wilczek007 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ooo, jak to sunia to chyba tymbardziej był by z niego dżentelmen :razz:Jeszcze sie musze w pt dopytac czy miał kastracje Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Saticzarownica napisał(a):Pytam bo moglabym mu dac tymczas jesli by nie gryzlby mojej wrednej ksiezniczki, a kto wie moze by mnie rozkochał w sobie...Zal mi ze musi tam byc... Kochana, Witusiowi dobrze zrobiłby tymczas...oduczyłby się schroniskowych zachowań,nauczył zaś domowych...bardzo by mu sie przydał! A możesz cos powiedzieć o tym gdzie,w jakich warunkach...i na jakich warunkach?...sunieczkę już poznałyśmy chyba na awatarku:loveu:...a czy ona zaakceptuje innego psiaka? Quote
Saticzarownica Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 To czekam na wiesci dobrze by bylo jak bylby juz po, u mnie ostatnio krucho.Mieszkam w kamienicy sama z sunia spanielka mieszkanie 60 m. Moja to dominantka spokoj jesli inny piesek nie zaczepi... Quote
wilczek007 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Postaram sie Witusia "przetestowac" w pt, o ile znów nie bedzie jakies "ale" od personelu, Bóg wie co sie tam spodziewac za humorów:angryy::shake: Quote
Saticzarownica Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Aha mialam pytac bo jakos nie umie doczytac o co chodzi z tym przejeciem schronu? To jego oczko rozwala mnie taki ladny i nie znalazl domku Quote
wilczek007 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ah,własciwie to mamy durne przetargi, i najgorzej bedzie jak wygra ten który na psach zarabiał, a miał je gorzej niż gdzies .A na to sie zanosi. Zaraz ta sygnature wykasuje bo w sumie to zapomniałam o niej. Rozgłos nic tu nie da, trzeba ich jakos prawnie zdominowac , bo robia co chca mafia jedna w tym miescie:shake: ale czy to sie bedzie dało i kiedy...tego nawet święci nie wiedzą... a te oczko...sie przyznam ze jak go pierwszych pare chwil widziałam z tym okiem tez sie zastanawiałam czy on agresywny. Potem nie.a ludzie pewnie tak to widzą... Quote
Saticzarownica Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 znam kogos kto kocha zwierzaki a ma swoich prawnikow.... Quote
wilczek007 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 oj, wiesz ilu mądrych juz sie chciało tym zając?...ale z niewiadomych przyczyn nie wyszło....No ale jesli znasz kogos kto mógłby pomóc, to napewno będe wdzięczna za każda pomoc;) własciwie to ja jestem zupełna noga w prawie , duzo nam pomaga ada-jeje, ale jesli jeszcze ktos doradzi to tez super! Quote
Olga7 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Zuzlikowa mala chyba na myśli dt- dm tymczasowy -dla Witusia -czy to blby platny dt -czy też pies bylby czasowo u ciebie i na twoim utrzymaniu -wszelkie koszty itd. ..-jak wlasny pies ? A co do schronu -to poczytaj caly wątek albo popytaj na PW - konkretne osoby -trzeba wejsc w profil danej osoby i tam kliknąć : Napisz prywat. wiad. -wtedy nie ma tej wiad. na watku -tylko jest do konkretnej osoby kierowana . Np. zuzlikowa ,wilczek007,td. ....Pozdrawiam.:) Witus bardzo nam się podoba od dawna , nie możemy jednak miec drugiego psa ....Zeby tylko trafil do dobrych ludzi -to mądry i piękny pies .:loveu: Jesli trudno by bylo o kasę na psa-na utrzymanie -to pewnie niejedna osoba dorzuci co m-c ile może -zeby tylko ten pies nie zginąl w schronie ,jesli tam nie jest bezpiecznie -bo ludzie tam czesto to wrogowie tym psom i dla kasy -zysku dla nich samych -potrafią bardzo krzywdzić te psy -a nawet skazywać na pewną śmierć ...........................:mad::mad: Quote
wilczek007 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 no w sumie prawda, nie bedziemy watku zmieniac tematów bo moderatorzy zaś owrzeszczą:evil_lol: Quote
Saticzarownica Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 jesli chodzi o wyzywienie to na moim utrzymaniu...jedynie szczepienia czy kastracja... Quote
Olga7 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 To może na te tematy -na pw albo na GG podać by trzeba bylo -inaczej was pogonią moderatorzy czy banem nagrodzą ...:razz:?? A tę sytuację w tym schronie trzeba by dawno już zmienić ,tylko to trudna sprawa pewnie -jak w wielu innych schronach w Polsce .....:angryy:. Poki jednak będzie tolerancja dla takich ludzi i ukladów -nadal cierpieć będą i ginąć ,aby tylko dorobić na tym nieszczęsciu mogl ktoś ....:angryy::mad: Quote
sonia&me Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jery,jakiż on piękny!!:loveu::loveu: ehh niestety już mam na wykarmieniu zwierzyniec,a on taki piękny:-( No nic,życzę wspaniałego domku.A co tam teraz u niego? Quote
wilczek007 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 racja olga, dlatego trza to w koncu zmienic:shake: Naprawde by było super gdybys Saticzarownica mogła wiąc Witusia na tymczas.Byc moze on juz ma kastracje za soba musze sie dowiedziec bo mnie przedtem mało w schronie było... W sumie to monika -założycielka watku by mogła juz z tych wczasów przyjechac:evil_lol:, bo w sumie do niej nalezy decuzja, ale mysle ze juz niedługo. Quote
Saticzarownica Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Mi tylko zalezy zeby sie zaakceptowaly reszta to niewazne nie musze nikogo pytac o zdanie bo jestem sama.... Quote
Olga7 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Na watku lepiej mnie o tym mowic a szukać rady i pomocy -gdzie tylko sie da - jednak tak jest tez i u nas -podobnie i nielatwa to sprawa ..jak czytam slysze z roznych stron kraju ....:mad:-ale czasem ktoś cos tu podpowie,ktos ma kogoś .itd.... a potem -resztę dogadywać na pw czy na maila pryw./nie zapycha wtedy się PW skrzynki/ .... A ja dzis znów też podpytywalam kogoś ,czy nie zna kogoś kto by Witusia adoptowal czy innego ze schronu -czasem tak sie dopytać można .... A pies juz po kastracji chyba -bo z sunią też razem byl -o ile się nie mylę -albo jest teraz też ..?albo sunia -po sterylce ...:) Quote
Saticzarownica Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja juz uciekam rano wstane to zajrze...Moze beda jakies nowe wieści...Dobranoc wszystkim Quote
mineralna_ Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Świetnie że Wituś ma szansę na tymczas! :multi: Bo za kratami jest smutny... :-( Quote
Olga7 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A na tej fot. widać jeszcze bardziej , jaki to piekny i fajny pies ....!!!!:loveu::p Myślę ,że saticzarownica nie odda go potem nikomu ....;) CUDNY KUDLACZ O OCZACH HUSKIEGO .:loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 :crazyeye:o boziu kochana - jeśli Witek ma szansę na taki fajny DT, a co za tym idzie znacznie większe sznasę na późniejszy DS u kogoś innego, to nie ma na co czekać, nie ma co debatować - trzeba brać go z tego schronu, póki się tam ten kat nie pojawił i umieścić do w tym DT - ciotki proszę uwijajmy się z tym:modla::modla::modla: Quote
zuzlikowa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='mineralna_']Świetnie że Wituś ma szansę na tymczas! :multi: Bo za kratami jest smutny... :-( mineralna_ Ty z aparatem po schronisku lataj!:loveu:...Zobaczcie jak pięknie Witunia uchwycony! Nawet kraty nie przeszkadzaja! ...on nawet skudłany nie jest! Dużo takich zdjęć poproszę... Quote
zuzlikowa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='bico']:crazyeye:o boziu kochana - jeśli Witek ma szansę na taki fajny DT, a co za tym idzie znacznie większe sznasę na późniejszy DS u kogoś innego, to nie ma na co czekać, nie ma co debatować - trzeba brać go z tego schronu, póki się tam ten kat nie pojawił i umieścić do w tym DT - ciotki proszę uwijajmy się z tym:modla::modla::modla: Absolutnie tak!!! CUDNY KUDLACZ O OCZACH HUSKIEGO .:loveu::loveu::loveu:...niech wymyka ze schronu!!!...olgo, slicznie to powiedziałaś ! Quote
Saticzarownica Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Piekny oby byl juz kastratem moja sunia nie jest i raczej nie bedzie po sterylce. Teraz miala niedawno operacje i zle zniosla narkoze...A boje sie ze jak beda pod jednym dachem to same majtki nie pomoga....Jesli tak ,to moge jechac do jastrzebia i spotkac sie tam z jakas cioteczka i zrobimy spacerkowe zapoznanie... Quote
Recommended Posts