Poker Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 iwa77 napisał(a):Nie , myślałam o innym specjalnym miejscu - :user: ! Iwa77 myśli o tym szczególnym miejscu :evil_lol: Ta małpka Sylia na dobre zapuszcza korzenie u mnie,bo bym te małą już zabrała, Quote
Bella1 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Tak tylko mam taką zasadę że pies którego wyciągne z boksu już nigdy tam nie wraca , , jest ze mną a potem w szczeniakarni tym razem poprostu nie mam go gdzie zostawić na czas mojej nieobecności nie ma miejsca :shake: Nie mogę wyciągnąć ją na pare godzin dać jej nadzieją i póżniej znów odprowadzić do boksu poprostu nie ! Chyba pękło by mi serce to jest najgorszy monent dla psa Quote
iwa77 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Tak , myśleć to ja sobie mogę nawet długo i intensywnie , ale co z tego .jak nic z tego myślenia dla małej nie wyniknie ! Podnoszę malutką na dobranoc ! Quote
viverna Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Zanim coś wymyślicie lada dzień jakiś przypadkowy człowiek weźmie ją do domu... (sunia zwraca uwagę ludzi - nie da się zaprzeczyć) i nikt się nie dowie jaki to dom...:-( Quote
viverna Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Nie mogę z tymi postami.... Skoro nie ma tymczasu, proponuję, by ktoś w schronie poprosił panie, by nie wydawały Amelki (zawsze mogą mówić, że kwarantanna czy coś), a tu na forum poprzez ogłoszenia poszukamy odpowiednich właścicieli... (jedyne, co mi przychodzi do głowy). Quote
iwa77 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 viverna napisał(a):Zanim coś wymyślicie lada dzień jakiś przypadkowy człowiek weźmie ją do domu... (sunia zwraca uwagę ludzi - nie da się zaprzeczyć) i nikt się nie dowie jaki to dom...:-( :shake::shake::shake: Quote
iwa77 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 No właśnie , ja napisałam post , chciałam edytować aby coś jeszcze dopisać - to część postu zniknęła , zostały tylko kropki , a w drugim tylko cytat i emoty ! Cuda się dzieją ! Wracając ad rem - po prostu szukajmy domku ! Quote
iwa77 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Ameleczko szukamy DT dla ciebie kruszynko ! Quote
iwa77 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 No to sobie pogadałyśmy ...... dobranoc kruszynko ! Quote
ecci Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Iwo!!! czemu nic nie powiedziałaś, nie napisałaś!!!:mad: kto to widział, żeby się tak późno meldować:roll: Quote
iwa77 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Witaj Ecci - moja wina , przepraszam ! Quote
ecci Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 iwa77 napisał(a):Witaj Ecci - moja wina , przepraszam ! a następnym razem:mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jomar Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dopiero teraz malutką zobaczyłam. Ona jest jak siostra Dinusia, który jest u mnie na tymczasie. Quote
iwa77 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Witaj Jomar ! Powiem szczerze , że faktycznie mogliby być rodzeństwem , podobieństwo jest. A jak u Dinusia jakieś widoki na domek czy :shake: Quote
viverna Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Mała jest u mnie na DT. Właśnie została wykąpana. Bardzo grzeczna, chociaż bez skrępowania skacze po wszystkich fotelach i kanapach ;-) I dobrze zna dźwięk otwieranej lodówki... Quote
iwa77 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 A ja umówiłam się w schronie i miałam ją jutro zabrać do siebie ! Nie ważne - najistotniejsze ,że malutka już w ciepełku i bezpieczna ! Quote
Recommended Posts