ds w Zgorzelcu, a musi odbyć transport z Katowic, koszt:400zł, przewóz SzczepoNa. Brakuje nam na transport :( może macie jakiś pomysł? http://www.dogomania.pl/threads/175846-Jamnik-ma-dt-i-ds-potrzebne-fundusze-na-TRANSPORT-pomocy?p=13713597#post13713597 Quote
Kinia1984 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ciotki zajrzyjcie do tego jamniczka... http://www.dogomania.pl/threads/175906-ZziAE-bniAE-ty-jamnik-mieszka-na-klatce-schodowej-Potrzebne-deklaracje-i-DT Quote
danka1234 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Dziekujemy za informacje o potrzebujących jamnisach i prosze wklejajcie je na ten watek; http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-caA-ej-Polski Quote
danka1234 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Aktualizacja Jamniczej Skarpety na dzień dzisiejszy. Isadora te nowe banerki wklejone tutaj do wątku Jamników,przeniosłam na tamten watek i wkleiłam na 1 strone. Quote
wszpasia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 witam, podsyłam wątek jamnikowatego piesa, któremu przed samymi świętami zmarł pan i jego córka mając 2 swoje psy szuka domu dla Kubusia: http://www.dogomania.pl/threads/177068-Pomoc-dla-Kubusia może pomoc w ogłoszeniach? w znalezieniu domku.. Quote
danka1234 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 tutaj jest wątek gdzie wklejamy jamniki i jamnikowate w potrzebie. http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-caA-ej-Polski Quote
danka1234 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 wszpasia napisał(a):przepraszam - już się przenoszę nie ma potrzeby przepraszac ,nic sie nie stało ze tu wkleiłaś ale tam wszyscy go prędzej zobaczą,tutaj jest tylko wątek rozliczeniowy jamniczej skarpety to mało ludzi wchodzi. Quote
E-S Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Danka, podaj mi nr konta jamniczej skarpety. A - i dane do przelewu bo bez nie idzie /imię, nazwisko, adres/ i co mam wpisać w tytule. Ewa S. Quote
danka1234 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 E-S napisał(a):Danka, podaj mi nr konta jamniczej skarpety. A - i dane do przelewu bo bez nie idzie /imię, nazwisko, adres/ i co mam wpisać w tytule. Ewa S. konto wysłane na pw,w tytule prosze wpisać -na jamnicza skarpete i koniecznie nick z dogo bym wiedzieła na kogo rozpisac w rozliczeniu,dziękuje.:lol: Quote
kasia14 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Witam i przepraszam za offa. Biorę udział w pewnym konkursie, nie jest to konkurs ‘psi’. Nagrody są o dość dużej wartości rynkowej, w szczególności nagroda główna. 10% kwoty z nagrody chciałabym przekazać na pomoc psom. Początkowo nie chciałam nikogo prosić o pomoc, ale po zastanowieniu, postanowiłam przedstawić wam moją propozycję, ponieważ przy nagrodzie głównej, której nie wygram bez pomocy innych osób, dla psiaków byłoby ok. 5 tys. Oczywiście, to moja luźna propozycja, ponieważ w ten sposób pomagacie nie tylko psom, lecz również mi, ale z drugiej strony to już dość spora kwota, którą moglibyśmy przekazać na sterylki, psiaki w nagłej potrzebie, zadłużone… Jeżeli podoba wam się mój pomysł, zapraszam na wątek. Pozdrawiam, Kasia http://www.dogomania.pl/threads/177075-KONKURS-proszAE-o-GA-OSY-pomogAE-psiakom?p=13832408#post13832408 Quote
danka1234 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 kasiu,link który podałaś nie działa. Quote
kasia14 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 danka1234 napisał(a):kasiu,link który podałaś nie działa. wstawiłam raz jeszcze, teraz powinno być ok;) Quote
Neris Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Czy jest szansa na choćby małą pomoc jamnikom, które wyciągnęłyśmy z podłej hodowli? Jest ich 3 - wszystkie krótkowłose: Miki - marmurek Jamnik miniaturowy marmurkowy -samiec wnętr, tyłozgryz DT Warszawa Tygryś (DT u mnie) Miał sporo ran po pogryzieniu, leczony najpierw antybiotykami podskórnie, potem doustnie, ciągle smarowany antybiotykiem. Czarna jamniczka (DT Warszawa)- nie mam zdjęć Potrzebna sterylizacja Quote
Isadora7 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nerisku znam ich sytuacje. Leczonko, skórka itd potrzebne. Szukamy pomocy dla jamników. Quote
danka1234 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Neris']Czy jest szansa na choćby małą pomoc jamnikom, które wyciągnęłyśmy z podłej hodowli? Oczywiscie jamnisie beda mogły liczyc na wsparcie. Quote
Neris Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 wątek: http://www.dogomania.pl/threads/143056-Bella-bella-donna-w-DS-Spis-innych-rasowcA-w-do-adopcji-s-13-wAE-tku/page13 Quote
danka1234 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 aktalizacja wpływów i wydatków Jamniczej Skarpety na dzien dzisiejszy. Quote
danka1234 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 aktualizacja Jamniczej skarpety na dzień dzisiejszy. Quote
Recommended Posts