Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kleo kocha dobrze zjeść:evil_lol:
Taste of The Wild lub Purina z karm preferowana najbardziej.Prócz tego lub ryż, makaron, kurczaka, puszki (ja daję Belcando). Uwielbia wędzone kości i świńskie uszole:lol:
Dzisiaj się budzę rano z czymś wciśniętym w mój kręgosłup.. Oczywiście, Kleo się rozwaliła i miałam kudłaty grzejnik:cool3:

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła Pani chętna na sunię.
Dłuuuga rozmowa wprawiła mnie w doskonały nastrój. Pani zakochana w Kleo, rozumie i akceptuje umowę adopcyjną, chętna na sterylizację, z uwagi na to, że ma dzieci, wolałaby, by zabieg odbył się przed jej przyjazdem do Państwa (żeby dzieci szwów nie porozrywały mojej princesce). Pan najpierw nie był pewny czy chce psa, ale jak zobaczył i poczytał o Kleo, to zmienił zdanie:cool3: Dzieci rozanielone, zapatrzone w naszą piękność:razz:
Pani zadawała dużo pytań, o wszystko, co dotyczyło Kleo - starałam się odpowiedzieć wyczerpująco.
Ciotki, to jest TEN dom. Tak to czuję.
Jeśli sterylkę da się umówić na przyszły tydzień, to koło 22 lutego Kleo byłaby w swoim nowym domku!

Posted

Tylko przekaż pani, że jeśli chce mieć Kleo u siebie 22 lutego, to musi zapłacić za jej sterylkę... Jutro (tzn. dzisiaj) dowiem się ile dokładnie. Bez kastracji nie dajemy Kleo, no nie Naa?

Posted

viverna napisał(a):
Tylko przekaż pani, że jeśli chce mieć Kleo u siebie 22 lutego, to musi zapłacić za jej sterylkę... Jutro (tzn. dzisiaj) dowiem się ile dokładnie. Bez kastracji nie dajemy Kleo, no nie Naa?

No baa:cool3:
Kleo uwalona na mojej pościeli, stwierdziła, że za wcześnie na spacer:eviltong:

Posted

orpha napisał(a):
co do sterylki to mysle ze na tym etapie najlepiej jak Naa sama dogada sie z Pania Kasią

nie bardzo rozumiem, przecież nie mam zamiaru kontaktować się z tą Panią :eviltong: A Naa ma podobne zdanie do mojego :) Albo pani czeka jeszcze 3 tygodnie i sterylka za darmo, albo Pani płaci za sterylkę i ma psa 22 lutego ;p

Posted

Jej... mam nadzieje, że wszystko potoczy się dobrze :lol:
Ta ślicznotka podbiła moje serce, jeszcze zanim zaczełam chodzic do schroniska... gdy wpatrzyłam ją na stronie internetowej...
A na żywo jest jeszcze ładniejsza... i taka kochana!
Domek jej się poprostu należy :loveu:

Posted

Wlasnie wrociłam z wizyty przedadopcyjnej u pani Kasi ... powiem tyle to bedzie bardzo dobry domek. Pojechałam tam ze swoja Jadzia bo chcialam sie zorientowac jak dzieci odnosza sie do psów. Rewelacja bawia sie z psem ale sa delikatne , nie probuja ciagnac za ogn czy uszy , nie sa napastliwe. Cała rodzina jest za , decyzja przemyslana , wszystkie niedogodnosci wziete pod uwage.
Naa zapomnialam przeslac Ci ta umowe :oops:, p.Kasia przelała Ci kase na sterlke ( mialam w reku potwierdzenie wpłaty) , teraz trzeba zaczac organizowac transpotr

Posted

Sterylka ustalona na jutro (pon) o 19:30:roll:
A w przyszłą niedzielę najlepiej, żeby sunia pojechała.. Szukamy transportu!
p.s. rozmawiam na bieżąco z przyszłą właścicielką Kleo, domek jest bardzo fajny:loveu: Kleo super trafiła, o takim domku dla niej myślałam - Kleo kocha dzieci, a i one przy niej się zmęczą:cool3:

Posted

orpha napisał(a):
super , dzielna dziewczynka :multi:
teraz trzeba myslec o transporcie , Naa dalas cynk na transportowy moze ???

Jeszcze nie, póki co szukam po znajomych..
O 3 w nocy na łóżko władował mi się kto?:cool3:
Kleo, z merdającym ogonem i jęzorem do wylizania i buźki:cool3: Nadal dużo śpi, ale kondycja świetna (pamiętam goldenkę mojej mamy, która "umierała" przez 10 dni).