Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

umaszczenie ma identyczne, jak niektóre basenji... i ten zawinięty ogon... (chociaż malamuty też mają zakręcone ogony), bo skąd ten biały "dekolt"?

basenji

chociaż ten lapinporokoira też miewa takie:

Chyba rzeczywiście więcej jest w Kleo tego lapinporokoira, niż syberiana, a po kim zakręcony ogon, bo hysky chyba nie mają zakręconego aż tak ...

Posted

Ale lapinporokoira w Polsce prawie nie ma... nawet w necie po angielsku nic nie mogę znaleźć, po polsku jeszcze mniej, a fińskiego nie znam :shake:...

ładne te lapiny! chyba założę hodowlę ;)

Posted

dziewczeta sory nie mam czasu czytac calego watku :oops: , napiszcie jak sunia do dzieci i wogole cos o niej tak ogolnie , byc moze mam dla niej dobry domek , napraawde dobry pod warunkiem ze moze byc w mieszkaniu w bloku. Pani ma trojke dzieci w wieku 2,5 ; 6,5 oraz 18 lat i kota ( nie w głowie :eviltong:) , mieszka tuz pod Wawa - wizyta przedadopcyjna nie ma sprawy ,jak bedzie trzeba to pojade ( poki co dosc duzo rozmawiam z nia przez tel) , ale to rozsadna osoba , duzo pyta i rozwaza wszytskie ewentualnosci.

Posted

[quote name='orpha']dziewczeta sory nie mam czasu czytac calego watku :oops: , napiszcie jak sunia do dzieci i wogole cos o niej tak ogolnie , byc moze mam dla niej dobry domek , napraawde dobry pod warunkiem ze moze byc w mieszkaniu w bloku. Pani ma trojke dzieci w wieku 2,5 ; 6,5 oraz 18 lat i kota ( nie w głowie :eviltong:) , mieszka tuz pod Wawa - wizyta przedadopcyjna nie ma sprawy ,jak bedzie trzeba to pojade ( poki co dosc duzo rozmawiam z nia przez tel) , ale to rozsadna osoba , duzo pyta i rozwaza wszytskie ewentualnosci.[/quote]

Kleo uwielbia dzieci!:loveu: Obskakuje, macha ogonem jak szalona, domaga się pieszczot.
Generalnie z niej straszny miziak, do tego jest przepiękna, idealnej wielkości. Może być w bloku, ale to raczej aktywny pies, więc jeśli dzieci będą spędzać z nią więcej czasu na dworze i zapewniać jej dużo ruchu - to jest idealna.

Posted

Ruch napewno by miala, bo to dosc aktywna rodzina
A jak ona w domu , pani najbardziej zalezy gdyby miala zostac sama , zeby nie spiewala bo sasiadow ma z deko takich walnietych i czepliwych.
A jak z kotami ??

Posted

wysłałam Pani komora zdjecie Kleo i napisałam co o niej wiem , Pani jest jak najbardziej na tak , sama sie mnie zapytala kiedy ja zwizytuje.Dopytuje sie tez kiedy by ta sterylka byla

Posted

Oby! To moja księżniczka, potrzebuje mnóstwo ruchu do swoich szaleństw:roll:
Viv widziała jak dzisiaj świrowała przy "kawce":cool3:
Dzisiejsze spotkania można nazwać "zemstą jajników":evil_lol: : "Ej, on oglądał jakąś dziewczynę! Widziałam kątem oka!" :lol: