Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fasola...witamy serdecznie na forum!:loveu:
Dzięki za dom i miłość dla Witusia/Olivera...nauczymy się jego nowego imienia szybko,tylko teraz on dla nas jeszcze przez chwilę zostanie ...naszym Witusiem,ale tylko przez chwilę jeszcze!:lol:
Bardzo cieszę się też z przyjaźni psio/kociej!:multi: Głaski dla obu przyjaciół!!!

Posted

Witamy serdecznie nowych Państwa Olivierka:loveu::loveu::loveu:
Miło nam, że tu jesteście:multi:
Wspaniale, że wreszcie ktoś wypatrzył to niebieskie oko i dał mu nowy domek:multi::multi::multi:
Wituś jest taki kochany, spragniony miłości, też nie wiem jak można go nie kochać, ale widocznie on na Was specjalnie czekał:lol::lol::lol:

Posted

Witam. Druga noc w domu. Drugą noc śpimy z mężem na dole na kanapie psu do towarzystwa. Chcemy wiedzieć jak spędza noc: czy śpi spokojnie, czy nudzi mu się i znajduje sobie coś do zajęcia. Oliver okazał zainteresowanie butami, opiera się też łapskami o stół lub blat kuchenny, żeby zobaczyć czy jest coś interesującego. Na razie nic nie spsocił i słucha się kiedy zwróci mu się uwagę. Wieczorem będzie wielka kąpiel. Nie chcieliśmy go stresować wszystkim od razu, ale dłużej nie da się wytrzymać zapachu w tym domu i częstego przytulania się.

Posted

Oliver pieknie wyglada w tym otoczeniu! Tak jakby zawsze do niego przynależał!!!...może tak własnie było,tylko nikt o tym nie wiedział?...Tego się bedę trzymać!!! Zawsze przynależał!!!:loveu:

Posted

Wykąpany. Nie wiem co to za pies, nigdy na nic nie narzeka, wszystko daje sobie robić. Wykąpał się bez najmniejszych oporów i bez zdemolowania łazienki. Cudowny.

Mokry:

Wyciera się w dywan:

Suchy:

Posted

Kochany Wituś, jak grzecznie dał się wykapać!:loveu::loveu::loveu:
i nawet sam pomógł się wycierać...o dywan:evil_lol:
hehe, moje stwory też tak robią...o kanapę, bo dywanów już w domu nie ma:evil_lol:

Posted

Cieszymy się bardzo,że jestescie szczęsliwi z naszym mądrym i pięknym Witusiem/ Oliverem -on tyl wyczekiwal na swych dobrych ludzi i szczęsliwy,spokojny :loveu::p dom. Dziękujemy Wam kochani ,że wybraliście tego wspanialego psa !!! :loveu:

Posted

Ja też przywitam Witusia-Oliviera, którego wątek śledzę czały czas....co za radość za taki szczęśliwy:loveu: koniec...czasem tak bardzo przypomina mi naszego zaginionego Moruska:-(

Posted

Chciałam zakończyć wątek i pokazać, że nasz ulubieniec jest zupełnie ukochany i mam nadzieję, że on jest zadowolony z nas i z nowego życia. Chyba tak.

Szalejący:

I ze swoim miśkiem: