monika55 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Witamy serdecznie :loveu: I prosimy o duuuzo opowiesci o Oliverze.:lol: Quote
zuzlikowa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Fasola...witamy serdecznie na forum!:loveu: Dzięki za dom i miłość dla Witusia/Olivera...nauczymy się jego nowego imienia szybko,tylko teraz on dla nas jeszcze przez chwilę zostanie ...naszym Witusiem,ale tylko przez chwilę jeszcze!:lol: Bardzo cieszę się też z przyjaźni psio/kociej!:multi: Głaski dla obu przyjaciół!!! Quote
mineralna_ Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Witamy włascicielkę niebieskookiego :cool3::loveu: Dobrze ze chłopak ma się wspaniale, zasłużył sobie na to :loveu: Quote
wilczek007 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Serdecznie witam Fasolkę;)!! Witek-Oliver miał prawdziwe szczescie trafic do takiego domku!!:multi: Wielkie dzięki za allegro i ogłoszenia wszystkim na wątku! Quote
bico Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witamy serdecznie nowych Państwa Olivierka:loveu::loveu::loveu: Miło nam, że tu jesteście:multi: Wspaniale, że wreszcie ktoś wypatrzył to niebieskie oko i dał mu nowy domek:multi::multi::multi: Wituś jest taki kochany, spragniony miłości, też nie wiem jak można go nie kochać, ale widocznie on na Was specjalnie czekał:lol::lol::lol: Quote
monika55 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Juz tak przywyklam do zagladania do Olivera, ze znowu musze. Dzien dobry wszystkim. Jak noc minela slicznocie?:loveu: Quote
fasola Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Witam. Druga noc w domu. Drugą noc śpimy z mężem na dole na kanapie psu do towarzystwa. Chcemy wiedzieć jak spędza noc: czy śpi spokojnie, czy nudzi mu się i znajduje sobie coś do zajęcia. Oliver okazał zainteresowanie butami, opiera się też łapskami o stół lub blat kuchenny, żeby zobaczyć czy jest coś interesującego. Na razie nic nie spsocił i słucha się kiedy zwróci mu się uwagę. Wieczorem będzie wielka kąpiel. Nie chcieliśmy go stresować wszystkim od razu, ale dłużej nie da się wytrzymać zapachu w tym domu i częstego przytulania się. Quote
mineralna_ Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Fajnie ze chłopak tak dobrze trafił :loveu: Quote
monika55 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Ciekawe, czy Oliver dal sie wykapac:evil_lol:. Straci ten swoj zapaszek. Jeszcze piekniejszy bedzie. A łazienka ocalała? Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Oliver pieknie wyglada w tym otoczeniu! Tak jakby zawsze do niego przynależał!!!...może tak własnie było,tylko nikt o tym nie wiedział?...Tego się bedę trzymać!!! Zawsze przynależał!!!:loveu: Quote
wilczek007 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 kuuuurczaki!Oliver! ale masz ogródek:crazyeye: sama bym taki chciała!:evil_lol: :evil_lol: super ze psiak spisuje sie dobrze, trzymam kciuki za kapiel:razz: Quote
fasola Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Wykąpany. Nie wiem co to za pies, nigdy na nic nie narzeka, wszystko daje sobie robić. Wykąpał się bez najmniejszych oporów i bez zdemolowania łazienki. Cudowny. Mokry: Wyciera się w dywan: Suchy: Quote
mineralna_ Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 fasola napisał(a):Wykąpany. Nie wiem co to za pies, nigdy na nic nie narzeka, wszystko daje sobie robić. Wykąpał się bez najmniejszych oporów i bez zdemolowania łazienki. Cudowny. pies który swoją miłość okazuje przez grzeczność :loveu: http://i262.photobucket.com/albums/ii91/broad-bean/O07.jpg cudo :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wilczek007 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ale fajnie:loveu: i faktycznie Oliver niemożliwie cierpliwy! a jak fajnie i smiesznie wygląda na fotkach. Quote
sloneczko76 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 powodzenia w nowym domku Oliver:) Quote
bico Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Kochany Wituś, jak grzecznie dał się wykapać!:loveu::loveu::loveu: i nawet sam pomógł się wycierać...o dywan:evil_lol: hehe, moje stwory też tak robią...o kanapę, bo dywanów już w domu nie ma:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Chłopak jest po prostu u siebie...spokojny,zadowolony...jest po prostu u siebie...tak dobrze,ze już może być taki zadowolony...:loveu: Quote
monika55 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Tak jak myslalam. Jest swietny. Chyba nic z niego nie wylezie. Tylko mu nie popuszczaj. Niech sie chlopak uczy.:loveu: Teraz musi byc sliczny, wykapany i wyczesany. Quote
Olga7 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Cieszymy się bardzo,że jestescie szczęsliwi z naszym mądrym i pięknym Witusiem/ Oliverem -on tyl wyczekiwal na swych dobrych ludzi i szczęsliwy,spokojny :loveu::p dom. Dziękujemy Wam kochani ,że wybraliście tego wspanialego psa !!! :loveu: Quote
monika55 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Zwyczajowo dzien dobry :loveu: Quote
Julia07 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ja też przywitam Witusia-Oliviera, którego wątek śledzę czały czas....co za radość za taki szczęśliwy:loveu: koniec...czasem tak bardzo przypomina mi naszego zaginionego Moruska:-( Quote
fasola Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Chciałam zakończyć wątek i pokazać, że nasz ulubieniec jest zupełnie ukochany i mam nadzieję, że on jest zadowolony z nas i z nowego życia. Chyba tak. Szalejący: I ze swoim miśkiem: Quote
monika55 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Oliver, Takie zdjecia i takie wiadomosci dodaja sil. Dziekuje Ci fasola z calego serca. Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 kOCHAM SZCZĘŚLIWE ZAKOŃCZENIA!!!!! Fasola ukłony z mojej strony i wielkie uściski, że stworzyliście tak cudowny dom dla tej sierotki :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts