Cieplutkaa. Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Dzięki Olusia! Piiiiiiiiiiiiiiiękny banerek! Quote
kasia14 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 wszystkie sa piekne :) ja niestety nie mam na razie miejsca w podpisie... Quote
Anusia&Saba Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Piękna sunia, co ona jeszcze robi w schronie? :-( Quote
NaamahsChild Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ależ przepiękny pies! Nie tylko husky, ale i wilk w niej tkwi. Urody może jej pozazdrościć niejeden rasowiak! Czy jeśli znajdzie się dla niej tymczas, sunia mogłaby pojechać? Takie cudo powinno szybciutko znaleźć domek, już zaczynam pytać. Quote
viverna Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Pytaj, pytaj o DT, bo ze schronu większe psy i do tego takie wilcze gorzej "idą". Quote
Madzik77 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Zula naprawde jest niesamowitym psiakiem! Quote
Cieplutkaa. Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Jest niesamowita to prawda... Ale co z tego skoro nikt jej nie chce? :-( Quote
kasia14 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 NaamahsChild napisał(a):Ależ przepiękny pies! Nie tylko husky, ale i wilk w niej tkwi. Urody może jej pozazdrościć niejeden rasowiak! Czy jeśli znajdzie się dla niej tymczas, sunia mogłaby pojechać? Takie cudo powinno szybciutko znaleźć domek, już zaczynam pytać. Sunia na pewno moze na dt jechac, jesli tylko sie znajdze:shake: to piekna sunia, na prawde wyjątkowej urody i jeszcze te oczy:loveu: a tyle juz czeka... Quote
NaamahsChild Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 kasia14 napisał(a):Sunia na pewno moze na dt jechac, jesli tylko sie znajdze:shake: to piekna sunia, na prawde wyjątkowej urody i jeszcze te oczy:loveu: a tyle juz czeka... Powiedzcie mi w takim razie kilka konkretów: Jak z reakcji na koty i inne psy (chodzi mi głównie o suki)? Jak ze szczekliwością i pobytem w mieszkaniu? Wiadomo coś może o tym, czy potrafi zachowywać czystość? To parę takich pytań, bo jak szukam, to ludzie jednak chcą wiedzieć jak najwięcej.. Quote
Cieplutkaa. Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Z psami i sukami Zula się dobrze dogaduje. Nie zaczepia i jest uległa. Co do kotów to może dziewczyny wiedzą, ale...:roll: często sprawdzamy to ppo spacerze, ale Zula jigdy na takim nie była...:-( Morze Kasia lub modliszka powiedzą Ci coś więcej...:oops: Quote
kasia14 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 na koty jeżeli będzie coś pewnego - można sprawdzić szczeka - jak na schronisko nawet nie tak dużo... co do mieszkania - nie ma pojęcia Quote
Cieplutkaa. Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='kasia14']na koty jeżeli będzie coś pewnego - można sprawdzić szczeka - jak na schronisko nawet nie tak dużo... co do mieszkania - nie ma pojęcia Jak na schronisko Zula to anioł :lol: W boksie jest raczej spokojna i nieco zdominowana przez inne psy... Najlepiej psy ze schroniska poznaje się na spacerze, ale biedna Zula nie wie co to znaczy 'schroniskowy spacer' :-( Quote
NaamahsChild Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Jeśli wypali test z kotami, to może uda mi się ją wziąć na tymczas..:roll: Quote
modliszka84 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 NaamahsChild napisał(a):Jeśli wypali test z kotami, to może uda mi się ją wziąć na tymczas..:roll: a co z właścicielem mieszkania który nie zgadzał sie na psa?:roll: Quote
NaamahsChild Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Właściciel się zgadzał. Sąsiedzi robili problemy, gł. o dobermana:cool1: Ale wreszcie wszystko wyjaśnione!:multi: Olewamy wrednych sąsiadów, większość polubiła mnie i moją psiarnię (ja mam praktycznie zawsze 3 psy w mieszkaniu teraz). Quote
modliszka84 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 aha no to spoko. co do kotów...do możemy sprawdzic, ale po nowym roku i nie bedzie to dkładnie test obiektywny...bo rózne kwiatki potem wychodzą :roll: Quote
NaamahsChild Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 modliszka84 napisał(a):aha no to spoko. co do kotów...do możemy sprawdzic, ale po nowym roku i nie bedzie to dkładnie test obiektywny...bo rózne kwiatki potem wychodzą :roll: Ok, ona jest wielkości haszczaka mniej więcej? Quote
modliszka84 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 mniejsza chyba, mniej wiecej jak nieduza suka husky Quote
Cieplutkaa. Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Sunia jest mniejsza od haszczaka...;) Dzisiaj ją popieślciłam, ale niestety tylko przez kraty :shake: Zulcia jest bardzo kochana :loveu: Quote
zmierzchnica Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Przecudna sunia... Co tam u niej? Ciekawe, dlaczego jeszcze nikt się w niej nie zakochał :roll: Quote
NaamahsChild Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Zula miała być sprawdzona pod kątem kotków, o ile dobrze pamiętam. Chodzi mi o to, czy od razu je goni/chce ugryźć, czy raczej neutralnie - wtedy powinna się przyzwyczaić. Tydzień temu w moim domu pojawiła się na cito pogryziona sunia - liczę, że szybko znajdzie dom, jeśli tak się stanie to z mety biorę Zulę - ona długo miejsca na dt nie zagrzeje, ludzie ją wyszarpią z rąk:loveu: Quote
EwaO Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 I co z nia? serce mi sie sciska, ze nie moge jej wziac... Czy ma ona info na ALLEGRO??? Jesli nie to przeslijcie mi wszelkie dane oraz osobe kontaktowa na priva pzdr Ewa Quote
Recommended Posts