Brysio Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 DZIEWCZYNY JAK MACIE CHWILE CZASU TO BARDZO PROSZE!! wejdzcie na jakies konto nasza klasa, np kocham psy czy cos takiego i wysyłajcie kazdemu po kolei w panelu badz w wiadomosci taki list akcja cegiełkowa!! BŁAGAMY O POMOC!! błagam o pomoc dla szczeniaczka to tylkjo 5 zł :( allegro.pl/show_item.php?item=506005859 wtedy wiecej ludzi sie dowie o akcji Quote
jusstyna85 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Jagna mówi o tym szczeniaku Miała go wziąć,ale źle sie poczuł,więc bała sie parwo...w zamian tego wzięła tą sunie i sami wiecie jak sie skończyło :( Kaj tam pozostał...:(pewnie też ma parwo :( Quote
Gogonek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Boże jakie cudne uszy:loveu: ten szczeniorek jest boski, wygląda jak gremlin Gizmo. Nie mówcie, ze on nie dostanie surowicy:placz: Skoro z suniami nam tak pięknie poszło, to może na niego też sie uzbiera? :-( Quote
jusstyna85 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Wiem, ze to już całkowite przegięcie z mojej strony,ale prosze jeszcze Was wszystkich o uratowanie Kaja :( 4 mies szczeniaka z parwo :( on jest w schronisku,dostaje antybiotyk,ale potrzebna surowica...:( wiele przeszedł i tak bardzo walczy o życie...chce żyć... Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 dołóżcie do aukcji cegiełkowej więcej zdjeć, to jedno nie ukazuje tragizmu wcale... Justynko już przesyłam wątek i link do aukcji do znajomych!!! Quote
Lionees Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 jusstyna85 napisał(a):Ja musze sie wziąć za Ciebie...:) w ogóle mnie nie słuchasz...:mad: Ty już przesadziłaś z wydawaniem pieniędzy,może trzeba pogadać z Twoim mężem, albo dziećmi, żeby ukrócili mamusi dostęp do konta? :) Justynko,to tylko jedna cegiełka:roll:...tak na dobry początek;) Quote
jusstyna85 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Kasia napisał(a):dołóżcie do aukcji cegiełkowej więcej zdjeć, to jedno nie ukazuje tragizmu wcale... Justynko już przesyłam wątek i link do aukcji do znajomych!!! Nie mamy zdjęć,bo sunia jest w szpitalu w Dąbrowie Górniczej...to zdj jeszcze było robione zaraz po przyjeździe,wtedy było wszystko ok :( Quote
Olena84 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Przesle wątek dziewczynie ktora zalozyla profil zwierzakom z dogo na naszej klasie - pare tysiacy ludzi, chetnych, wiec moze jakos to pojdzie. Quote
jusstyna85 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Olena84']Przesle wątek dziewczynie ktora zalozyla profil zwierzakom z dogo na naszej klasie - pare tysiacy ludzi, chetnych, wiec moze jakos to pojdzie. Dziękuje... Łatka i 6 mies sunia dostały surowice...Kaj niestety nie :( nie mamy nawet, żeby wyłożyć i potem spłacić... A tutaj już oficjalna prośba schroniska o pomoc w tymczasach dla tych najmniejszych... http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniaki-tylko-te-zdrowe-szukaja-dt-w-schronisku-panuje-parwo-126986/#post11416468 Quote
scarlet Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 wydaje mi się, że na allegro powinno byc też zdjęcie tego Kaja może to coś pomoze. A może załozyć mu prafil na nk??? Quote
Brysio Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 wiem, ja robilam allegro ale juz teraz nie umiem dokleiz zdiecia Kaja, mozna zmienic opis ale nie wiem jak dodac zdiecie, jak ktos mnie pokieruje to juz to zrobie Quote
Rybka_39 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Dałam na charcie, tam często pomagają może i teraz się ulitują.:-( Quote
jusstyna85 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 allegro sie nie zmieni,jesli już ktoś zalicytował :( Można dodać opis pod aukcją i wtedy jego fotke.... Ja już sama nie wiem :( Quote
