orpha Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 noooo :):) heh niechby spróbował byc niezachwycony :mad: Quote
orpha Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 u Kleo bomba :) , państwo zachwyceni nowym czlonkiem rodziny , z pania Kasia codziennie przez tel.rozmawiam a najprawdopodobniej w ta sobote sie do nich przejadę i postaram sie o jakies fotki :) Quote
modliszka84 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 poproszę dane nowych właścicieli, muszę zmienic zw bazie chipów Quote
NaamahsChild Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dzisiaj o 22 będę rozmawiała z Kasią - wezmę od niej dane (bo umowę dostanę podpisana pocztą) i podam na forum. Modliszko, napisz mi prosze, na pw lub tutaj, więcej o Elzie..:roll: Przede wszystkim jak z kotami - bo po moich ostatnich ekscesach z psem atakowanym i zahukanym przez inne mam duży dystans.. Enya pogryzła moja Blanche i goniła koty..:roll: No i non stop wyła - także muszę wiedzieć. Szukam też czegoś dla niej indywidualnego - bo to chyba byłoby najlepsze, żeby nie musiała współzawodniczyć o względy właściciele, bo wtedy frustracja może przerodzić się w agresję.. Quote
modliszka84 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 już mam tymczas dla Elzy ;) ale moze jakiegos innego chcesz :cool3: ? Quote
orpha Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 własnie Naa jak z ta umowa ? mialas mi na poczte przysłac :cool3: Quote
kometa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 przepraszam za offa.. http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-bizuteria-na-pirata-bez-oka-do-14-03-a-132350/ Quote
NaamahsChild Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Tak, modliszko, mam wolne miejsce, jakoś mi tu pusto z 2 psami:roll: Dam dt, ale raczej dorosłemu małemu psiakowi lub szczeniakowi.. Może podsuniesz jakieś propozycje? Po Kleo jakoś mam do Was słabość;) Quote
NaamahsChild Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 orpha napisał(a):własnie Naa jak z ta umowa ? mialas mi na poczte przysłac :cool3: Ja dałam Madzi umowę, która zawoziła Kaśce Kleo. Przy Waszym spotkaniu zostanie Ci wręczona umowa (ja swoją część podpisałam) - jakoś kiepsko mi się wydrukowała, ale jest w dwóch egzemplarzach, także damy radę:oops: Quote
modliszka84 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mam takiego Felka... on jest mały i w sumie dość potrzebujący bo ostatnio non stop w budzie siedzi... Tylko że nie wiem jak z jego szansami na adopcje :roll: ? Mam jamnika Coriego... Priorytetem jest też Nelson...mix PON, ma szanse na adopcje chyba tylko w warunkach domowych :-( Jest strasznie skołtuniony, strasznie płacze. albo przejrzyj strone...może Tobie sie jakis wyjątkowo spodoba... Psy dorosłe Quote
Cieplutkaa. Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Ojojoj...Naa szalejesz ;) A tak na serio to bardzo nam miło, ze masz do nas słabośc...:diabloti: Polecamy się na przyszłośc :razz: Quote
orpha Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 a ten Felek to ile ma lat ? i czy szczekliwy jest ? bo mam pana ktory po smierci jednej suni szuka pieska na parking ( jest tam jeszcze jedna sunia lat 14) , warunki dobre ciepła buda , miska , zainteresowanie człowieka tez , opieka weterynaryjna - maja weta ktorzy na kazdy tel. do nich przyjezdza. Sunia ,ktora tam zostala wyglada naprawde swietnie. Szukaja psiaka nie za starego najchetniej 2-3 lata , takiego ktory lubi troszke pohałasowac i chetnie wykastrowanego Quote
viverna Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Naa a może tym razem weźmiesz tymczas z Wrocka? W schronie jest błękitnooka, przepiękna sunia i pilnie trzeba ją ciachnąć (o ile jest jeszcze w schronisku, ale to się sprawdzi) :D http://www.dogomania.pl/forum/f28/niebieskooka-sunia-wroclaw-132158/ Quote
NaamahsChild Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Muszka jest śliczna:loveu: Coś więcej o niej?:razz: A Milkę wyciągnę stamtąd jak szybko się da.. Reszta fot na otarcie łez.. A ten pan na fotach jest MÓJ <nie oddam> Quote
Cieplutkaa. Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Naa, a może Gaja :cool3: Co prawda ona nie jest najmniejsza - gdzieś wielkości Kleo. Ogólnie wesoła, towarzyska i milusińska sunia. Łasi sie do człowieka i sama podsuwa tyłeczek do głaskania ;) Urodziła się V 2005 roku, a juz od 5.03.2007 roku jest w schronisku :shake: Moze to by była dla niej szansa?! Sunia jest CUDOWNA! GAJA ALLEGRO Quote
orpha Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Byłam dzisiaj u Kleo :evil_lol: Panstwo zakochani w niej na maxa :) , nic jej nie brakuje ,ma takie luksusy ze ho ho , a tak od siebie dodam ze ona jest przeurocza :loveu:, cudo nie pies !!!!! Quote
orpha Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 nie bij .... nie mam , apart moja mlodziez na jakas impre mi rabneła , ale spoko zgram od P.Kasi i wrzuce jakos na poczatku tygodnia :D:D Quote
NaamahsChild Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jestem w ciągłym kontakcie z Kasią. Ten domek jest wspaniały!:loveu: Życzyłabym takiego każdemu psiakowi! Kleo jest wymiziana, wyszalała, wybiegana.. Miód na moje serce, gdy słyszałam jak dawała głos.. Jak zaczyna ładnie jeść.. biegać bez smyczy.. reagować na komendy.. Pies - ideał, dla cudownej rodzinki.. Quote
modliszka84 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 a ja się tylko przypomnę....poproszę o te dane A pani Kasia zawita na dogo? No i zdjęcia by sie przydały..;) Quote
Cieplutkaa. Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 I co ze zdjęciami naszej...no...może juz nie naszej,ale KRÓLEWNY :mad::evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Co tak mało wieści od suni i jej Właścicieli ? Quote
NaamahsChild Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Kurcze, to mea culpa:oops: Bo ja mam kontakt z Kasią non stop, nawet w Wielkanoc dzwoniła złożyć mi życzonka w imieniu swoim i Kleosi! Kleo jest cudownie wyszalała, dostałam zdjęcia, ale MMSem i niestety nie mam jak ich wrzucić, mój chłopak dostanie kolejne i wtedy je dodam na forum. Kleo ma codzienne długie spacerki i duuużo miłości.. psi ideał, zapatrzony w swoich nowych Panów.. A pomyślec, że tak niedawno była bez nadziei w schronie..! A teraz! Prawdziwa księżna!:loveu: Quote
Recommended Posts