Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bianka19']Heej;)
My pierwszy raz , fotki śliczne , będziemy zaglądać :loveu: :cool3:[/quote]

Hej, cieszę się z nowych gości, miło ze foty przypadły Ci do gustu :lol:

Zapraszamy

A.

Posted

[quote name='deer_1987']Oj juz Cie nie ma...[/quote]

juz jestem ;)

[quote name='Iza.']Oool.. a czemu ?
Z Wawy macie niedaleko :cool3:[/quote]

Jedziemy do Czech...:p

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witam sie cieplutko z Wami :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ściskam pieski i lecę dalej :cool3::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Witanko, dzięki :lol:

[quote name='lolka75']Czesc:loveu::loveu::multi::multi:[/quote]

Cześć Lolciu :loveu::lol:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Hej, cieszę się z nowych gości, miło ze foty przypadły Ci do gustu :lol:

Zapraszamy

A.[/quote]

to i ja się wbiję :evil_lol: będę Ci offować :diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']to i ja się wbiję :evil_lol: będę Ci offować :diabloti:[/quote]

Hello, fajnie :lol:,
byłam u Ciebie, ale jeszcze "In coguto" :p i stronkę widziałam....podobuje mi się

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Hello, fajnie :lol:,
byłam u Ciebie, ale jeszcze "In coguto" :p i stronkę widziałam....podobuje mi się

A.[/quote]

oo... i dało się wedrzeć na stronkę? :evil_lol: bo słyszałam, że mam znikający napis: "wejście" :lol:

to czas najwyższy przestać być "in coguto" i zacząć być "in curo" :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']oo... i dało się wedrzeć na stronkę? :evil_lol: bo słyszałam, że mam znikający napis: "wejście" :lol:

to czas najwyższy przestać być "in coguto" i zacząć być "in curo" :evil_lol:[/quote]

....masz dwa razy "wejście"...

Tak jest !!!!! Ju lete....

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']....masz dwa razy "wejście"...

Tak jest !!!!! Ju lete....

A.[/quote]

no wiesz...trzeba ładnie pokazać takiego "news'a" ;)
a raczej to drugie wejście jest po to, żebym mogła sie pochwalić swoją wesołą twórczością :lol:

Posted

[quote name='Iza.']No to szkoda, to udanej podrozy, juz tak na zapas zycze :eviltong:[/quote]

Dzięki :p

[quote name='agnethka']no wiesz...trzeba ładnie pokazać takiego "news'a" ;)
a raczej to drugie wejście jest po to, żebym mogła sie pochwalić swoją wesołą twórczością :lol:[/quote]

Aha, fajna jest ta wesoła twórczość :lol:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Dzień dobry, pracuj szybko :);)

A.[/quote]
od 9:45 do 10:00 (otwarcie sklepu) niewiele sie zdazy wiec bede pewnie ok 11:30-12:00 w domu. A jeszcze mysle czy gdzies nie podjechac z psami ale sama (tz bedzie na swojej wycieczce) ale nie wiem.. bo samej to dziwnie to raz, dwa tluc sie autobusem i pociagiem to malo mi sie chce :P Bo tak raz do Malmö do pracy, potm wracac i znow gdzies? a z kolei nie wiem czy wparku u nas nie bedzie troche innych psiarzy.. ale cos marudna jestem, co? :diabloti::diabloti:

[B]a wy jakie plany?[/B]

Posted

M&S znowu wsiąkła...
Jak tam, Rodzicielka juz w domku? Zadowolona z podróży?

Kiedy do mnie wpadniesz...? Albo ja do Ciebie...? Albo na mieście się spotkamy...? KIEDY!!!???
To juz desperacja z mojej strony przemawia...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']M&S znowu wsiąkła...

Kiedy do mnie wpadniesz...? Albo ja do Ciebie...? Albo na mieście się spotkamy...? KIEDY!!!???

pzdr.[/quote]

Ooooooooo Asi kontaktów międzyludzkich brakuje :evil_lol: bo wszystkich molestuje o spotkanka. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

Byłysmy umówiona z M&S na spotkanie "po" warszawskiej. I do dzisiaj nie możemy się spotkac... I przypominam, że miałysmy się spotkać we trzy, tzn. M&S, niejaka bety & co. i ja...
I tylko "ja" o tym spotkaniu pamiętam...:mad:, bo reszta się miga...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Byłysmy umówiona z M&S na spotkanie "po" warszawskiej. I do dzisiaj nie możemy się spotkac... I przypominam, że miałysmy się spotkać we trzy, tzn. M&S, niejaka bety & co. i ja...

Pzdr.[/quote]

Hi hi hi, no wiesz napatrzyłam się na MiG-a w Góraszce i tak mi zostało to mig-anie. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

[quote name='deer_1987'][B]a wy jakie plany?[/B][/quote]

Takie zwyczajne, trochę posprzatać, bo kudły ścielą się gęsto po chałupi, coś do jedzenia...w lodówce tylko światło :cool3:

[quote name='agnethka']też mi się podoba :evil_lol:[/quote]

:p:lol::p

[quote name='Asiaczek']M&S znowu wsiąkła...

pzdr.[/quote]

Nie wsiąkłam...nie spałam dzis od 2 nad ranem, Maks miał jakieś żołądkowe ekscesy i łaził, wyłaził na dwór, nie dał mi spać, kimnełam trochę przed siódmą i teraz czas się ogarnąć....
Mama tak zadowolona, spędziłysmy ze sobą wczorajsze popołudnie....
Może jakoś sie uda w przyszłym tygodniu, ale na konkrety jeszcze za wcześnie....A co to za Desperacja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='bety']Ooooooooo Asi kontaktów międzyludzkich brakuje :evil_lol: bo wszystkich molestuje o spotkanka. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr[/quote]

molestatorka :-o :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Byłysmy umówiona z M&S na spotkanie "po" warszawskiej. I do dzisiaj nie możemy się spotkac... I przypominam, że miałysmy się spotkać we trzy, tzn. M&S, niejaka bety & co. i ja...

Pzdr.[/quote]

Taka karma...:cool3:

[quote name='bety']Hi hi hi, no wiesz napatrzyłam się na MiG-a w Góraszce i tak mi zostało to mig-anie. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr[/quote]

dobre ;)

A.