scarlet Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 jusstyna85 napisał(a):allegro sie nie zmieni,jesli już ktoś zalicytował :( Można dodać opis pod aukcją i wtedy jego fotke.... Ja już sama nie wiem :( to zróbicie tak Quote
dorota412 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mam OGROMNA prosbe !!! Czy mozecie kupic surowice dla Kaja (na kreche), natychmiast, a ja przeleje 300zl w poniedzialek na podane konto Jagny, trzeba go koniecznie ratowac!!! Prosze, moze ktos pozyczy? Dzis jestem bez grosza, a i tak pieniadze doszlyby w poniedzialek, w poniedzialek wytrzasne chocby spod ziemi i przesle. Prosze:placz: Quote
jusstyna85 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='dorota412']Mam OGROMNA prosbe !!! Czy mozecie kupic surowice dla Kaja (na kreche), natychmiast, a ja przeleje 300zl w poniedzialek na podane konto Jagny, trzeba go koniecznie ratowac!!! Prosze, moze ktos pozyczy? Dzis jestem bez grosza, a i tak pieniadze doszlyby w poniedzialek, w poniedzialek wytrzasne chocby spod ziemi i przesle. Prosze:placz: Dorotko wystarczy 150 zł na surowice dla niego Ja mam odłożone 160 na leki dla mojego psa,więc gdyby był sens podawania surowicy aż za taką cene,to wzięłabym z tego,a Ty najwyżej w poniedziałek oddałabyś mi... Dziewczyny schronisko szuka os,ktore bralyby nowo co przybyłe szczeniaki dos chroniska na DT, inaczej czeka ich to samo :( Kaj,to nie jest jedyny piesek pewnie w takiej sytuacji :( Quote
jusstyna85 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Maluszek,sunia z DT Jagny żyje,stan jest stabilny, dochodzi powoli do siebie...Uratowała ją trzeźwa reakcja Jagny,która widziała, że coś sie dzieje i od razu zawiozła ją do weta + szczepionka na wirusówki,którą miała 7 dni temu w schronisku. Kaj również dochodzi do siebie w schronisku... W Dąbrowie Górniczej nieźle zdzierają kase...można przetransportować Małą do Parczyka za 20-25 zł na dzień:multi: + zabrać Kaja ze schroniska i również tam umieścić:multi: za taką samą sume... tylko sposobem byłoby 40-45 za 2 psy,czyli 1 więcej uratowany... Co o tym myślicie? potrzebna szybka decyzja... Quote
Glutofia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Przykro mi finansowo nie pomogę bo jestem w depresji jeśli chodzi o gotówkę. Być moze (ale zaznaczam być może bo jeszcze nie wiem) miałabym domek dla tego pieska ale jak juz będzie zdrowy bo w domuku jest juz jeden pies i zabranie go z parwo absolutnie nie wchodzi w rachubę. Jak długo moze potrwać takie leczenie? aaa i w którym schronie on jkest? mam nadzieje ze nie gdzieś na wybrzeżu? Quote
jusstyna85 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Glutofia napisał(a):Przykro mi finansowo nie pomogę bo jestem w depresji jeśli chodzi o gotówkę. Być moze (ale zaznaczam być może bo jeszcze nie wiem) miałabym domek dla tego pieska ale jak juz będzie zdrowy bo w domuku jest juz jeden pies i zabranie go z parwo absolutnie nie wchodzi w rachubę. Jak długo moze potrwać takie leczenie? aaa i w którym schronie on jkest? mam nadzieje ze nie gdzieś na wybrzeżu? Będzie w Zabrzu w klinice...myśle,ze za pare dni będzie już wszystko jasne... Quote
__Lara Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Można jeszcze wpłacić na psiaki? tzn. musiałabym kupić cegiełki na allegro, tak? Quote
__Lara Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Dobra, kupię 20 cegiełek, to będzie 100zł :D Zrobiłabym wszystko żeby żył mój piesek, wydałabym każdą sumę, a teraz kiedy go już nie ma, nie mogę patrzeć obojętnie na cierpienie innych psiaków, to tak jakbym ratowała Jego... Quote
Recommended Posts