orpha Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 moze byc Warszawa stad do Zielonki blisko , jakos sobie poradzimy Quote
Cieplutkaa. Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 No ok.. czyli transport z Wrocławia do Warsyawy, tak?:roll: Zaraz zmienię tytyuł wątku... NARESZCIE!!!! :p Quote
viverna Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Kleo jedzie do domu :loveu: a co z moją Melą? :shake::placz: Quote
Figu Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Z chęcią zabiorę Kleo do Warszawy, ale jadę jutro (piątek) - ok. godz 14 - czy możecie mi ją podrzucić do Katowic? Mogę wyjechać trochę w stronę Wrocławia, ale nie dam rady przyjechać po nią, nie dojechałabym wtedy do wawy do pracy na czas.. Mój telefon: 694481639 lub do 13:00 będę pod 032 229 73 10. Quote
NaamahsChild Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Już wszystko ustalone. Kleo pojedzie jutro ze znajomą Kasi (nowej właścicielki Kleo). Uff. Quote
Daga&Maks Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 super że Kleo jedzie jutro do domu :) Quote
Cieplutkaa. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Super że Kleo jedzie do domku! A czy Pani ma dostęp do internetu? Zeby co jakis czas napisać nam co słychać u ślicznotki i wstawić nowe zdjecia... Albo moze chociaz ktoś mógłby czasem tam pojechać i się wszystkiego dowiedzieć...? Bardzo się cieszę ze sunia jedzie do domku, ale az zal sie rozstawać...:lol: Quote
modliszka84 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Naa a nie wzięłabys potem na tymczas Elzy :placz::roll: ? Quote
orpha Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Justy$ka']Super że Kleo jedzie do domku! A czy Pani ma dostęp do internetu? Zeby co jakis czas napisać nam co słychać u ślicznotki i wstawić nowe zdjecia... Albo moze chociaz ktoś mógłby czasem tam pojechać i się wszystkiego dowiedzieć...? Bardzo się cieszę ze sunia jedzie do domku, ale az zal sie rozstawać...:lol: słowo ze bede tam goscic :):) Quote
Cieplutkaa. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='orpha']słowo ze bede tam goscic :):) No jak słowo to słowo... I będe za nie trzymać baAardzo mocno ;) W ogóle kiedyś będziemy musiały pojechać do Kleo i sprawdzić jak sie żyje naszej Królewnie :diabloti: Quote
orpha Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Justy$ka']No jak słowo to słowo... I będe za nie trzymać baAardzo mocno ;) W ogóle kiedyś będziemy musiały pojechać do Kleo i sprawdzić jak sie żyje naszej Królewnie :diabloti: jestem z Kasia w stałym kontakcie , napewno bede trzymala reke na pulsie :) Quote
NaamahsChild Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 A ja będę za nią cholernie tęsknić.. Już mnie gniecie w dołku..:placz: Quote
viverna Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Naa Ciebie gniotą psy w nocy i robią dołek w łóżku! Nie kop doła, tańcz dookoła! Quote
Cieplutkaa. Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='NaamahsChild']W kłębie sięga troszkę nad kolanko:cool3: Właśnie zmieniłam pokój do nauki i 3 psy stwierdziły, że MUSZĄ, bo inaczej się nie da, leżeć pod moim krzesłem, efekt komiczny, żałuję, że nie mam cyfrówki:cool1: Aaa, Kleo bardzo polubiła się z moim rudzielcem. Musiałbyście ciotki to zobaczyć, jak Ikar przytula się do niej łapkami i ociera mrucząc:loveu: A jak się rozkręcą, to gonią się jak szalone:eviltong: Ale Kleo tylko łapie moje kocięta i nie chwyta ząbkami, tylko łapkami przewraca i zaciesza:diabloti: Na spacerkach już mniej ciągnięcia, smycz to atrakcja, a ona uwielbia wariować. Po prostu młody pies, który ma w sobie dużo z dzieciaka, ale tak uroczy..:roll: Mój TZ ciągle do niej wzdycha i marzy o tym, żeby z nami została:roll: Ludzie na ulicy też zaczepiają i mówią jakie cudo. Eh, takich tymczasowiczów to ja mogę brać, macie ich więcej?:diabloti: Mamy, mamy piękną Elzę! Jest sunią bardzo wesołą, żywiołową i kochaną. Jest zapatrzona w człowika i dom tymczasowy dla niej jest na wagę złota!! [quote name='modliszka84'] Naa a nie wzięłabys potem na tymczas Elzy :placz::roll: ? Quote
Madzik77 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Tez prosze o pomoc dla wspanialej ELZY! TO jest kochana sunia i kocha wszystko co zyje! Dodatkowo sa osoby chetne na dofinasowanie DT suni PROSIMY! Taki wspaniały domek niemoze sie marnować Quote
modliszka84 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Naa nie daj się prosić :roll: Elza strasznie marnieje, była pogryziona, teraz nawet boi się dojść do kraty :placz: A z radosniejszych wieści - piszcie co u Kleo !! :loveu: Quote
NaamahsChild Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kochane, ja nie będę w stanie utrzymać Elzy, jest za duża.. Kazaan w ciągu ostatnich niecałych 2 dni zjadł prawie 3 kg karmy - samo utrzymanie tego psiaka jest bardzo kosztowne, do tego, to psie dziecko, które zaczyna dojrzewać - poświęcam mu mnóstwo czasu, by nauczył się posłuszeństwa i troszkę stonował. W tej chwili na tymczas niestety będę mogła wziąć albo małego psiaka (do 10 kg mniej więcej) lub szczeniaka.. Quote
NaamahsChild Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kleo o 13:31 wyruszyła w swoja podróż.. Jest bardzo grzeczna, słucha Madzi w pociągu - a koło 21 czeka na nią wymarzony domek! Quote
modliszka84 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 A jakbysmy Ci kupowały karmę :roll: ? Pomyśl proszę o tym... Nie stać nas na hotelik, ale na karmę....chyba więcej niż za 150 zł nie zje miesięcznie? Jest wzrostu Kleo. Ale ta Kleo się najeździ! :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Dzisiaj rozmawiałam z Agą i doszłysmy do wnisoku, że Elza jest wzrostu Kleo. Ona wygląda na większą, ale w rzeczywistości sięga przed kolanko. Strasznie ostatnio zmiezerniała... Sunia pilnie potrzebuje DT, a wiemy, że u Ciebie miała by napewno dobrze! Tak jak Dziewczyny wcześniej pisały... Mogłybyśmy przejać część kosztów za jej utrzymanie... Byle tylko DT znalazła...:roll: Quote
Cieplutkaa. Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='modliszka84']A jakbysmy Ci kupowały karmę :roll: ? Pomyśl proszę o tym... Nie stać nas na hotelik, ale na karmę....chyba więcej niż za 150 zł nie zje miesięcznie? Jest wzrostu Kleo. Ale ta Kleo się najeździ! :evil_lol: Dla tak wspaniałych domków to warto!!!;) Quote
Madzik77 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jesli bedzie to DT u Ciebie to tez pare groszy dla Elzy wyskrobie! Quote
NaamahsChild Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kleo już w nowym domku! Zeżarła kotce żarcie i bawi się nowiusieńką zabaweczką. Domek zachwycony:diabloti: p.s. A co do Elzy - dajcie mi pomyśleć na spokojnie, chcę porozmawiać i podyskutować na jej temat z kilkoma osobami. Quote
nika28 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 NaamahsChild napisał(a):Kleo już w nowym domku! Zeżarła kotce żarcie i bawi się nowiusieńką zabaweczką. Domek zachwycony:diabloti: Bardzo się cieszę :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts