Jump to content
Dogomania

Jamnicza skarpeta na najpilniejsze jamnicze potrzeby.

Recommended Posts

Posted

[quote name='aka_nina']co tu taka cisza?[/QUOTE]

nie bardzo rozumiem o co chodzi z ta ciszą,jeśli chodzi o 20zł o których napisałas ze dajesz na skarpete to oczywiście jak przyjda beda rozpisane na 1 stronie w rozliczeniu.
To jest watek rozliczeniowy Jamniczej Skarpety wiec wpisy sa raczej informacyjne odnosnie stanu konta by kazdy wpłacajacy sprawdził czy jego pieniadze zostały naliczone i na co sa wydawane.

Posted

raczej chodziło mi o to,że nikt nie komentuje nowych, pięknych banerków czy coś w tym stylu.

w to czy będę w rozpisce na początku czy nie mam w dupie. wcale mi na tym nie zależy, mam zaufanie do ludzi na dogo i nie muszę wiedzieć na co dokładnie idą pieniądze.

pozdro :/

Posted

aka_nina napisał(a):
raczej chodziło mi o to,że nikt nie komentuje nowych, pięknych banerków czy coś w tym stylu.

w to czy będę w rozpisce na początku czy nie mam w dupie. wcale mi na tym nie zależy, mam zaufanie do ludzi na dogo i nie muszę wiedzieć na co dokładnie idą pieniądze.

pozdro :/

No tak zaufanie ważna rzecz bo inaczej nasza pomoc byłaby niemożliwa. Co do banerków... kilka osób już pobrało :):):) i ja osobiście to też biorę za pochwałe. Kolejna sprawa że istotnie warto czasem wejśc i coś napisać, aby wątek nie spadał.

Posted

Jeśli jest potrzeba pochwalenia banerków to oczywioscie powtórze sie kolejny raz i napisze ze sa jak zawsze śliczne.
Przyszła wpłata 20zł bez nicku z dogo,myśle ze bedzie od Ciebie aka -nina ale chciałabym potwierdzic by móc rozpisac na 1 stronie,pomimo tego ze masz to jak piszesz w ... w rozliczeniu porządek musi być.;)
Napisz mi zatem prosze moze na pw na jakie nazwisko była od Ciebie wplata.

• 3 weeks later...
Posted

wszpasia napisał(a):
przepraszam - już się przenoszę

nie ma potrzeby przepraszac ,nic sie nie stało ze tu wkleiłaś ale tam wszyscy go prędzej zobaczą,tutaj jest tylko wątek rozliczeniowy jamniczej skarpety to mało ludzi wchodzi.

Posted

Danka, podaj mi nr konta jamniczej skarpety. A - i dane do przelewu bo bez nie idzie /imię, nazwisko, adres/ i co mam wpisać w tytule.
Ewa S.

Posted

E-S napisał(a):
Danka, podaj mi nr konta jamniczej skarpety. A - i dane do przelewu bo bez nie idzie /imię, nazwisko, adres/ i co mam wpisać w tytule.
Ewa S.

konto wysłane na pw,w tytule prosze wpisać -na jamnicza skarpete i koniecznie nick z dogo bym wiedzieła na kogo rozpisac w rozliczeniu,dziękuje.:lol:

Posted

Witam i przepraszam za offa. Biorę udział w pewnym konkursie, nie jest to konkurs ‘psi’. Nagrody są o dość dużej wartości rynkowej, w szczególności nagroda główna. 10% kwoty z nagrody chciałabym przekazać na pomoc psom. Początkowo nie chciałam nikogo prosić o pomoc, ale po zastanowieniu, postanowiłam przedstawić wam moją propozycję, ponieważ przy nagrodzie głównej, której nie wygram bez pomocy innych osób, dla psiaków byłoby ok. 5 tys. Oczywiście, to moja luźna propozycja, ponieważ w ten sposób pomagacie nie tylko psom, lecz również mi, ale z drugiej strony to już dość spora kwota, którą moglibyśmy przekazać na sterylki, psiaki w nagłej potrzebie, zadłużone… Jeżeli podoba wam się mój pomysł, zapraszam na wątek. Pozdrawiam, Kasia

http://www.dogomania.pl/threads/177075-KONKURS-proszAE-o-GA-OSY-pomogAE-psiakom?p=13832408#post13832408

• 2 weeks later...
Posted

Czy jest szansa na choćby małą pomoc jamnikom, które wyciągnęłyśmy z podłej hodowli?

Jest ich 3 - wszystkie krótkowłose:

Miki - marmurek
Jamnik miniaturowy marmurkowy -samiec
wnętr, tyłozgryz
DT Warszawa

Tygryś (DT u mnie)
Miał sporo ran po pogryzieniu, leczony najpierw antybiotykami podskórnie, potem doustnie, ciągle smarowany antybiotykiem.

Czarna jamniczka (DT Warszawa)- nie mam zdjęć
Potrzebna sterylizacja

• 2 weeks later...