modliszka84 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 NaamahsChild napisał(a): Eh, takich tymczasowiczów to ja mogę brać, macie ich więcej?:diabloti: mamy :diabloti: wydamy Kleo do domu to mozesz dostać nastepnego :evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :razz: Ja mam taki obrót psiaków w mieszkaniu, że jak moja koleżanka z drugiego pokoju przyjeżdża raz w tygodniu to za każdym razem inny pies:evil_lol: Troszku się zdziwiła jak jej Kleo na spotkanie wybiegła.. Ale tylko troszkę:diabloti: A Kleo dzisiaj przywaliła Lolicie zębiskami, a co się będzie pchała do jej miski, nie?:eviltong: Przed chwilką wróciłyśmy z dłuższego spacerku:loveu: Quote
NaamahsChild Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Kleo już w pełni zadomowiona pannica, szaleje z Blanche, bawią się, gonią, walczą o zabawki:cool3: Coraz grzeczniej chodzi na smyczce, ciągle przychodzi się pomiziac, pocałować, pogłaskać:cool3: Już jestem jej Panią, słucha mnie i reaguje głównie na to, co ja powiem.. Przesłodka księżniczka:loveu: Quote
Madzik77 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 co tak mało fotek z nowego domku? chyba lepiej ruszyć juz z ogloszeniami bo pozniej psina bedzie bardziej cierpiala z powodu rozstania z DT... Quote
NaamahsChild Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Madzik77 napisał(a):co tak mało fotek z nowego domku? chyba lepiej ruszyć juz z ogloszeniami bo pozniej psina bedzie bardziej cierpiala z powodu rozstania z DT... Mogę ich wrzucać więcej, jeśli chcecie, ale taka cisza na jej wątku jest, że myślałam, że nikt nie chce jej oglądać - więc miałam ją zachłannie dla siebie:roll: To zdjęcie zrobiłam przed chwilką - Kleo ogląda świat za oknem:loveu: Średnio dziesięć razy dziennie (a w nocy to już w ogóle) zostaje wylizywana i wymiziana - to jest cudowny, piękny pies. A nie boicie się oddawać jej do adopcji bez sterylki? Ja ciągle czuję się z tym niepewnie.. Quote
Cieplutkaa. Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Naa my cały czas czekamy na nowe wieści i zdjęcia Kleo ;) Bardzo cieszę się, że sunia znalazła u Ciebie ciepły kącik i że w końcu może czuc się kochana :loveu: Tak sobie myślę, że sterylka moze byc warunkiem adopcji...:roll: Proponuję również żeby napisac w temacia na allegro Kleo, że to mix Husky... Więcej osób by zaglądało :roll: Quote
nika28 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Dzisiaj weszłam a Zula/Kleo jest w DT :loveu: Nie wiedziałam :oops: Kleo ma obserwatora na allegro... :roll: Quote
nika28 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Justy$ka napisał(a):Proponuję również żeby napisac w temacia na allegro Kleo, że to mix Husky... Więcej osób by zaglądało :roll: Robi się ;) I trzeba zmienć kontakt, bo Kleo już nie ma w Pabianicach :roll: Quote
viverna Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 trzeba bardzo uważać, czy na allegro pisze, że jest wysterylizowana? Quote
nika28 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 viverna napisał(a):trzeba bardzo uważać, czy na allegro pisze, że jest wysterylizowana? Nie pisze... :roll: Quote
viverna Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ja bym napisała, bo tam jest najwięcej oszołomów ;-) a na wizytę przedadopcyjną to powinna iść cała komisja... Quote
NaamahsChild Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ja też uważam, że powinna iść komisja, ba, zgromadzenie narodowe!:diabloti: To jest moje cudeńko malutkie..! Może nie takie malutkie, ale i tak ma idealne rozmiary - bo nadaje się bez problemu zarówno do mieszkania w bloku, jak i domu z ogrodem. A ma takie nakłady energii, że myślałabym o agility z jej udziałem..:roll: Póki co, biegamy na spacerach:eviltong: Bardzo polubiły się z Blanche.. Quote
nika28 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 NaamahsChild, podaj kontakt to zmienie w allegro ;) Quote
NaamahsChild Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 509759692 - nr kom. 7522904 - gg. [email protected] - mail. Mogę przygotować też wkrótce nowy tekścik do ogłoszeń:diabloti: Quote
Madzik77 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jestem za zmianą w ogłoszeniach na informacje: sunia jest WYSTERYLIZOWANA i juz 99% telefonów od idiotów nam odpada. A nowych wlascicieli na wizycie przedadopcyjnej jak domek bedzie ok poinformowac ze oni musza to zrobic i bedzie to sprawdzone! Ew mozemy sie dolozyc do tego zabiegu.... I ruszajmy z ogloszeniami bo szkoda by sunia miala poznej zlamane serce!! Quote
NaamahsChild Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Z ciężkim sercem - ale muszę się zgodzić. Taka piękność powinna szybciutko znaleźć nowy, szczęśliwy dom.. Kurcze, kochana z niej bestia no.. Tutaj tłucze się z Blanche o sznur:diabloti: A tutaj w całej okazałości, troszkę niewyraźnie, no ale..:oops: Quote
kasia14 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Naa jakbyś dała rade to porób moze jakies ładne zdjęcia na spacerze- na dowrze zawsze lepiej wychodza ;) dobre zdjęcia pokazujące piekenego psa to połowa sukcesu ;) I ruszamy z ogłoszeniami... Quote
modliszka84 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 można wziąć moje zdjęcia z dnia wyjazdu, chyba nie są najgorsze :p Quote
NaamahsChild Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jasne, że nie są:diabloti: Zrobię zdjęcie Kleo, ale najwcześniej w czwartek - jak mój mężczyzna przywiezie aparat:p Kleo jest kapitalna i bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi. Jeśli chodzi o psy - umie postawić na swoim:razz: Cieczka się kończy, niunia ma ochotę na seks:p Quote
Cieplutkaa. Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Naa trzymam Ci za słowo z tymi zdjęciami! Ohh... czwartek już jutro... Jestem taka ciekawa tego, co słychać u Kleo :) Quote
NaamahsChild Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jutro może uda mi się z viv spotkać na spacerku, to damy wam fotki:diabloti: Kleo dzisiaj pobiła się z Blanche, troszkę jej łapkę pogryzła i musiałam bandażyk założyć, ale na szczęście tylko naskórek drasnęła:p Teraz leży wywalona na moim łóżku i śpi panienka:roll: Quote
viverna Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 dziś miałam obfocić Kleo, ale nie wypaliło, Naa odezwij się, co z jutrem :-) Quote
Cieplutkaa. Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Madzik77 napisał(a):Czekamy na foty!! Ojjjj....tak!;) Quote
Recommended Posts