Lidan Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Zaglądam tu wieczorkiem z nadzieją ujrzenia w tytule dodatku "już w nowym domu". Quote
__Lara Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Apollo jest cały czas w schronisku? czy na dt? bo jeśli nie na dt to może mu czas zacząć szukać? Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 co ty tam jeszcze robisz pięknoto..... Quote
__Lara Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Halo halo czy psiak ma jakieś ogłoszenia????:roll: Quote
Wisełka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Nie wiem czy ma, ale nawet jeśli tak to więcej na pewno nie zaszkodzi żeby miał :p Quote
__Lara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 mały off.... http://www.dogomania.pl/forum/f28/psi-szkielecik-wychudzona-sunia-z-katowic-szuka-domu-grozi-smierc-129995/ Quote
Lidan Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jak się miewa piękny kudłaty Apollo? Coś tu za chicho i zbyt spokojnie... W górę piesku! Może akurat ktoś dzisiaj szuka takiego fajnego faceta ;) Quote
togaa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Wisełka! patrzę na Twój avatarek i przypuszczam skad Twoja słabość do Apolla.... Ja niestety już tylko wspomnienia w sercu noszę po moim kochanym szorstku, a Apollo to genów szorstkowych ma że hej... ... Kurcze.....TAKI pies marnuje sie w schronie..!!! Quote
Wisełka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 togaa napisał(a):Wisełka! patrzę na Twój avatarek i przypuszczam skad Twoja słabość do Apolla.... Ja uwielbiam takie "szczoty" ;) Quote
togaa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 I ja także ....!!!!! Cudnej urody poczochraniec do wziecia!!!!! Quote
agnieszkareuter Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Wisełka']Ja uwielbiam takie "szczoty" ;) Ja też!!!!!!! Apollo biegnij po domek ... Szorściakowe cioteczki może podrzucicie i tego biedaczka :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wielun-keks-futrzasty-wulkan-energii-108665/index2.html Quote
Yorija Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 W tym minionym tygodniu zadzwoniła do mnie bardzo miła osoba w sprawie Apolla. Wypatrzyła go na którymś ogłoszeniu. Zakochali się... A dziś zabrali psa ze schroniska. Apollo w samochodzie zostawił "pamiątkę". Został wykąpany. Okazał sie większy niż ze zdjęć wynikało. Nie ma skołtunionej sierści. Zjadł coś niecoś. Dowiedział się gdzie jest jego miejsce i na zmianę albo łasi sie do Swoich Ludzi - albo na legowisku Swoim leży. I ponoć jest grubiutki. Zdjęcia będą. To tak na szybko wieści. Trzymam kciuki za pierwsze dni, które pewnie są najtrudniejsze. I DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE OGŁOSZENIA - TO DZIĘKI NIM APOLLO MA SZANSE NA NOWE ŻYCIE. Quote
Edi100 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Yorija napisał(a):W tym minionym tygodniu zadzwoniła do mnie bardzo miła osoba w sprawie Apolla. Wypatrzyła go na którymś ogłoszeniu. Zakochali się... A dziś zabrali psa ze schroniska. Apollo w samochodzie zostawił "pamiątkę". Został wykąpany. Okazał sie większy niż ze zdjęć wynikało. Nie ma skołtunionej sierści. Zjadł coś niecoś. Dowiedział się gdzie jest jego miejsce i na zmianę albo łasi sie do Swoich Ludzi - albo na legowisku Swoim leży. I ponoć jest grubiutki. Zdjęcia będą. To tak na szybko wieści. Trzymam kciuki za pierwsze dni, które pewnie są najtrudniejsze. I DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE OGŁOSZENIA - TO DZIĘKI NIM APOLLO MA SZANSE NA NOWE ŻYCIE. :multi::multi::multi::multi::multi: Szczęśliwości Piękny Apollo!:loveu: Quote
Wisełka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
togaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Mam nadzieję że to właśnie '"Ten dom"..... Trzymam kciuki za kudłacza!!! Quote
Marylion Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dawno nie zaglądałam do Apollo,a tu takie miłe wieści:lol:,to super,niech się darzy:multi: Quote
Yorija Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 prosze podziwiać: Apollo tak rozpoczyna nowe życie: Wypatrzony został z ogłoszenia: Pokochaj kudłatego Apollo! - Poznań - Zwierzęta proszę mi tu szybko zeznawac, która z Ciotek to popełniła? I od razu niech tam wrzuca wszelkie psiaki :-) DZIĘKUJĘ SIĘ NALEŻY CIOTECZCE :-) A jak nowa rodzina Apolla się tutaj pojawi - na co oczywiscie liczymy - to będzie relacji a relacji :-) Quote
Yorija Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Nie mogę się oprzeć - jeszcze jakieś Wam pokażę, jaki mi podesłała jego rodzina: więcej nie wrzucam bo sami niech mają co tu wkleić. Quote
Recommended Posts