Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z chęcią zabiorę Kleo do Warszawy, ale jadę jutro (piątek) - ok. godz 14 - czy możecie mi ją podrzucić do Katowic? Mogę wyjechać trochę w stronę Wrocławia, ale nie dam rady przyjechać po nią, nie dojechałabym wtedy do wawy do pracy na czas..
Mój telefon: 694481639 lub do 13:00 będę pod 032 229 73 10.

Posted

Super że Kleo jedzie do domku!

A czy Pani ma dostęp do internetu? Zeby co jakis czas napisać nam co słychać u ślicznotki i wstawić nowe zdjecia... Albo moze chociaz ktoś mógłby czasem tam pojechać i się wszystkiego dowiedzieć...?
Bardzo się cieszę ze sunia jedzie do domku, ale az zal sie rozstawać...:lol:

Posted

[quote name='Justy$ka']

Super że Kleo jedzie do domku!

A czy Pani ma dostęp do internetu? Zeby co jakis czas napisać nam co słychać u ślicznotki i wstawić nowe zdjecia... Albo moze chociaz ktoś mógłby czasem tam pojechać i się wszystkiego dowiedzieć...?

Bardzo się cieszę ze sunia jedzie do domku, ale az zal sie rozstawać...:lol:

słowo ze bede tam goscic :):)

Posted

[quote name='orpha']słowo ze bede tam goscic :):)

No jak słowo to słowo... I będe za nie trzymać baAardzo mocno ;)
W ogóle kiedyś będziemy musiały pojechać do Kleo i sprawdzić jak sie żyje naszej Królewnie :diabloti:

Posted

[quote name='Justy$ka']No jak słowo to słowo... I będe za nie trzymać baAardzo mocno ;)
W ogóle kiedyś będziemy musiały pojechać do Kleo i sprawdzić jak sie żyje naszej Królewnie :diabloti:
jestem z Kasia w stałym kontakcie , napewno bede trzymala reke na pulsie :)

Posted

[quote name='NaamahsChild']W kłębie sięga troszkę nad kolanko:cool3:
Właśnie zmieniłam pokój do nauki i 3 psy stwierdziły, że MUSZĄ, bo inaczej się nie da, leżeć pod moim krzesłem, efekt komiczny, żałuję, że nie mam cyfrówki:cool1:
Aaa, Kleo bardzo polubiła się z moim rudzielcem. Musiałbyście ciotki to zobaczyć, jak Ikar przytula się do niej łapkami i ociera mrucząc:loveu: A jak się rozkręcą, to gonią się jak szalone:eviltong: Ale Kleo tylko łapie moje kocięta i nie chwyta ząbkami, tylko łapkami przewraca i zaciesza:diabloti:

Na spacerkach już mniej ciągnięcia, smycz to atrakcja, a ona uwielbia wariować. Po prostu młody pies, który ma w sobie dużo z dzieciaka, ale tak uroczy..:roll: Mój TZ ciągle do niej wzdycha i marzy o tym, żeby z nami została:roll: Ludzie na ulicy też zaczepiają i mówią jakie cudo.
Eh, takich tymczasowiczów to ja mogę brać, macie ich więcej?:diabloti:

Mamy, mamy piękną Elzę! Jest sunią bardzo wesołą, żywiołową i kochaną. Jest zapatrzona w człowika i dom tymczasowy dla niej jest na wagę złota!!

[quote name='modliszka84'] Naa a nie wzięłabys potem na tymczas Elzy :placz::roll: ?

Posted

Tez prosze o pomoc dla wspanialej ELZY!
TO jest kochana sunia i kocha wszystko co zyje!
Dodatkowo sa osoby chetne na dofinasowanie DT suni
PROSIMY! Taki wspaniały domek niemoze sie marnować

Posted

Kochane, ja nie będę w stanie utrzymać Elzy, jest za duża..
Kazaan w ciągu ostatnich niecałych 2 dni zjadł prawie 3 kg karmy - samo utrzymanie tego psiaka jest bardzo kosztowne, do tego, to psie dziecko, które zaczyna dojrzewać - poświęcam mu mnóstwo czasu, by nauczył się posłuszeństwa i troszkę stonował.
W tej chwili na tymczas niestety będę mogła wziąć albo małego psiaka (do 10 kg mniej więcej) lub szczeniaka..

Posted

A jakbysmy Ci kupowały karmę :roll: ? Pomyśl proszę o tym... Nie stać nas na hotelik, ale na karmę....chyba więcej niż za 150 zł nie zje miesięcznie? Jest wzrostu Kleo.

Ale ta Kleo się najeździ! :evil_lol:

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z Agą i doszłysmy do wnisoku, że Elza jest wzrostu Kleo. Ona wygląda na większą, ale w rzeczywistości sięga przed kolanko. Strasznie ostatnio zmiezerniała... Sunia pilnie potrzebuje DT, a wiemy, że u Ciebie miała by napewno dobrze!

Tak jak Dziewczyny wcześniej pisały... Mogłybyśmy przejać część kosztów za jej utrzymanie...
Byle tylko DT znalazła...:roll:

Posted

[quote name='modliszka84']A jakbysmy Ci kupowały karmę :roll: ? Pomyśl proszę o tym... Nie stać nas na hotelik, ale na karmę....chyba więcej niż za 150 zł nie zje miesięcznie? Jest wzrostu Kleo.

Ale ta Kleo się najeździ! :evil_lol:

Dla tak wspaniałych domków to warto!!!;)

Posted

Kleo już w nowym domku!
Zeżarła kotce żarcie i bawi się nowiusieńką zabaweczką.
Domek zachwycony:diabloti:

p.s. A co do Elzy - dajcie mi pomyśleć na spokojnie, chcę porozmawiać i podyskutować na jej temat z kilkoma osobami.

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Kleo już w nowym domku!
Zeżarła kotce żarcie i bawi się nowiusieńką zabaweczką.
Domek zachwycony:diabloti:

Bardzo się cieszę :loveu: :multi: