Yorija Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jest tokoło 2-3 letni pies. Jest łagodny, dogaduje sie z innymi pieskami. Dla ludzi jest przyjazny. Tyle napisano o nim na stronie schroniska. I niewiele więcej o nim wiadomo. Czasem pójdzie na spacer z wolontariuszami, którymi są zwykle kilkunastolatkowie. Ale dzięki temu wiadomo, że lubi dzieci. W bójki z innymi psami się nie wdaje więc może sobie żyć wśród 140 innych psów. Tylko czy nie lepiej by wśrod tych kudłów ktoś zobaczył pieknego psa i zabrał go do siebie. Apollo jak bóstwo zmienne jest. Może wyglądać tak: lub tak: 30.11.2008 w maju 2008: Quote
nika28 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Cudowny :loveu: Uwielbiam takie kudłacze :loveu: Quote
Yorija Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Bóstwo zrobi tu chyba furorę. :-) Quote
Yorija Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 nika28 napisał(a):A ma jakieś ogłoszenia ??? :roll: nie dopiero co ten wątek założyłam Gdyby jakaś dobra dusza mogła porobić ogłoszenia... Quote
nika28 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 To podaj namiary, zrobię alegratkę przynajmniej :oops: :roll: Quote
Yorija Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 nika28 napisał(a):To podaj namiary, zrobię alegratkę przynajmniej :oops: :roll: Apollo jest w Obornikach Wlkp ok 20km od Poznania. Kontakt można podać do mnie 603717988 Gdyby potrzebny był transport bedę cos organizować Quote
nika28 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Zrobiłam : Piękny kudłaty pies, co on robi w schronie ? Szuka domu ! :roll: Quote
Yorija Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Baardzo bardzo dziękuję w imieniu tego kudłacza. Quote
AMIGA Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ślicznota, aż dziw, że ktoś go w schronie nie wypatrzył. Ludzie kochają takie małe kudłaczki. A dokładniej - ja kocham takie małe kudłaczki :loveu: Quote
Yorija Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 AMIGA napisał(a):Ślicznota, aż dziw, że ktoś go w schronie nie wypatrzył. Ludzie kochają takie małe kudłaczki. A dokładniej - ja kocham takie małe kudłaczki :loveu: Jak by był wielkości yoreczka to pewnie tak. Ale on tak pod kolanko. Do tego to nie jest duże miasto. A i Apollo jak widać w pogodę deszczową nie wygląda super korzystnie. Ot taki zmokniety kudłacz. Quote
Edi100 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Jaki do Zuczka podobny którego szukam. Jest naprawdę Piękny. Czemu ludzie są aż tak ślepi?:(:placz: Quote
nika28 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Dostałam takiego meila : Dzień dobry! Proszę o informacje jakie wymiary ma Apollo i jaki jest jego stan zdrowia.Patrząc na zdjęcie mam wrazenie ,że jest on smutny,Może jest poważny.Jesli otrzymam dodatkowe dane o jego osobowości będę wdzięczna Zpoważaniem Lipska Co mam odpisać ??? :roll: Quote
Yorija Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='nika28']Dostałam takiego meila : Dzień dobry! Proszę o informacje jakie wymiary ma Apollo i jaki jest jego stan zdrowia.Patrząc na zdjęcie mam wrazenie ,że jest on smutny,Może jest poważny.Jesli otrzymam dodatkowe dane o jego osobowości będę wdzięczna Zpoważaniem Lipska Co mam odpisać ??? :roll: Wymiary Apolla? Jak stoi jest tak w okolicy kolan. To nie jest typ pieska masywnego. Jego długa sierść może sprawiać wrażenie, że jest większy niż w rzeczywistości. Ale pod kudłami jest dość drobne ciałko :-) Najbardziej to jest widoczne jak się wykąpie czy obetnie futrzaka. Apollo jest zdrowy. Nie ma żadnych stiwerdzonych dolegliwości. A czy jest smutny... Jak przychodzą wolontariusze cieszy się, macha ogonkiem. Jak nikt się nim nie zajmuje to siada obok albo lezy sobie na budzie. Po za tym chętnie chodzi na spacery z dziecmi. Nie jest zaczepny anie agresywny w stosunku do innych psów. Ale to obserwacje schroniskowe. Jaki będzie w domu okaże się jak tam trafi. Predyspozycje do kochanego psiaka domowego ma. Trzeba mu tylko dać czas, zająć się nim i być przygotowanym na zachowania, które mogą być efektem przebywania w schronisku. Quote
togaa Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Też zwrócił moją uwagę...! Co za uroda!!!!??? Myślę że szybko znajdzie domek.... Quote
anndzia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Skąd imię? Ładnie śpiewa :diabloti: ? Quote
Yorija Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 anndzia napisał(a):Skąd imię? Ładnie śpiewa :diabloti: ? Raczej za wygląd - młody boski :-) Quote
togaa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Takie kosmate cudo spędzi Swięta w schronie???!!!:-( Quote
Edi100 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 togaa napisał(a):Takie kosmate cudo spędzi Swięta w schronie???!!!:-( Oby nie!:placz: Quote
Yorija Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Zadzwoniła Pani z chęcią adopcji Apolla. :mad: Potrzebuję osoby do wizyty przedadopcyjnej :multi: A niech to :-) Quote
Yorija Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 świętokrzyskie :-) Nie moge znaleźć linka do mapy dogo :-( Quote
Recommended Posts