NaamahsChild Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Kleo kocha dobrze zjeść:evil_lol: Taste of The Wild lub Purina z karm preferowana najbardziej.Prócz tego lub ryż, makaron, kurczaka, puszki (ja daję Belcando). Uwielbia wędzone kości i świńskie uszole:lol: Dzisiaj się budzę rano z czymś wciśniętym w mój kręgosłup.. Oczywiście, Kleo się rozwaliła i miałam kudłaty grzejnik:cool3: Quote
NaamahsChild Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dzwoniła Pani chętna na sunię. Dłuuuga rozmowa wprawiła mnie w doskonały nastrój. Pani zakochana w Kleo, rozumie i akceptuje umowę adopcyjną, chętna na sterylizację, z uwagi na to, że ma dzieci, wolałaby, by zabieg odbył się przed jej przyjazdem do Państwa (żeby dzieci szwów nie porozrywały mojej princesce). Pan najpierw nie był pewny czy chce psa, ale jak zobaczył i poczytał o Kleo, to zmienił zdanie:cool3: Dzieci rozanielone, zapatrzone w naszą piękność:razz: Pani zadawała dużo pytań, o wszystko, co dotyczyło Kleo - starałam się odpowiedzieć wyczerpująco. Ciotki, to jest TEN dom. Tak to czuję. Jeśli sterylkę da się umówić na przyszły tydzień, to koło 22 lutego Kleo byłaby w swoim nowym domku! Quote
orpha Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 jabadabadu :multi: poznam Kleo , pozna Kleo , poznam Kleo Quote
orpha Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 modliszka trzymaj , generalnie domek super w piatek jade na wizytacje i pani chce podpisac odrazu umowe , zakochala sie na zabój :loveu: Quote
viverna Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Tylko przekaż pani, że jeśli chce mieć Kleo u siebie 22 lutego, to musi zapłacić za jej sterylkę... Jutro (tzn. dzisiaj) dowiem się ile dokładnie. Bez kastracji nie dajemy Kleo, no nie Naa? Quote
NaamahsChild Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 viverna napisał(a):Tylko przekaż pani, że jeśli chce mieć Kleo u siebie 22 lutego, to musi zapłacić za jej sterylkę... Jutro (tzn. dzisiaj) dowiem się ile dokładnie. Bez kastracji nie dajemy Kleo, no nie Naa? No baa:cool3: Kleo uwalona na mojej pościeli, stwierdziła, że za wcześnie na spacer:eviltong: Quote
orpha Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 co do sterylki to mysle ze na tym etapie najlepiej jak Naa sama dogada sie z Pania Kasią Quote
viverna Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 orpha napisał(a):co do sterylki to mysle ze na tym etapie najlepiej jak Naa sama dogada sie z Pania Kasią nie bardzo rozumiem, przecież nie mam zamiaru kontaktować się z tą Panią :eviltong: A Naa ma podobne zdanie do mojego :) Albo pani czeka jeszcze 3 tygodnie i sterylka za darmo, albo Pani płaci za sterylkę i ma psa 22 lutego ;p Quote
orpha Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Pani dzwoniła do Naa i rozmawiały wiec mysle odnosniesterylki tez sie dogadaja :) , ja sie nie chce tu wtracac zeby co nie namotac :eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Jej... mam nadzieje, że wszystko potoczy się dobrze :lol: Ta ślicznotka podbiła moje serce, jeszcze zanim zaczełam chodzic do schroniska... gdy wpatrzyłam ją na stronie internetowej... A na żywo jest jeszcze ładniejsza... i taka kochana! Domek jej się poprostu należy :loveu: Quote
orpha Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Wlasnie wrociłam z wizyty przedadopcyjnej u pani Kasi ... powiem tyle to bedzie bardzo dobry domek. Pojechałam tam ze swoja Jadzia bo chcialam sie zorientowac jak dzieci odnosza sie do psów. Rewelacja bawia sie z psem ale sa delikatne , nie probuja ciagnac za ogn czy uszy , nie sa napastliwe. Cała rodzina jest za , decyzja przemyslana , wszystkie niedogodnosci wziete pod uwage. Naa zapomnialam przeslac Ci ta umowe :oops:, p.Kasia przelała Ci kase na sterlke ( mialam w reku potwierdzenie wpłaty) , teraz trzeba zaczac organizowac transpotr Quote
NaamahsChild Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Sterylka ustalona na jutro (pon) o 19:30:roll: A w przyszłą niedzielę najlepiej, żeby sunia pojechała.. Szukamy transportu! p.s. rozmawiam na bieżąco z przyszłą właścicielką Kleo, domek jest bardzo fajny:loveu: Kleo super trafiła, o takim domku dla niej myślałam - Kleo kocha dzieci, a i one przy niej się zmęczą:cool3: Quote
NaamahsChild Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dzisiaj sterylka.. jeszcze spacerek z dwoma psiakami i jedziemy.. Na powrót mamy ustalony samochód - Madzia pojedzie:loveu: Trzymajta kciukajta:cool3: Quote
NaamahsChild Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Już po. Kleo ma wewnętrzne szwy. Już wstaje i próbuje władować mi się na łóżku, skubana jedna:diabloti: Kocham tą panienkę:diabloti: Quote
orpha Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 super , dzielna dziewczynka :multi: teraz trzeba myslec o transporcie , Naa dalas cynk na transportowy moze ??? Quote
NaamahsChild Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 orpha napisał(a):super , dzielna dziewczynka :multi: teraz trzeba myslec o transporcie , Naa dalas cynk na transportowy moze ??? Jeszcze nie, póki co szukam po znajomych.. O 3 w nocy na łóżko władował mi się kto?:cool3: Kleo, z merdającym ogonem i jęzorem do wylizania i buźki:cool3: Nadal dużo śpi, ale kondycja świetna (pamiętam goldenkę mojej mamy, która "umierała" przez 10 dni). Quote
Cieplutkaa. Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Juuuuuupi!!!!:thumbs: Same spuper wieści.... [LEFT]No poprostu tak sie CIESZĘ!!![/LEFT] [CENTER]:bigcool::bigcool::bigcool: :cunao::cunao::cunao: [/CENTER] Quote
NaamahsChild Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Szukamy transportu na ten weekend, cioteczki, pomóżcie, ja zaraz alarmuje na transportowym..:oops: Quote
Cieplutkaa. Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 A gdzie dokładnie trzeba zawieźć sunie...? Zaraz też mnienię tytuł wątku...:roll: Quote
NaamahsChild Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Do Warszawy.. Dokładnie Zielonka pod W-wą.. Quote
Recommended Posts