Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:razz:
Ja mam taki obrót psiaków w mieszkaniu, że jak moja koleżanka z drugiego pokoju przyjeżdża raz w tygodniu to za każdym razem inny pies:evil_lol:
Troszku się zdziwiła jak jej Kleo na spotkanie wybiegła.. Ale tylko troszkę:diabloti:
A Kleo dzisiaj przywaliła Lolicie zębiskami, a co się będzie pchała do jej miski, nie?:eviltong:
Przed chwilką wróciłyśmy z dłuższego spacerku:loveu:

Posted

Kleo już w pełni zadomowiona pannica, szaleje z Blanche, bawią się, gonią, walczą o zabawki:cool3: Coraz grzeczniej chodzi na smyczce, ciągle przychodzi się pomiziac, pocałować, pogłaskać:cool3: Już jestem jej Panią, słucha mnie i reaguje głównie na to, co ja powiem.. Przesłodka księżniczka:loveu:

Posted

Madzik77 napisał(a):
co tak mało fotek z nowego domku?
chyba lepiej ruszyć juz z ogloszeniami bo pozniej psina bedzie bardziej cierpiala z powodu rozstania z DT...

Mogę ich wrzucać więcej, jeśli chcecie, ale taka cisza na jej wątku jest, że myślałam, że nikt nie chce jej oglądać - więc miałam ją zachłannie dla siebie:roll:
To zdjęcie zrobiłam przed chwilką - Kleo ogląda świat za oknem:loveu:
Średnio dziesięć razy dziennie (a w nocy to już w ogóle) zostaje wylizywana i wymiziana - to jest cudowny, piękny pies.
A nie boicie się oddawać jej do adopcji bez sterylki? Ja ciągle czuję się z tym niepewnie..

Posted

Naa my cały czas czekamy na nowe wieści i zdjęcia Kleo ;)
Bardzo cieszę się, że sunia znalazła u Ciebie ciepły kącik i że w końcu może czuc się kochana :loveu:

Tak sobie myślę, że sterylka moze byc warunkiem adopcji...:roll:

Proponuję również żeby napisac w temacia na allegro Kleo, że to mix Husky... Więcej osób by zaglądało :roll:

Posted

Justy$ka napisał(a):
Proponuję również żeby napisac w temacia na allegro Kleo, że to mix Husky... Więcej osób by zaglądało :roll:

Robi się ;)

I trzeba zmienć kontakt, bo Kleo już nie ma w Pabianicach :roll:

Posted

Ja też uważam, że powinna iść komisja, ba, zgromadzenie narodowe!:diabloti:
To jest moje cudeńko malutkie..!
Może nie takie malutkie, ale i tak ma idealne rozmiary - bo nadaje się bez problemu zarówno do mieszkania w bloku, jak i domu z ogrodem.
A ma takie nakłady energii, że myślałabym o agility z jej udziałem..:roll:
Póki co, biegamy na spacerach:eviltong:
Bardzo polubiły się z Blanche..

Posted

Jestem za zmianą w ogłoszeniach na informacje: sunia jest WYSTERYLIZOWANA i juz 99% telefonów od idiotów nam odpada.
A nowych wlascicieli na wizycie przedadopcyjnej jak domek bedzie ok poinformowac ze oni musza to zrobic i bedzie to sprawdzone! Ew mozemy sie dolozyc do tego zabiegu....
I ruszajmy z ogloszeniami bo szkoda by sunia miala poznej zlamane serce!!

Posted

Z ciężkim sercem - ale muszę się zgodzić.
Taka piękność powinna szybciutko znaleźć nowy, szczęśliwy dom..
Kurcze, kochana z niej bestia no..

Tutaj tłucze się z Blanche o sznur:diabloti:

A tutaj w całej okazałości, troszkę niewyraźnie, no ale..:oops:

Posted

Naa jakbyś dała rade to porób moze jakies ładne zdjęcia na spacerze- na dowrze zawsze lepiej wychodza ;) dobre zdjęcia pokazujące piekenego psa to połowa sukcesu ;) I ruszamy z ogłoszeniami...

Posted

Jasne, że nie są:diabloti:
Zrobię zdjęcie Kleo, ale najwcześniej w czwartek - jak mój mężczyzna przywiezie aparat:p
Kleo jest kapitalna i bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi. Jeśli chodzi o psy - umie postawić na swoim:razz:
Cieczka się kończy, niunia ma ochotę na seks:p

Posted

Jutro może uda mi się z viv spotkać na spacerku, to damy wam fotki:diabloti:

Kleo dzisiaj pobiła się z Blanche, troszkę jej łapkę pogryzła i musiałam bandażyk założyć, ale na szczęście tylko naskórek drasnęła:p
Teraz leży wywalona na moim łóżku i śpi panienka:roll: