jo-jo Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Sylvia_76']Aaaaa... to zupełnie co innego :) :) :) no to będę musiała t opoważnie przemyśleć :) Może się spotkamy w lipcu :)[/quote] a bardzo chętnie bardzo chętnie :lol: my będziemy mieszkać w klatce obok ale codzinnie można nas złapać i na wieczorne spacerki na plaże zapsraszamy tylko powiedz jak by co jak będziecice jechac to kiedy ;-) my cały lipiec prawie będziemy więc mam nadzieje że spacerki wypalą 8) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Jeśli ktoś poszukuje komfortowego miejsca nad morzem gdzie mógłby odpocząć wraz z psami to znam doskonałe miejsce!Jest to pensjonat znajdujący się w miejscowości Salino! Pensjonat jest obiektem nowo wybudowanym usytuowanym w otoczeniu trzech jezior, 20 km od morza (Dębki,Lubiatowo), oferuje do wypoczynku 40 miejsc noclegowych w pokojach 2,3,4 - osobowych oraz apartamentach, każdy z pokoi posiada indywidualna łazienkę i jest wyposażony w TV SAT (CYFRA+) lodówkę i czajnik bezprzewodowy. Apartament składa się z dwóch sypialni, pokoju dziennego z aneksem kuchennym i łazienki (prysznic z hydromasażem). Istnieje możliwość wykupienia sobie całodziennego wyżywienia w sąsiaującej z budynkiem pensjonatu - Gospodzie Myśliwskiej. Pensjonat oferuje organizację pobytów wczasowych połączonych z nauką jazdy konnej, pobytów dla grup zorganizowanych ( imprezy integracyjne,szkolenia itp.) Na terenie pensjonatu znajduje się specjalne miejsce na ognisko. W czerwcu planowane jest uruchomienie placu zabaw dla dzieci. Pensjonat usytuowany jest na skraju lasu z widokiem na przepiękne tereny zielone, na których czesto widać pasące się konie, które to należą do stadniny koni sąsiadującej z pensjonatem. [B]Zapraszamy do nas przez cały rok miłosników natury, którzy czerpia przyjemność z odpoczynku z dala od miejskiego zgiełku. Amatorzy jazdy konnej i rowerowej, grzybobrania i dobrej kuchni bedą mogli w pełni realizować swoje pasje.[/B] [B]Ceny:[/B] pokój 2 osobowy - 90 zł/doba pokój 3 osobowy - 120 zł/doba pokój 4 osobowy - 160 zł/doba wieloosobowe 40 zł/doba/osoba apartament 200 zł/doba [B]Zapraszam na stronę pensjonatu: [URL="http://www.salino.com.pl"]http://www.salino.com.pl[/URL][/B] [B]Kontakt:[/B] Marek Górski tel.:0504278977 e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Do pensjonatu można oczywiście przyjechać z psem bądź z psami.W razie czego można zadawać mi pytania,ponieważ jest to pensjonat moich rodziców. Quote
Ola_ Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 W Świnoujściu z psami nie można wchodzić na plaże. Co do campingów to są w Świnoujściu dwa: [B]"Relax" - Ośrodek Kempingowy [/B] ul. Słowackiego 1 72-600 Świnoujście [B][COLOR=#103189]T[/COLOR][/B][B][COLOR=#103189]elefon:[/COLOR][/B] + 48 91 321 39 12 [B][COLOR=#103189]Fax:[/COLOR][/B] + 48 91 321 39 12 [B]Marina "Karsibór" - Ośrodek Wypoczynkowo-Wędkarski [/B] ul. 1-go Maja 5a 72-600 Świnoujście [B][COLOR=#103189]Telefon:[/COLOR][/B] + 48 91 322 14 48 [B][COLOR=#103189]Fax:[/COLOR][/B] + 48 91 322 15 26 Nie orientuje się w cenach i czy można przyjeżdżać z psami. "Relax" jest koło plaży. Ciekawie jeszcze wygląda ta oferta poniżej , tyle tylko że Świnoujście jest podzielone na 2 wyspy (w sumie na 44 ale 2 są najważniejsze :)). Między nimi można przepłynąć tylko promem. Ten ośrodek poniżej jest na drugiej stronie czyli na tej na której nie ma plaży. Ale jest cisza, spokój i dużo lasów. [B]Gospodarstwo Agroturystyczne "WYSPA SKARBÓW" [/B] ul Łęgowa 3 72-600 Świnoujście [B][COLOR=#103189]Telefon:[/COLOR][/B] + 48 91 322 15 15 [B][COLOR=#103189]e-mail:[/COLOR][/B] [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#cc0000][email protected][/COLOR][/EMAIL] [B][COLOR=#103189]WWW:[/COLOR][/B] [URL="http://www.wyspa-skarbow.pl"][COLOR=#cc0000]www.wyspa-skarbow.pl[/COLOR][/URL] W "Belwederze" jest naprawdę ślicznie. Fajne położenie i pokoje też całkiem, całkiem. [B]"Belweder" [/B]ul. Wyspiańskiego 1/9 72-600 Świnoujście [B]Telefon:[/B] + 48 91 327 16 78 [B]Fax:[/B] + 48 91 327 16 77 [B]e-mail:[/B] [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] [B]WWW:[/B] [URL="http://www.hotel-belweder.pl"][COLOR=#606420]www.hotel-belweder.pl[/COLOR][/URL] W cenniku jest podane że w okresie: 3 stycznia do 31 marca - 75 zł 1 kwietnia do 30 czerwca - 115 zł 1 lipca do 31 sierpnia - 180 zł 1 września do 3 listopada - 115 zł 4 listopada do 22 grudnia - 75 zł 23 grudnia do 2 stycznia - 180 zł ZWIERZĄTKO - BEZPŁATNIE parking w zależności od terminu 12-16 zł za dobę Jakby ktoś był zainteresowany innymi to niech wejdzie na tą stronę: [URL="http://www.swinoujscie.com.pl/index.php?option=com_katalog&Itemid=125"]http://www.swinoujscie.com.pl/index.php?option=com_katalog&Itemid=125[/URL] Baza wszystkich ośrodków wypoczynkowych, hoteli, pensjonatów, campingów, agroturystyki,biur zakwaterowań,sanatoriów i kwater prywatnych. Jakby ktoś chciał się dowiedzieć jak to wygląda naprawdę to proszę na priv :) Quote
jantarka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Polecam Łebę - Łebska Chata (od razu w google wyskakuje). Pieski małe, duże mile widziane :loveu: Mogą swobodnie poruszać się po całym budynku, rokładać się na miękkich owczych skórach, a miła obsługa zadba o świeżą wodę dla psiaka. Zaraz za budynkiem jest duży park biegnący do morza - idealny na spacery :lol: Quote
Matiz Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 @jo-jo; będe na helu w pierwszym tyg. sierpnia :) postaram się z dożkiem na którego już sie nie mogę doczekać :evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Matiz']@jo-jo; będe na helu w pierwszym tyg. sierpnia :) postaram się z dożkiem na którego już sie nie mogę doczekać :evil_lol:[/quote] a gdzie będzieci mieszkać? Quote
Matiz Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Nie daleko dworca, w takich campingach. Mam nadzieje, że psiak sie załapie :) Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 tam jest wiele campngów koło dworca ;-)) np. są domkii zrobione z starych wagonów ;-)) no ale zobaczymy ;-)) Quote
Matiz Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Zobaczysz w sierpniu :D Jak jojek reagował na morze? moj poprzedni pies nie chciał wejść ani do stawu ani do morza :shake: Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Matiz']Zobaczysz w sierpniu :D Jak jojek reagował na morze? moj poprzedni pies nie chciał wejść ani do stawu ani do morza :shake:[/quote] jak byliśmy pierwsze trzy tygodnie top fale były be i nie bezpieczne za to jak tydzień później na kolejne trzy tygodnie wróciliśmy to morze bylo najlepszy m przyjacielem psa 8) a ile Twój maluch będzie wtedy mieć o ile będzie wasz? ;-) Quote
Matiz Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 nie całe pół roku będzie miał ;) zobaczymy jak to będzie. Czyj ma być jak nie Nasz? :P Quote
jo-jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Matiz']nie całe pół roku będzie miał ;) zobaczymy jak to będzie. Czyj ma być jak nie Nasz? :P[/quote] Oj każdego innego ;-)) Ale to będzie dobry wiek żeby chłopaki się pobawili ;-) Quote
Famelia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 My własnie wróciliśmy z weekendu w Rowach. Z całego serca polecam, plaża pełna psów i sympatycznych ludzi. Żadnych, ale to żadnych problemów. Polecam :loveu: Quote
Medorowa Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ludzie tyle fajnych propozycji, ze nic nie potrafię wybrać:roll: A gdzie w tym roku sie wybieracie ???? Quote
Madzia_19 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='madzia i medor'] A gdzie w tym roku sie wybieracie ????[/quote] ja tam gdzie zwykle DŹWIRZYNO :loveu: i to już za 3 dni ;) Quote
PATIszon Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Famelia']My własnie wróciliśmy z weekendu w Rowach. Z całego serca polecam, plaża pełna psów i sympatycznych ludzi. Żadnych, ale to żadnych problemów. Polecam :loveu:[/quote] Ja tez polecam tamte okolice! Bylismy w [URL="http://www.magraclub.pl"]Dębinie[/URL], niedaleko Rowow! Super miejsce dla psiarzy, plaze puste, duzo szkalow rowerowych, a sam osrodek bombowy! Wracam tam za miesiac na dwa tygodnie! I do tego pogoda dopisala, Kenia byla w bajce, my z reszta tez! [IMG]http://img112.imageshack.us/img112/4530/galopy20at.jpg[/IMG] [U][IMG]http://img462.imageshack.us/img462/543/keniamorze0lb.jpg[/IMG][/U] Quote
Fritz Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 A ja z moja 8miesieczna suczka w sobote jade do Chorwacjii. Jestem pelna obaw bo pierwszy raz z psem na wakacje i na dodatek mala dostala niedawno 1cieczke:-o .Ah zobaczymy jak bedzie! Quote
Medorowa Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [B]Patiszon [/B]świetne zdjęcia:crazyeye: :crazyeye: Widać, ze piesek miał świetne wakacje:multi: :multi: [B]Fritz[/B], ale Ci fajnie[B]:roll:N[/B]ie zapomnij o najważniejszych rzezcach dla pieska, bo to będzie długai napewno męcząca podróż:roll: :eviltong: A chcialam sie Was jeszcze zapytać, czy ktoś był z psem w Rewalu i jak tam jest z psami:p Quote
Madzia_19 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='madzia i medor'] A chcialam sie Was jeszcze zapytać, czy ktoś był z psem w Rewalu i jak tam jest z psami:p[/quote] nie wiem jak z psami ale słyszałam, że plaża nieciekawa :roll: ale to tylko ze słyszenia od ludzi, którzy tam byli :) Quote
martynkao Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 a czy ktos wie jak jest z psami w ustce?? wybiram sie i nie wiem czy brac psy... jak maja siedziec zakmniete woe zostawic rodzica na dzilce..rzynajmniej bede mialy 10 dni nic nie robienia Quote
PATIszon Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='martynkao']a czy ktos wie jak jest z psami w ustce?? [/quote] Na 100% zakaz wstepu na plaze. Quote
Wojenka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Madzia_19']ja tam gdzie zwykle DŹWIRZYNO :loveu: [/quote] :loveu: Jeździło się do Dźwirzyna,jeździło....:loveu: Ale dawno się nie było:-( ... Pewnie bardzo się zmieniło...Rozrosło,skomercjalizowało...Czyż nie? Quote
Kobi Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Czy ktos byl z psem lub wie coś na temat [B]Międzywodzia[/B]? Jak tam traktuje się psiaki i czy wpuszczają na plaże z psem? Quote
jo-jo Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 w Dźwirzynie byłam jakieś 6-7 lat temu i na kolonii szkolnej, bardzo mi się tampodobało takie spokojne miasteczko ;-) Quote
Kobi Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Czy ktoś był może w [COLOR=navy][B]Międzywodziu[/B][/COLOR]? :cool3: :cool3: :lol: :lol: :cool3: Quote
Recommended Posts