Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ przepiękny pies!
Nie tylko husky, ale i wilk w niej tkwi. Urody może jej pozazdrościć niejeden rasowiak!
Czy jeśli znajdzie się dla niej tymczas, sunia mogłaby pojechać? Takie cudo powinno szybciutko znaleźć domek, już zaczynam pytać.

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Ależ przepiękny pies!
Nie tylko husky, ale i wilk w niej tkwi. Urody może jej pozazdrościć niejeden rasowiak!
Czy jeśli znajdzie się dla niej tymczas, sunia mogłaby pojechać? Takie cudo powinno szybciutko znaleźć domek, już zaczynam pytać.

Sunia na pewno moze na dt jechac, jesli tylko sie znajdze:shake: to piekna sunia, na prawde wyjątkowej urody i jeszcze te oczy:loveu: a tyle juz czeka...

Posted

kasia14 napisał(a):
Sunia na pewno moze na dt jechac, jesli tylko sie znajdze:shake: to piekna sunia, na prawde wyjątkowej urody i jeszcze te oczy:loveu: a tyle juz czeka...

Powiedzcie mi w takim razie kilka konkretów:
Jak z reakcji na koty i inne psy (chodzi mi głównie o suki)? Jak ze szczekliwością i pobytem w mieszkaniu? Wiadomo coś może o tym, czy potrafi zachowywać czystość?
To parę takich pytań, bo jak szukam, to ludzie jednak chcą wiedzieć jak najwięcej..

Posted

Z psami i sukami Zula się dobrze dogaduje. Nie zaczepia i jest uległa. Co do kotów to może dziewczyny wiedzą, ale...:roll: często sprawdzamy to ppo spacerze, ale Zula jigdy na takim nie była...:-(
Morze Kasia lub modliszka powiedzą Ci coś więcej...:oops:

Posted

[quote name='kasia14']na koty jeżeli będzie coś pewnego - można sprawdzić
szczeka - jak na schronisko nawet nie tak dużo...

co do mieszkania - nie ma pojęcia

Jak na schronisko Zula to anioł :lol:
W boksie jest raczej spokojna i nieco zdominowana przez inne psy...
Najlepiej psy ze schroniska poznaje się na spacerze, ale biedna Zula nie wie co to znaczy 'schroniskowy spacer' :-(

Posted

Właściciel się zgadzał. Sąsiedzi robili problemy, gł. o dobermana:cool1:
Ale wreszcie wszystko wyjaśnione!:multi: Olewamy wrednych sąsiadów, większość polubiła mnie i moją psiarnię (ja mam praktycznie zawsze 3 psy w mieszkaniu teraz).

Posted

modliszka84 napisał(a):
aha no to spoko.
co do kotów...do możemy sprawdzic, ale po nowym roku i nie bedzie to dkładnie test obiektywny...bo rózne kwiatki potem wychodzą :roll:

Ok, ona jest wielkości haszczaka mniej więcej?

• 2 weeks later...
Posted

Zula miała być sprawdzona pod kątem kotków, o ile dobrze pamiętam.
Chodzi mi o to, czy od razu je goni/chce ugryźć, czy raczej neutralnie - wtedy powinna się przyzwyczaić.

Tydzień temu w moim domu pojawiła się na cito pogryziona sunia - liczę, że szybko znajdzie dom, jeśli tak się stanie to z mety biorę Zulę - ona długo miejsca na dt nie zagrzeje, ludzie ją wyszarpią z rąk:loveu:

Posted

I co z nia? serce mi sie sciska, ze nie moge jej wziac... Czy ma ona info na ALLEGRO???

Jesli nie to przeslijcie mi wszelkie dane oraz osobe kontaktowa na priva

pzdr
Ewa