Ala&Zetka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 I znowu cisza... Cioteczki, nie zapominajcie o Lisiczce!!! Quote
AleksandraJ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Lisiczka czeka na dom, nie radzi sbie w schoronisku :( Jak narazie zadnego odezwu, a u Was? Nawet na szczeniora ktorego mam na DT tez nic :( Quote
Ala&Zetka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 U mnie też cisza, nikt jak na razie nie interesuje się ani Lisiczką ani innymi psami :shake: Quote
supergoga Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Mam taki pomysł. Shell z Opola chciała zabrać na tymczas - za 300 zł - naszą małą Norkę. Miałą jechać dzisiaj, ale nie pojechała, bo jest przerażona, wczoraj pracowałam na jej chodzeniu na smyczy. Zaczęła nam ufać, więc została na tymczasoe u mnie. Shell ma wolne miejsce dla małej suni. Kasa była oferowana, Agusiazet robiła bazarki - więc wpłata by była na m-c na bank, a część z nas oferowała wpłaty comiesięczne - ja też. Lisia miałąby dom, socjalizację i łatwiej z adopcją. Właśnie szukam suni w miejsce Norki. Pomyślcie o tym - i pilnie mi napiszcie. Ja pokażę Shell sunię i byłaby szybka sprawa tylko z transportem. Quote
Ala&Zetka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Supergoga, wielkie dzięki za propozycję, ale w Krzesimowie nie ma możliwości brania psa na tymczas. W grę wchodzi tylko dom stały. Quote
supergoga Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A nie można adoptować suni i zabrać do Shell. Pewnie nie, szkoda, bo to szansa może by była dla niej. Quote
Ala&Zetka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Pewnie tak, byłaby to dla Lisiczki szansa, ale możliwa jest tylko adopcja na zawsze. Quote
RIVER Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Melduję się na wątku. :angryy: Lisiczka to jeszcze jeden z psów przywiązanych do drzew i zostawionych na pewną śmierć :shake: Q...a ciemnogród, tłumaczy się ludziom o sterylizacji i jak grochem o ścianę. Quote
Ala&Zetka Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Gdyby ludzie chociaż trochę częściej sterylizowali swoje suczki, ile mniej psiego cierpienia byłoby na świecie. Ale cóż żyjemy w Polsce, na zmiany trzeba jeszcze dłuuugo poczekać :shake: :angryy: Quote
RIVER Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ala&Zetka gdyby chociaz kastrowali psy :-( to i taniej i łatwiej i przynajmniej w połowie zapobiegłoby bezdomności ale tak trudno to wytłumaczyc :shake: Quote
Ala&Zetka Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Powiedziałam od razu o sterylizowaniu suczek bo to by jeszcze bardziej zapobiegało bezdomności, ale gdyby chociaż psy były kastrowane to by to też bardzo pomogło. Ale jak na razie większość ludzi nie robi ani jednego, ani drugiego :angryy: Quote
AleksandraJ Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Bo krety*i uwazaja ze raz musi miec, ah jak mnie wtedy nerwy ponoszą!!! Z tym DT to rzeczywiście szkoda, ale zasady to zasady... Raz ktos nas oszuka i potem się zraża i boi o "swoich" podopiecznych... Quote
RIVER Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Napisałam o kastracji bo byłam przy zabiegu mojego pupila, jak każdy przeciętny zjadacz chleba nie miałam pojęcia że to takie proste dwa cięcia skalpelkiem, pięknie się wybudził po narkozie, troszkę bólu i krwawienia ale psina wreszcie przestała się męczyć :eviltong: Koniec z wyciem po nocach, podsikiwaniem mebli, tarmoszeniem poduszek TYLKO ZE ZANIM JEDEN WET MI UŚWIADOMIŁ W CZYM PROBLEM Z NIETRZYMANIEM MOCZU TO DODATKOWO STRESOWAŁAM PSA BADANIAMI /o niepotrzebnie wydanych pieniądzach nie wspomnę/ :angryy: LISICZKA skarbie tyle wycierpiałaś przez ludzką głupotę :mad: Quote
maarit Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Zrobiłam Lisiczce takie ogłoszonko (na cały kraj) bo pomyślałam że jakby domek był OK to i dojazd się wykombinuje jak coś to mnie poprawcie to zmienię: Lisiczka - przeczytaj i zabierz mnie do domu... Proszę... - ogloszenia.e-gratka.info Quote
Ala&Zetka Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Gonia13, wszystko bardzo dobrze! Dzięki!! :loveu: Quote
maarit Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Mam nadzieję że osoba która robiła allegro nie ma mi za złe że użyłam jej tekstu:roll: Quote
Ala&Zetka Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Gonia, allegro robiłam ja i naprawdę nie mam Ci ani trochę za złe że użyłaś tego tekstu :evil_lol: W końcu po to go napisałam żeby go używać do ogłoszeń ;) Jeszcze raz dzięki!!! Quote
danka1234 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 to ja również z niego skorzystam;) ogłoszenia dla sunieczki; gumtre kokosy interpress oferty ojej kupie psa adopcja psa aleokazja giełda ogłoszen ogłoszenia olx Quote
Ala&Zetka Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Danka, bardzo bardzo dziękuję!!! :loveu: Quote
hesia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Danka, ja rowniez :calus::calus::calus: ! Quote
RIVER Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 hesia napisał(a):Danka, ja rowniez :calus::calus::calus: ! Danka jak wyzej i :Rose: dopiero udało mi się wejsc do Lisiczki, dogo? :mad: Quote
AleksandraJ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Zadnych wiadomosci? Moze dlatego, ze okres przedswiateczny... Quote
maarit Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 O.... Ile ogłoszeń dla Lisiczki :loveu: Cioteczka danka jest wspaniała. Trochę dzisiaj na e-gratce zmieniłam bo miałam "natchnienie". Bardziej udramatyzowałam. Może ktoś się wzruszy. Quote
maarit Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ogłoszenia Lublin -dodaj ogłoszenia ZA DARMO nieruchomości, motoryzacja, praca, kupię, sprzedam - Ogłoszenia - Zwierzęta - Lisiczka w typie sheltie pokocha od zaraz (dział oddam) Ogłoszenia Lublin -dodaj ogłoszenia ZA DARMO nieruchomości, motoryzacja, praca, kupię, sprzedam - Ogłoszenia - Oddam - Lisiczka w typie sheltie-nieśmiało prosi o dom (dział zwierzęta) Jak coś nie źle to niechcący - chciałam dobrze ale sie uczę dopiero:oops: Quote
Recommended Posts